23 / 04 / 2024

Arnavutköy Neo Bolluca 6 teslimleri

Arnavutköy Neo Bolluca 6 teslimleri

Neo Bolluca 6 projesinde lansman öncesi fiyatlarla satış dönemi başlıyor. Metroya 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan projede kısa bir süre için fiyatlar 245 bin TL’den başlıyor. 

Arnavutköy Bolluca 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Bolluca Mahallesi 396 Ada 1 Parselin ve Tescil Harici Alanın Bir Kısmına İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Bolluca 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Bolluca Mahallesi, 440 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy'de 11.5 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

T.C. Gaziosmanpaşa 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Bolluca Mahallesi'nde yer alan 5 gayrimenkulü 11 milyon 487 bin TL'ye icradan satıyor...

Arnavutköy Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy Bolluca Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Arnavutköy Bolluca Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy Millet Bahçesi projesinin ihalesini 21 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Arnavutköy İmrahor Mahallesi imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Bolluca Deresi ve Yakın Çevresi ile İmrahor Mahallesi, Revizyon Nazım İmar Planına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 18.05.2018 tasdik tarihli imar planı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Neo Bolluca 6 fiyatları!

Neo Bolluca 6 fiyatları 245 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yeşilliklerle çevrili 4 blok ve 144 daireden oluşan Neo Bolluca 6 projesi 3. Havalimanına 6 kilometre, metroya 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. 

Neo Bolluca 6 lansman öncesi fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Neo Bolluca 6 projesinde lansman öncesi fiyatlarla satış dönemi başlıyor. Metroya 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan projede kısa bir süre için fiyatlar 245 bin TL’den başlıyor. 

Arnavutköy Bolluca ve İmrahor Mahallesi imar değişikliği askıda!

Arnavutköy ilçesi, Bolluca deresi ve yakın çevresi ile İmrahor Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı. 

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Neo Park Bolluca Arnavutköy’de yükseliyor!

Neo Yapı imzasıyla Arnavutköy'de hayata geçirilen Neo Park Bolluca projesi 2 bin dönüm orman arazisi ve 600 dönümde 415 müstakil ev ve sekiz mahalleden meydana geliyor. 

NEO Bolluca 5 projesi başlıyor!

3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoban Yolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kanal İstanbul ve yeni metro projeleriyle Arnavutköy- Bolluca bölgesi, tüm yatırımcıların yeni gözdesi.

Arnavutköy Neo Bolluca 6 teslimleri Haberi

Arnavutköy Neo Bolluca 6 teslimleri

Satışları 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Neo Bolluca 5 projesinin ardından Neo Bolluca 6 projesi lansman öncesi 245 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Neo Bolluca 6 projesi 3. Havalimanına 6 kilometre, metroya 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Proje yeşilliklerle çevrili 4 blok ve 144 daireden meydana geliyor. 

İstanbul'un üçüncü havaalanıyla farklılaşan Arnavutköy - Bolluca Bölgesi


Projenin hayata geçirileceği Arnavutköy- Bolluca bölgesi; Kanal İstanbul ve yeni metro projeleri, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoban Yolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsüyle yatırımcıların odak noktası oldu. 

İstanbul'un dördüncü büyük ilçesi olan Arnavutköy'ün ormanlık ve mesire alanları, 30 kilometrelik sahili ve 1 milyon kişiye ev sahipliği yapması bekleniyor. 

Arnavutköy’de; Yeni İstanbul Projesi dahilinde, 74 kilometrekarelik alanı kapsayan yeni havalimanı ticari bölgesi, üniversiteler, oteller, parklar, ofis alanları,...