24 / 04 / 2024

arsa kredisi şartları

arsa kredisi şartları

Taşınmaz sahibi olmak isteyen kimselere bankalar, uzun vadede düşük faiz oranları ile kredi veriyor. Bu kredi paketleri arsa kredileri de bulunuyor. Peki arsa kredisi şartları 2014 nelerdir?

Hangi bankalar arsa kredisi veriyor?

Arsa satın almak isteyen kimselerin, bankalardan kullandıkları kredi arsa kredisi olarak karşımıza çıkıyor. Kredi koşulları her bankada değişkenlik gösteriyor. Peki, hangi bankalar arsa kredisi veriyor?

Arsa kredisi hesaplama!

Yeterli nakiti olmayan ancak arsa sahibi olmak isteyen kimseler için bankaların arsa kredisi bulunuyor. Peki arsa kredisi ne kadar? Arsa kredisi nasıl hesaplanır? İşte arsa kredisi hesaplamaları...

Arsa kredisi nasıl çekilir?

Konut sahibi olmak isteyenler nasıl bankadan kredi çekebiliyorsa, arsa almak için de arsa kredisi çekilebiliyor. Peki, arsa kredisi nasıl çekilir? Arsa kredisi veren bankalar hangileri?

0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek? Emekliye ekstra indirim müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm için 180 ay vade, yüzde 0.69 oranında faiz oranıyla verilecek kredinin detaylarını açıkladı. Peki 0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek?

Düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek? 1.20 faizli ilk evim kredisi şartları netleşti mi?

İlk defa konut alacaklar için yüzde 1.20 faiz oranıyla sunulması beklenen düşük faizli konut kredisi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki yüzde 1.20 faizli ilk evim kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek?

İlk defa konut alacaklar için 1.20 faizli konut kredisi ne zaman açıklanacak? Başvuru şartları belli oldu mu?

Düşük faizli konut kredisi başvuru tarihi ve şartları, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ile BDDK'nın çalışmasıyla gündeme geldi. Orta Vadeli Program (OVP) doğrultusunda, ilk defa konut alacak vatandaşlara düşük faizli konut kredisi verilecek. İşte detaylar...

Düşük faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? 1.20 faizli konut kredisi şartları neler?

Düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak sorusu konut almayı düşünenler tarafından merak ediliyor. 1.20 faizli konut kredisi kampanyası son dakika gelişmeleri araştırılıyor. Yeni evleneceklere düşük faizli konut kredisi çıkacak mı? Ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Evlenecek çiftlere müjde! Evlilik kredisi şartları açıklandı

Evlenecek çiftleri yakından ilgilendiren evlilik kredisi hakkında son durumlar merak edilen konular arasında yer almakta. Buna göre; Dün gerçekleştirilen Kabine toplantısının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş bir takım açıklamalarda bulundu. İşte haberin ayrıntıları...

1.20 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı!

1.20 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı...

İlk evini alacaklara 1.20 faizli konut kredisi ne zaman verilecek? Ziraat, Halkbank, Vakıfbank kredi başvuru şartları

İlk evini alacak kişilere 1.20 faizli konut kredisi sağlanacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Henüz şartları belli olmayan konut kredi kampanyasının kamu bankaları tarafından verilmesi bekleniyor. 

Faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları neler?

Evlilik kredisi başvuru tarihi, ödeme takvimi ve şartları ile ilgili detaylar merak konusu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili açıklamada bulundu. Açıklama sonrasında faizsin evlilik kredisi başvuruları gündemde.

TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi: 81 ilde geçerli olacak! TOKİ başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konut, işyeri ve arsa satışı yeniden devreye girecek. TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi geldi! 81 il için geçerli başvuru şartları neler?

TOKİ arsa satışı başladı mı? TOKİ hangi illerde arsa satışı yapacak? TOKİ arsa ödeme şartları neler?

Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 28 ilde toplam 503 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. İşte TOKİ arsa başvuru takvimi ve tüm detayları...

VakıfBank ihtiyaç kredisi veriyor mu? VakıfBank kaç para ihtiyaç kredisi veriyor?

Bankalar belli kurallar kapsamında müşterilerine ihtiyaç kredisi vermektedir. Bu verilen kredilerin miktarları bankadan bankaya değişmektedir. Peki “VakıfBank ihtiyaç kredisi veriyor mu, VakıfBank’ın ihtiyaç kredisi şartları nedir?” İşte detaylar!

Faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları neler? Evlilik kredisi başvuruları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan evlilik kredisinin detayları gündemde yer almaya devam ediyor. Peki, Faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Çiftçiler dikkat! Ziraat Bankası resmen açıkladı: 250 bin TL'ye varan kredi fırsatı! 

Ziraat Bankası tarafından sunulan Çiftçi Destek Kredisi'nin kapsamı belli olduç. Peki Ziraat Bankası Çiftçi Destek Kredisi şartları neler? İşte ayrıntılar...

arsa kredisi şartları Haberi

arsa kredisi şartları

Arsa kredisi şartları 2014!

Taşınmaz sahibi olmak isteyen kimselere bankalar, uzun vadede düşük faiz oranları ile kredi veriyor. Bu kredi paketleri kapsamında konut kredilerinin yanı sıra, arsa kredileri de bulunuyor.


Arsa kredisi nasıl alınır? Arsa kredisi şartları 2014 nelerdir?

Arsa kredisi şartları, bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Örneğin kimi bankalar arsanın imarlı olmasını kesin isterken, kimi bankalar ise imarı olmayan arsalar için bir başka gayrimenkulü teminat göstererek arsa kredisi verebiliyor.


Arsa kredisi vadesi ve arsa kredi bedeli de aynı şekilde bankalarda farklılık gösteriyor.


Arsa kredi miktarı, arsa değerinin yüzde 50'sine; bazı bankalarda sie 60'ına kadar çıkabiliyor. Arsa kredisi vadeleri ise kimi bankalarda 36 aya kadarken; bazı bankalarda ise, 120 aya kadar çıkabiliyor. 


Arsa kredisi veren bazı bankalar ve kredi koşulları şu şekilde sıralanıyor: (Aşağıda belirtilen koşullar...