28 / 03 / 2024

arsan gayrimenkul kadıköy otel

arsan gayrimenkul kadıköy otel

Arsan Hidroelektrik Üretim A.Ş., İstanbul Kadıköy'e bağlı Sahrayıcedit'te 475 odalı apart otel yapacak. Arsan Kadıköy Otel projesinin 94 milyon TL'ye mal olması bekleniyor...

Kadıköy Belediyesi, Yalova'da arsa satacak!

Yalova İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Yalova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

Dinamik Kadıköy Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Kadıköy Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Enes Aykal tarafından kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Kadıköy Merdivenköy'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, İstanbul Kadıköy Merdivenköy'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Yalova Kadıköy'de 15.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Yalova Kadıköy Belediyesi, Yalova ilinde yer alan gayrimenkulü 15 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Türk Hava Kurumu Kadıköy'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, İstanbul İli Kadıköy İlçesi, Suadiye Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Sungur ve Ayça Aral ortaklığında açıldı.

Kadıköy'de 56.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Kadıköy İlçesi, Merdivenköy Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 56 milyon 611 bin 80 TL olarak belirlendi. 

İstanbul'un depreme en dayanıklı ilçesi Kadıköy!

1999 depremi sonrası kentsel dönüşüm konusunda önemli adımların atıldığı Kadıköy'ün, İstanbul depremine en hazır semtlerden biri olduğu belirlendi. Lüks Konut ve Gayrimenkul Uzmanı Sühran Aras, konuya ilişkin bir analiz yaptı.

Kadıköy'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı bina!

İstanbul Anadolu 18. İcra Dairesi, Kadıköy ilçesinde bulunan 4 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 105 bin TL olarak belirlendi. 

arsan gayrimenkul kadıköy otel Haberi

arsan gayrimenkul kadıköy otel


Arsan Hidroelektrik Üretim A.Ş., İstanbul Kadıköy'e bağlı Sahrayıcedit'te 475 odalı otel yapacak. Arsan Kadıköy Apart Otel projesi, 116,15 metre yüksekliğinde bir kule ve 85 metre uzunluğunda bir yatay baza olarak tasarlandı.


Arsan Kadıköy Otel projesi 94 milyon TL'ye mal olacak. Arsan Kadıköy Otel projesi 6 bodrum kat ve 29 katlı olarak planlandı. 8 bin 279 metrekare alanda yükselen otel projesinin taban alanı 2 bin 856 metrekare.


Toplam inşaat alanı 75 bin 806 metrekare olan Arsan Kadıköy Otel projesinde açılır-kapanır yüzme havuzu, cafe, restoran, banka, 494 araç kapasiteli kapalı otopark, 20 araçlık açık otopark alanları olacak.


Arsan Kadıköy Otel projesi, E-80 ikinci köprü yolunun Kozyatağı’nda E-5 otoyolu ile kesiştiği kavşağın yanı başında Atatürk Caddesi üzerinde yer alıyor.





Gülcihan...