18 / 04 / 2024

Arsenal Divan Suites İstanbul

Arsenal Divan Suites İstanbul

Arsenal Spor Kulübü, Türkiye’de yaptığı konaklama sırasında Divan Suites İstanbul G-Plus’ı tercih etti. Arsenal, Türkiye’de konaklama tercihini Divan Suites İstanbul G Plus’ dan yana kullandı.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Arsenal Divan Suites İstanbul G-Plus'ı tercih etti!

Arsenal Spor Kulübü, Türkiye’de yaptığı konaklama sırasında Divan Suites İstanbul G-Plus’ı tercih etti. Arsenal, Türkiye’de konaklama tercihini Divan Suites İstanbul G Plus’ dan yana kullandı.

Divan Suits Batumi düzenlenen etkinlikle tanıtıldı!

Divan Suits Batumi düzenlenen etkinlikle tanıtıldı. Divan Express Bakü Oteli’nin ardından işbirliklerini sürdürerek hayata geçirdikleri Divan Suites Batumi oteli, “Divan Suites” markalı ilk otel olma özelliğini de taşıyor.

Güneşli'de benzersiz bir proje: Divan Suites İstanbul G-Plus

Türkiye'nin otelcilik ekolü Divan Grubu, Mar Yapı işbirliğiyle, İstanbul'un yükselen yatırım merkezi Güneşli'de önemli bir projeyi hayata geçirdi. Divan Suites istanbul G-Plus, 120 Standart Oda, yer alıyor.

Divan Suites Gaziantep otel açıldı!

Divan Grubu, geçen yıl açtığı iş oteli Divan Gaziantep'in ardından bu yıl da, lüks beklentisi olan misafirlere yönelik ve uzun konaklamalar için vazgeçilmez bir seçenek sunan Divan Suites Gaziantep'i hayata geçirdi.

Divan Grubu Gaziantep'teki ikinci otelini hizmete açtı!

Divan Grubu, geçen yıl açtığı iş oteli Divan Gaziantep'in ardından bu yıl da, lüks beklentisi olan misafirlere yönelik Divan Suites Gaziantep Otel'İ hizmete açtı.

Divan, Gaziantep'te ikinci otelini açtı!

Divan Grubu, geçen yıl açtığı iş oteli Divan Gaziantep'in ardından bu yıl da lüks beklentisi olan misafirlere yönelik ve uzun konaklamalar için seçenek sunan Divan Suites Gaziantep'i hayata geçirdi.

Divan Suites Gaziantep Otel hizmete girdi!

Divan Grubu, geçen yıl açtığı iş oteli Divan Gaziantep'in ardından, Divan Suites Gaziantep'i hayata geçirdi. Otelde, 99 adet superior oda, 6 adet deluxe oda, 2 adet premium süite bulunuyor.

Divan Suites Otel Gaziantep'te açıldı!

Divan Grubu, geçen yıl açtığı iş oteli Divan Gaziantep'in ardından bu yıl da, lüks beklentisi olan misafirlere yönelik Divan Suites Gaziantep'i hayata geçirdi. Otelde 99 adet superior oda bulunuyor.

Divan Suites Gaziantep Temmuz'da açılacak!

Yerli otel zincirinin öncüsü Koç Holding bünyesindeki Divan Otel, 3 farklı konseptini Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te bir araya getiriyor. Divan Suites Gaziantep ise Temmuz ayı ortasında Gazianteplilerle buluşmak için gün sayıyor...

Divan Suites oteli Temmuz'da açılıyor!

Yerli otel zincirinin öncüsü Koç Holding bünyesindeki Divan Otel, 3 farklı konseptini Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te bir araya getiriyor. Divan Suites Gaziantep ise Temmuz ayı ortasında Gazianteplilerle buluşmak için gün sayıyor.

Ottomare Suites Bakırköy'de 3 milyon 800 bin TL'ye 5+1!

Ottoman Gayrimenkul tarafından Zeytinburnu İlçesinin Kazlıçeşme Mahallesinde inşa edilen Ottomare Suites projesi 32 katlı tek blokta 355 adet konuttan oluşuyor

Halkalı Divan Residence'ta 378 bin TL'ye 2+1!

Kuzu Grup tarafından Halkalı'da inşa edilen Divan Residence 743 konut ve 22 dükkandan meydana geliyor. Projede 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri bulunuyor. 1+1'lerin alanları 57 ile 75 metrekare arasında, 2+1'ler ise 78 ile 111 metrekare arasında değişiyor

Arsenal Divan Suites İstanbul Haberi

Arsenal Divan Suites İstanbul

Arsenal Spor Kulübü, Türkiye’de yaptığı konaklama sırasında Divan Suites İstanbul G-Plus’ı tercih etti. Güneşli bölgesindeki en zengin ve en modern donanımlı alet parkına sahip olan Divan Suites İstanbul G-Plus, rejenerasyon için yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol salonu, 15 koşu bandı, 20 spinning ekipmanı, Cross trainer, Cross fit, profesyonel body building seti ve Spa alanı ile spor kulüplerinin tercihleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.


İngiliz futbol devi Arsenal, Türkiye’de konaklama tercihini Divan Suites İstanbul G Plus’dan yana kullandı. Otel; 120 Standart Oda, 6 Deluxe Oda, 10 Junior Suite ve 4 Corner Suite’ten oluşan 140 odasıyla misafirlerine en üst düzeyde konfor vaat ediyor. Her ayrıntının düşünüldüğü odalarda, misafirlerin rahat etmeleri için farklı tip ve ebatlarda yastıkların bulunduğu bir “yastık menüsü” yer alıyor....