23 / 04 / 2024

Arstate Turizm iletişim

Arstate Turizm iletişim

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Arstate Turizm Pazarlama ve Tic.A.Ş, Özak GYO çatısı altına giriyor.

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Başbuğ Ethemoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

1100 metre mendirek koruması bulunan projede daire tipleri 1+1'den penthouse dairelere kadar farklılık gösteriyor. İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projenin yatırım bedeli 1 milyar 460 milyon TL olarak belirlendi. Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Ferdem İnşaat Turizm İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdem İnşaat Turizm İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdinç Kılıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık'ta Pendik, Üstkaynarca Esenler Mahallesi, Azizoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Özdemirler Group Yapı İnşaat Tekstil Turizm İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemirler Group Yapı İnşaat Tekstil Turizm İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burak Özdemir, Maya Taganova tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak 'ta kuruldu.

Bahçetepe telefon ve iletişim bilgileri !

Bahçetepe telefon ve iletişim bilgileri kapsamında projeye ulaşmak isteyenler 444 61 71 numaralı telefonlardan ulaşım sağlayabiliyor...

Varyap Meridian Ataşehir iletişim !

Varyap Meridian Ataşehir iletişim kapsamında 0 216 688 48 05 numaralı telefonlardan projeye ulaşılıyor

Skyland İstanbul iletişim bilgileri!

Toplamda 830 konutun bulunduğu Eroğlu Skyland İstanbul projesinde daire fiyatları 330 bin dolardan başlıyor. Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...

Arstate Turizm iletişim Haberi

Arstate Turizm iletişim

Özak Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuzun 10.07.2014 tarih ve 2014-28 sayılı kararı ile;


- Şirketimizin sermayesine %100 oranında iştirak ettiği, Arstate Turizm Pazarlama ve Tic.A.Ş. ünvanlı şirketi, Sermaye Piyasası Mevzuatı, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 155'inci maddesinin 1'inci fıkrasının a bendi ve 156'ıncı maddesi hükümleri ile Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18,19 ve 20'inci maddeleri uyarınca kolaylaştırılmış birleşme hükümlerine göre bütün aktif ve pasifleriyle birlikte devir almak suretiyle birleştirilmesine ve gerekli işlemlerin yapılmasına,


- Birleşmenin 31.12.2013 tarihli bilanço değerleri üzerinden yapılmasına,


- Arstate Turizm Pazarlama ve Tic.A.Ş.'nin tek pay sahibinin Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ÖZAK GYO) olması ve her iki şirketin ÖZAK GYO çatısı altında kolaylaştırılmış şekilde birleşiyor olması nedeniyle sermaye artırım/azaltım ve esas sözleşme madde tadili yapılmamasına,


- Birleşme işlemiyle ilgili olarak...