19 / 04 / 2024

Arsuz Belediyesi nazım çulha

Arsuz Belediyesi nazım çulha

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha kentsel dönüşüm projelerinin mevcut kent dokusuyla uyumlu, kentte yaşayan dinamikler dışında diğer yerleşim yerlerine de örnek olabilecek düzenlemelerin yapılması gerektiğini belirtti.

Arsuz Belediyesi'nden sahil kafeleri yıkım kararı açıklaması!

Arsuz sınırları içerisinde yer alan ve kamusal alanı işgal ettiği iddia edilen Gourmet, Çivi ve Divan gibi mekanların tadilatlarının imar planına uygunluğu konusunda Arsuz Belediyesi açıklama yaptı...

Ordu Büyükşehir Meclisi 'nazım imar planı'nı iptal etti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 20 Ekim 2016 tarihindeki meclis toplantısında kabul edilen 'nazım imar planı'nı oy birliği ile iptal etti.

Denizli Büyükşehir’den nazım imar planı toplantısı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli’nin 1/25000’lik nazım imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Mersin 1/5000’lik Nazım İmar Planı’nın 1. Etabı kabul edildi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısında, 1/5000’lik İmar Nazım Planı’nın 1. Etabını onayladı.

Pendik Nazım Ungan İlkokulu'nun temeli atıldı!

Pendik Belediyesi, Pendik Eğitim Kültür Yardımlaşma Vakfı ve bağışçı katkılarıyla Pendik Sülüntepe Mahallesi'nde yapımına başlanan Nazım Ungan İlkokulu'nun temeli atıldı.

Arnavutköy Revizyon Nazım İmar Planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Arnavutköy İlçesi, Merkez ve Çevresi Revizyon Nazım İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıktı..

Şile Batı Sahili Bölgesi Nazım İmar Planı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Şile İlçesi, Batı Sahili Bölgesi Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıktı..

Kartal Kordonboyu Nazım İmar Planı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartal İlçesi, Kordonboyu Nazım İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Tuzla Orhanlı nazım imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Tuzla İlçesi, Orhanlı Belediyesi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Antalya Otogarı nazım plan revizyonu yargıya taşındı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin 14 Ekim 2016 tarihinde 1161 sayılı kararı ile onaylanan Antalya Otogarı nazım plan revizyonu Şehir Plancıları Odası tarafından yargıya taşındı.

Fatsa'nın nazım imar planı sürecinde sona gelindi!

Ordu’nun büyükşehir statüsüne geçmesiyle birlikte vizyonuna uygun planlama çalışmaları yürüten Büyükşehir Belediyesi, Fatsa'nın nazım imar planı çalışmalarında sona geldi.

İzmir'in 1/25 Bin Ölçekli Nazım İmar Planı kente ışık tutacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin geleceğine yön verecek “1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı” çalışmalarını ilçe belediye başkan ve yöneticileriyle paylaştı. 2030 yılı hedef alınarak hazırlanan plan, yarattığı yeşil kuşak alanları ve yüksek çevre duyarlılığı ile öne çıkıyor.

İzmir Nazım İmar Planı dışında kalan alanlar hangi sektörde gelişecek?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı Nazım İmar Planı'na göre şehir merkezi dışında kalan bölgelerin hangi sektörlerde gelişeceği belirlendi.

Arsuz Belediyesi nazım çulha Haberi

Arsuz Belediyesi nazım çulha

Arsuz Belediye Başkanı kentsel dönüşüm projelerinin mevcut kent dokusuyla uyumlu, kentte yaşayan dinamikler dışında diğer yerleşim yerlerine de örnek olabilecek düzenlemelerin yapılması gerektiğini belirtti. 


Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, kentsel dönüşümün önemi, yapılması gerekenler ve Hatay'da yerel yönetimler açısından kentsel dönüşüm sürecinin masaya yatırıldığı "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi"ne yaptığı konuşmada yerel yöneticilerin kentte sadece yapıları dönüştürmediklerini, insanların sosyal yaşamına da müdahale ettiklerini söyledi. 


'Gelecek nesiller için yapacak çok işimiz var' teması ile başlatılan ve Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO) ve Hatay Sanayici İşadamları Derneği(HASİAD)'nin işbirliğiyle HATMEK'te düzenlenen zirvede Başkan Çulha, 26 köyden oluşan Arsuz'daki ruhsatsız ve düzensiz yapılaşmanın yanı sıra arsalardaki mülkiyet sorunlarına dikkat çekti, ilçede halihazırda mevcut bir riskli alan ve...