24 / 04 / 2024

Art Hotel Spaander nerede

Art Hotel Spaander nerede

Amsterdam yakınlarındaki turistik kasaba Volendam'da yer alan  ve corona virüsü salgınından ciddi biçimde etkilendiği bildirilen dünyaca ünlü Art Hotel Spaander iflas etti.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL'lik yatırım için düğmeye basıldı!

Alanya'daki Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor. Söz konusu kapasite artışı 73 milyon 124 bin 800 TL'ye mal olacak.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Avrasya GYO, Metro Hotel Apartments projesini durdurdu!

Avrasya GYO, başvuru sürecinin uzaması ve başvuru sürecindeki piyasa koşullarındaki değişiklik sebebiyle SPK'ya yapılan sermaye artırım talebinin geri çekilmesine ve Metro Hotel Apartments Projesinin durdurulmasına karar verildi

Art Hotel Spaander corona virüsü nedeniyle iflas etti!

Amsterdam yakınlarındaki turistik kasaba Volendam'da yer alan  ve corona virüsü salgınından ciddi biçimde etkilendiği bildirilen dünyaca ünlü Art Hotel Spaander iflas etti.

Avrasya GYO'dan Metro Hotel Apartments için 148.4 milyon TL'lik sermaye!

Avrasya GYO sermaye artırımı ile elde edilecek fonu Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkiinde yapımı planlanan ‘'Metro Hotel Apartments'' projesi için kullanılması planlanıyor.

Avrasya GYO 259.5 milyon TL'lik fonu Metro Hotel Apartments için kullanacak!

Avrasya GYO, sermaye artırımı ile elde edilecek fonu Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde inşaası planlanan ‘'Metro Hotel Apartments'' projesi için kullanacağını açıkladı. 

New York Plaza Hotel 1 milyar dolara satılacak!

New York’un efsaneleri arasında yer alan ve 109 yıllık tarihi bulunan Plaza Hotel’in, gelecek ay borçlar nedeniyle açık artırmaya çıkarılacağı ve 1 milyar dolara satılmasının beklendiği kaydediliyor.

Fethiye Salhan Apart Inn Hotel icradan 3.4 milyon TL'ye satılıyor!

Muğla İli, Fethiye İlçesi'nde bulunan Salhan Apart Inn Hotel Fethiye 2. İcra Dairesi tarafından 14 Ağustos günü 09:30 ile 09:40 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Tekirdağ Gorky Hotel icradan 4 milyon TL'ye satılıyor!

Tekirdağ İli, Merkez İlçesi'nde yer alan Gorky Hotel Tekirdağ 2. İcra Dairesi tarafından 6 Ağustos günü saat 14:00 ile 14:10 arası açık artırma usulüyle satılacak.

Antalya Fame Residence Lara ve Spa Hotel projesi halk toplantısı 23 Haziran'da!

Antalya Aksu'daki Ay-Ok Turizm İnşaat Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Fame Residence Lara ve Spa Hotel Kapasite Artışı projesi ile ilgili halk toplantısı 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Özak GYO, gelirini 4 kat artırdı!

Antalya Belek'teki Ela Quality Resort Hotel ile turizm, İstanbul'da Hayat Tepe ve Bulvar 216 yatırımlarıyla büyüyen Ozak GYO, 2014 gelirini 4 kat artırarak 383 milyon liraya çıkardı.

Palmalife Marino Hotel iş dünyasında yoğun ilgi görüyor!

Son yıllarda iş dünyasında verimlik artırma amaçlı, şehirden uzakta toplantı anlayışı giderek yaygınlaşıyor, Palmali Tourism Group bünyesinde faaliyet gösteren Palmalife Marino Hotel; iş dünyasında yoğun ilgi görüyor.

Art Hotel Spaander nerede Haberi

Art Hotel Spaander nerede

Hollanda'nın başkenti Amsterdam yakınlarındaki turistik kasaba Volendam'da yer alan  ve corona virüsü salgınından ciddi biçimde etkilendiği bildirilen dünyaca ünlü Art Hotel Spaander'in iflas ettiği açıklandı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü salgının başlamasının ardından 21 Mart tarihinde kapatılan otel,  “Konuklarımız ve çalışanlarımızın sağlığı açsısından otelin tamamen kapatılmasının şimdilik en iyisi olduğuna inanıyoruz” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Kuzey Hollanda Mahkemesi, Art Hotel Spaander’in iflas ettiğini belirtildi.

BBC Türkçe’de yer alan habere göre Art Hotel Spaander, 1881'de Hollandalı girişimci Leendert Spaander tarafından, tüm dünyadaki sanatçıları buluşma yeri olması için açıldı.

Birçok sanatçı, konaklama faturlarını yaptıkları resimlerle ödedi ve bu resimler de ünlü otelin duvarlarına asıldı.

Otelin kurucusu Leendert Spaander ise, kızlarından üçünü ünlü otelde çalışan sanatçılarla evlendirmişti.

Küçük bir balıkçı köyü olan Volendam’daki otel, senelerce hem turistlerin...