28 / 03 / 2024

Arttechcity Sanat Mimari adres

Arttechcity Sanat Mimari adres

Arttechcity Sanat Mimari Tasarım Teknoloji Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin ve Mustafa Fatih Demir ortaklığında kuruldu. 

Murat Kurum: Büyük bir sanat ve mimari hazinesine sahibiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Baktığımızda büyük bir sanat ve mimari hazinesine sahibiz. Bu hazineyi, yeni birikim ve tecrübelerle zenginleştirmek için çok büyük çabalar sarfediyoruz." şeklinde konuştu...

Dalga Balcı: Mimari bir sanattır!

Genç mimar Dalga Balcı, mimari üzerine merak edilen herşeyi anlattı. Genç mimar, ''Mimarlık Sanat mıdır?'' sorusuna ise ''Mimarlık bütün sanatların anasıdır'' diyerek cevap verdi.

Arttechcity Sanat Mimari Tasarım Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Arttechcity Sanat Mimari Tasarım Teknoloji Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin ve Mustafa Fatih Demir ortaklığında kuruldu. 

Murat Tabanlıoğlu, Design Miami'de AKM projesini anlattı!

Mimar Murat Tabanlıoğlu, Design Miami 2017 kapsamında, "Sanat Mimari Buluşması; Bir 21. Yüzyıl deneyimi" başlıklı panelde Atatürk Kültür Merkezi projesini anlattı.

İşte dünyanın en ilginç mimari tasarımları!

Güney Koreli fotoğrafçı Anh Nguyen, ilginç mimari eserleri fotoğrafladı. Sanatçı, çalışmalarını mimari ve insana odaklı yaptı.

Kartal kültür ve sanatın merkezi olacak!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Aydın Cıngı ile birlikte sanat, siyaset ve mimari dünyasından isimleri makamında kabul etti.

Şehitkamil'in sanat merkezi projeleri mimar adayları için sergilendi!

Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’na katılan projeler, Gaziantep Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bölümü öğrencileri için özel olarak sergilendi

Şehitkamil Mimari Fikir Projesi Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gaziantep’e kazandırılacak olan Sanat Merkezi’nin projesi için düzenlenen Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’nda dereceye giren mimarlara ödülleri verildi.

Şehitkamil Sanat Merkezi Mimari Fikir Yarışması'nda 66 proje yarışıyor!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması'nda 66 projenin yarıştığını söyledi. Başkan Fadıloğlu, “Çok değişik fikirleri görmek bizi ziyadesiyle mutlu etti" dedi.

Gaziantep Şehitkamil'e sanat merkezi inşa edilecek!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’na ilişkin açıklamada bulundu. Başkan Fadıloğlu, “Amacımız; Gaziantep’te nitelikli ve yaşayan bir mekan elde edebilmek” dedi.

Çorum Sempozyumu başladı!

Çorum’un tarih, kültür, sanat, mimari, ekonomi ve sağlık alanlarında değerlerinin ortaya çıkarılması için düzenlenen “Uluslararası Bütün Yönleriyle Çorum Sempozyumu” başladı.

Şehitkamil'e sanat merkezi inşa edilecek!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, TMMOB Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Hasan Özgür Girişken’e iade-i ziyarete bulundu. Ziyarette; Şehitkamil Belediyesi Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması konuşuldu.

Ytong Mimari Fikir Yarışması sonuçlandı!

Ytong'un düzenlediği “20 Yıl Sonra Ben Buradayken” konulu Mimari Fikir Yarışması’nda kazanan 4 projenin ekip üyeleri, jüri üyeleri ile birlikte mimarlık ve sanat deneyimlerinin paylaşıldığı eşsiz bir gezi ile ödüllendirildi.

Arttechcity Sanat Mimari adres Haberi

Arttechcity Sanat Mimari adres

Arttechcity Sanat Mimari Tasarım Teknoloji Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin ve Mustafa Fatih Demir ortaklığında kuruldu. 


Arttechcity Sanat Mimari Tasarım Teknoloji Limited Şirketi konusu:
1-) Sinema, televizyon, radyo, her türlü görüntü ve ses taşıyıcı ortamlarda yayınlanacak her türlü filmlerin ve ya müziklerin yapımı, yapımcılığı ve yönetmenliğini, güfte besteve aranjörlüğünü yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Arttechcity Sanat Mimari Tasarım Teknoloji Limited Şirketi adres: Başak Mh.Genç Osman Cd.Baş Çarşı St.Avm Ap.N.1/35 Başakşehir