19 / 04 / 2024

Artvin Belediyesi

Artvin Belediyesi

Artvin Belediye Meclisi Temmuz Ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Toplantıda bölgeyle ilgili yeni kararlar alındı ve imar konuşuldu....

Artvin Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Artvin Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında kapalı olan iş yerlerinden kira almama kararı aldı.

Artvin Gençlik Kültür Sanat Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artvin Belediyesi, Artvin Gençlik Kültür Sanat Evi'ni hizmete açtı.

Artvin İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin ihalesi yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ile Artvin Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Artvin’in içme suyu projesi çalışmaları son sürat devam ediyor.

Artvin Yeni Giriş Yolu'nda son dokunuşlar!

Artvin Belediyesi vizyon projelerinden biri olan Artvin şehir merkezine yeni giriş yolu yükselerek bağlantı yoluna çıkması için son beton kalıpları konuluyor.

Artvin hayvan bakımevi 23 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Artvin Belediyesi’nin, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın desteğiyle yaptıracağı hayvan bakımevi 23 Ocak’ta ihale edilecek.

Artvin Yeraltı Otoparkı için sondaj çalışmaları tamamlandı!

Artvin Belediyesi tarafından Atapark altına düşünülen 160 araçlık Otopark projesi sondaj çalışmaları tamamlandı. Yapılan sondaj çalışmalarında 26 -36 metre arasında sondaj vurularak ana kayaya ulaşıldığı belirtildi.

Artvin Cerattepe'deki maden projesinde çalışmalar durduruldu mu?

Artvin Belediyesi, 'iyi haber' diyerek Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla Cerattepe'de hukuki süreç bitene kadar maden şirketinin çalışmalarının durdurulduğunu açıkladı.

Arhavi Belediyesi Hizmet Binası ve AVM Projesi tanıtıldı!

Artvin'de, Arhavi Belediyesi Hizmet Binası ve Alışveriş Merkezi (AVM) Projesi tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantı Arhavi Ticaret Odası toplantı salonunda Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu başkanlığında gerçekleşti.

Maltepe Belediyesi'nden Artvin'e park!

Maltepe Belediye Meclisi toplantısında Artvin Kemalpaşa Belediyesi’ne yardım yapılmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonu’nun raporu, belediye meclisinde görüşüldü. Rapor, oy birliğiyle kabul edildi.

Artvin Belediyesi imar planında sona yaklaştı!

Başkan Kocatepe, "İmar planlarının çıkartılması ve haritaların hazırlanması bu şehir için hayatı bir önem taşıyor" Artvin Merkez ilçenin 1992 yılında yapılan imar planları revize ediliyor.

Artvin'de AVM ve hastane arası yol çalışmasına devam ediliyor!

Artvin Belediyesi tarafından yapılan imar planı kapsamında, AVM inşaatı ile hastane arasında ki yol genişleme çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Alternatif yol çalışmalarının 2015 yılı ortalarında tamamlanacağı düşünülüyor.

Artvin'de çöp sorunu çözülüyor!

Artvin Belediyesi, Başbakan Erdoğan'ın da kentte yaptığı mitingde dikkati çektiği çöp sorununun çözümü için çalışma yürütüyor. Çöp depolama alanı 1,5 milyon lira harcanarak yeşil alana dönüştürülecek.

Serender Evler turizmde yeni trend!

Artvin Belediyesi tarafından Artvin Borçka Karayolu'nun 10. kilometresinde bu yıl içinde yapımı tamamlanan Serender Evler turizmde yeni trend oldu...

Artvin Belediyesi Haberi

Artvin Belediyesi

Artvin Belediye Meclisinin 2016 Dönemi 13.07.2016 Çarşamba Günlü Olağan Oturumunda Alınan Kararların Özeti...


Madde-1) 5957 Sayılı Kanuna istinaden çıkarılan sebze ve meyve ticareti ve toptancı halleri hakkında yönetmeliğin Toptancı Hali Kuruluş Komisyonu başlıklı 10 uncu maddesinin 1 nci fıkrası İmar Planında Toptancı Hal Yeri olarak belirlenen veya belirlenecek alanın 5 inci maddesinin 7 inci fıkrası ile 6 ıncı maddeye uygunluğunu değerlendirmek üzere bir komisyon kurulur, komisyon tarafından hazırlanan rapor Belediye Meclisine sunulur” hükmü gereğince; Belediye Meclisinin 06.04.2016 gün ve 43 sayılı Kararına istinaden Toptancı Hali Kuruluş Komisyonu kurulmuş olup;


İmar Planında Toptancı Hal Yeri olarak belirlenen Artvin Merkez, Salkımlı Köyü 08010200145 taşınmaz nolu mülkiyeti Hazineye ait 27.000 m² alan üzerinde Toptancı Hali Kuruluş Komisyonunca yapılan incelemeler sonucunda hazırlanan raporun uygunluğuna Belediye...