20 / 04 / 2024

Artvin Katar yatırımı

Artvin Katar yatırımı

Artvin’e gelen Katarlı turizm şirketi yetkilileri Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, yatırımlardan ve projelerden bahsedildi.

Türkiye, Katar'da 18,6 milyar dolar inşaat yatırımı yaptı!

Türkiye ve Katar iş birliği 2020 senesinde koronavirüs salgınına rağmen büyümeye devam etti. Türk inşaat firmaları 2020'de Katar'da 18,6 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirdi. 

Katar'dan Türkiye'ye 650 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı!

Türkiye’nin ekonomi anlamında önemli müttefiklerinden bir olan Katar gelecek yılda 650 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapmaya karar verdi. 

Katar bankacılık ve emlakta 7 milyar dolar daha yatırım yapacak!

Katar Finans Merkezi Başkanı Yousuf Al-Jaida, "Katar Türkiye'de yatırım yapmaya devam edecek. Sadece bankacılık sektöründe değil, emlak sektöründe de. 10 milyar dolarlık taahhütün yüzde 35'i gerçekleşti, Türkiye'ye akacak 7 milyar dolar daha var" dedi...

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

Katarlılar Türkiye'ye 22 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Özer, "Katar, Türkiye'de en kısa sürede en hızlı yatırım yapan ülkelerden biri. Katarlıların Türkiye'de şu anda 22 milyar dolar doğrudan ve dolaylı yatırımı var." diye konuştu.

Katar'dan 15 milyar dolarlık yatırım paketi!

Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Ahmed bin Muhammed bin Casim Al Sani, Türkiye'nin ekonomisine güvendiklerini ve 15 milyar dolarlık yatırım paketi hayata geçireceklerini açıkladı.

Katar Türkiye'de gayrimenkul yatırımı için kolları sıvadı!

Katar devletinin 15 milyar dolarlık hamlesinden sonra ülkenin özel sektörü de yatırım için rotayı Türkiye’ye çevirdi.

Katar'dan Türkiye'ye yatırım hamlesi!

Katarlı şirket sahipleri, enerjiden tarım ve gayrimenkule kadar her alanda Türkiye'ye yatırım yapmayı istiyor. Ülkenin 5 holdingi ilk etapta 300 milyon dolarlık yatırıma başlayacak. 

Katar'da yeni yatırım bölgeleri kanunu onaylandı!

Katar Emiri Şeyh Temim, ülkeye yerli ve yabancı bir çok yatırımı çekecek yeni "Yatırım Kanununu" onayladı. Katar'da yerli ve yabancılar için büyük imkanlar sağlayan yatırım kanununun Emir Şeyh Temim bin Hamed Al Sani tarafından onaylandığı belirtildi.

Azure Grup, Katar’da 5 milyar dolarlık yatırım fonu kurdu!

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Katar Doha Merkezli AzureMana adı altında yatırım fonu kurduklarını açıkladı.

Katarlılar Türkiye'de yatırım yapacak!

Katarlılar Türkiye'ye yatırım yapmak için harekete geçti. Onlarca Katar firması, proje ve yatırımları için İzmir'e gelecek.

Katar'ın Türkiye'de 18 milyar dolar yatırımı var!

Türkiye’de son yıllarda çoğu yatırımın arkasından Katarlılar çıkıyor. Katar'ın Türkiye'de 18 milyar dolar yatırımı bulunuyor.

Artvin'e 134 milyon liralık 21 yeni yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Artvin'e ziyarette bulundu. Yatırım ve projelerden bahseden Eroğlu, bölgeye 134 milyon liralık 21 yeni müjdeyle geldiğini belirtti.

Artvin Katar yatırımı Haberi

Artvin Katar yatırımı

Artvin’in turizm potansiyelini uluslararası boyuta taşımak ve tarihi ve doğal güzelliklerini ön plana çıkarmak amacıyla Artvin’e gelen Katarlı turizm şirketi yetkilileri Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti.


Ziyarette, AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, Kültür ve Turizm İl Müdürü Ömer Gümüş, Çevre Şehircilik İl Müdürü Murat Cavunt, Belediye Başkan Yardımcısı Aydemir Akköy, Katar’da hizmet veren Turizm şirketi Rehlaty Travelın CEO’su Haşim Alavadi, Genel Müdürü Mahmut Javal, Belediye birim amirleri ile ilgili personel yer aldı.


Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, son zamanda zamanlar Türkiye’nin en çok ilgilendiği destek olduğu kardeş ülke olarak gördüğü Katarlı misafirlerin Artvin’i ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Kocatepe “Turizmden maksadımız yenilenmek huzur bulmaksa doğru yerdeler. Dezavantaj gibi gözüken yolumuzun yeterince havaalanına yakın olmaması aslında...