28 / 03 / 2024

As Global Grup adres

As Global Grup adres

As Global Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Dünya Şehir Maltepe'de 36 aya varan vade avantajı! 

2B Global Grup  tarafından yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 36 aya varan vade fırsatı devam ediyor.

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Karaçam tarafından kuruldu.

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kartal, İnan Berber ve Serkan Piriştine ortaklığında kuruldu.

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 20 milyon TL sermaye bedeli ile Basema Al Asırı tarafından kuruldu.

Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatı!

2B Global Grup imzasıyla yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Can Özçelik tarafından kuruldu.

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 3 milyon 415 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ozan Çelik tarafından kuruldu.

Nam Grup İnşaat Metal Limited Şirketi kuruldu! 

Nam Grup İnşaat Metal Limited Şirketi bugün Maltepe'de Asım Oğuz ve Nuy Say ortaklığında kuruldu.

Avg Aez Grup Mühendislik Teknoloji Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avg Aez Grup Mühendislik Teknoloji Dış Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da Kenan Uygur ve Aez Global Dış Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Global Grup Home Gayrimenkul İnşaat Tarım Tekstil Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Grup Home Gayrimenkul İnşaat Tarım Tekstil Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Houman Hırmand tarafından kuruldu.

Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri!

Batı Şeria'nın Nablus kentinde bulunan Kafr Kaddum köyünde toplanan bir grup Filistinli, Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri yaptı.

Filistinlilerden Batı Şeria'da yeni Yahudi yerleşim birimi inşasına karşı gösteri!

Batı Şeria Nablus kenti güneyindeki Beita beldesinde toplanan bir grup Filistinli, Batı Şeria'da yeni Yahudi yerleşim birimi inşasına karşı gösteri düzenledi...

As Global Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

As Global Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

As Global Grup adres Haberi

As Global Grup adres

As Global Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

As Global Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi konusu:
Şirketin kuruluş amacı ve konusu, tüm sektörlerde yönetim, danışmanlık, gayrimenkul alım-satım ticareti yapmaktır. Şirket, amacı ve konusu uyarınca işleri yürütmek için gerekli olan her türlü iş ve işlemi yapabilir. Bu amaçlarına ulaşabilmek için, Şirket: 1. Faaliyet konusu ile ilgili kurulmuş veya kurulacak yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerle ortaklık kurabilir; kurulacak şirketlere iştirak edebilir; 2. Gayrimenkullere ilişkin proje analizi yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştırması yapmak, yatırım stratejileri belirlemek ve geliştirmek, yatırım performans değerlemelerinde bulunmak, Pazar analizleri ve Pazar araştırmaları yapmak, gayrimenkul geliştirme çalışmalarında bulunmak, proje yönetim hizmetleri sunmak, gayrimenkul...