26 / 04 / 2024

Aşçıoğlu inşaatın kuruluşu

Aşçıoğlu inşaatın kuruluşu

Bayram Aşçıoğlu ve oğlu Selahattin Aşçıoğlu'nun 1955'te Samsun Bafra'da tuğlacılıkla başlayan serüvenin, bugün Yaşar Aşçıoğlu ile oğulları İrfan ve Cenk'in birlikte geliştirdikleri projelerle devam ediyor...

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Abdullah Müftüoğlu: İnşaat sektörüne güvenimiz tam!

Suudi Arabistan merkezli Al Qemam grubu bünyesinde faaliyet gösteren Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, Türkiye ekonomisine ve inşaat sektörüne güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek Türkiye'ye gelecek yıllarda da yatırımlarını sürdüreceklerini açıkladı. 

Mevlüt Çavuşoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

İnşaat sektörünün da canlanmaya başladığını belirten Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yabancıların mülk alımlarının artması için oturum verme, vatandaşlık verme gibi teşvik edici düzenlemeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erba  Aşılıoğlu tarafından kuruldu. 

Yaşar Aşçıoğlu: Gayrimenkulde riski bölüşmeliyiz!

İNDER Onursal Başkanı ve Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe yaşanan sorunların çözümü için bir öneride bulundu...

Ağaoğlu varlıklarını satıp borçlarını azaltacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, aktiflerin yüzde 4-5'ini satarak borçlarını azaltacaklarını söyledi. Ağaoğlu, inşaat sektöründeki durgunluktan etkilenmediklerini ifade etti.

Ağaoğlu inşaat sektörünün en itibarlı firması seçildi!

Türkiye İtibar Endeksi 2017 Araştırması sonuçları açıklandı. Açıklamaya göre, İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aağaoğlu oldu.

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine gözaltı!

Selimoğlu İnşaat’ın eski CEO’su K. C. U. ile şirketin eski yöneticileri Y. O.U. N. T., A. Z., İ. G. gözlatına alındı...

Aşçıoğlu inşaatın kuruluşu Haberi

Aşçıoğlu inşaatın kuruluşu

İnşaat sektöründe 1967 yılından bu yana faaliyet gösteren Aşçıoğlu Ailesi, "Selenyum" markası ile bugün Türkiye'nin en lüks rezidanslarına imza atıyor. Bayram Aşçıoğlu ve oğlu Selahattin Aşçıoğlu'nun 1955'te Samsun Bafra'da tuğlacılıkla başlayan serüvenin, bugün Yaşar Aşçıoğlu ile oğulları İrfan ve Cenk'in birlikte geliştirdikleri projelerle devam ediyor. 


Kimi zaman yaşanan felaketler, tatsızlıklar insanların hayatlarında yeni bir yola girmelerine ve başarılı olmalarına vesile olabiliyor. İşte inşaat sektöründe Türkiye'nin ilk rezidanslanndan biri olan Selenyum Rezidans'ı inşa ederek lüks inşaat teriminin Türkiye'deki ilk uygulayıcılarından biri olan Aşçıoğlu İnşaat'ın ortaya çıkma hikayesi de böyle bir trajediden doğmuş. 


Trabzon'un Hayrat ilçesinin Yığa köyünde yaşayan Aşçıoğlu ailesinin erkeklerinin neredeyse tamamına yakını Çanakkale Savaşı, 93 Harbi ve Kurtuluş Savaşı'nın çeşitli cephelerinde şehit oluyor. 

Kalanların bir kısmı da veremden ölüyor. 

Yaşanan bu üzücü...