25 / 04 / 2024

ASELSAN gelen müdürü kim

ASELSAN gelen müdürü kim

Yaş haddi nedeniyle görev süresi dolan ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman'ın yerine Faik Eken'in getirilmesi dolayısıyla tören düzenlendi. Cengiz Ergeneman tören sırasında konuşma yaptı...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt '18 bin 834 bağımsız birime ulaştık' dedi, bakın vatandaş ne yanıt verdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı paylaşımda 18 bin 834 bağımsız birime ulaştıklarını söyledi. Söz konusu paylaşıma vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

İnşaatta birim maliyeti 25 bin TL oldu! KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Boş konutlar ihtiyaç sahiplerine kiralansın!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, X sosyal medya hesabından konut sorunu ile ilgili paylaşımda bulundu. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Betonarme konut fiyatlarının zamlanmasından sonra gündeme gelen çelik ev fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

THY Genel Müdürü'nden flaş zam açıklaması

İç hat uçuşlarının azaltılması ve mevcut uçuşlarda yaşanan doluluk yüzünden yer bulunamaması nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan THY'de biletlere gelen zammın ardından kurumun Genel Müdürü'nden dikkat çeken bir açıklama geldi.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Genel Müdürü Bayramali Yıldırım'dan sürpriz istifa

Türkiye'nin önde gelen perakende ürün marketleri BİM, ŞOK ve A101'e rakip olarak Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde yıldan yıla katlanarak artan zarar tablosu nedeniyle Genel Müdürü Bayramali Yıldırım istifa kararı aldı.

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Gizem Özgüney, ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu!

Türkiye’de yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney oldu...

Zafer Kabadayı Schindler Türkiye’nin Genel Müdürü oldu!

Dünyanın önde gelen asansör ve yürüyen merdiven firmalarından Schindler Türkiye’nin Genel Müdürlüğü’ne, 2012 yılından bu yana farklı operasyonlarda Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Zafer Kabadayı atandı.

Semih Yağcı FG Wilson Türkiye'de satış müdürü oldu!

Dünyanın önde gelen jeneratör markası olan FG Wilson’ın Türkiye’deki kuruluşu FG Wilson Türkiye satış teşkilatını hızla genişletiyor. Deneyimli bölge müdürü Semih Yağcı, Türkiye genelinde satış müdürü olarak atandı.

Özhan Atalay, Century 21 Türkiye Genel Müdürü oldu!

CENTURY 21 Türkiye Genel Müdürlüğü’nde yeni atama... Farklı sektörlerin önde gelen markalarında üst düzey yöneticilik deneyimleri olan Özhan Atalay, Century 21 Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü, Graniser'e teşekkür plaketi verdi!

Seramik sektörünün önde gelen markası Graniser, renovasyon projeleri kapsamında okullara vermiş olduğu seramik desteğinden dolayı Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ve Akhisar Kaymakamı Kaan Peker tarafından onurlandırıldı.

Barış Doğan GROHE'de Satış Müdürü oldu!

Barış Doğan GROHE'de Satış Müdürü oldu. Dünyanın önde gelen sıhhi donanım üreticisi GROHE’nin Türkiye’deki üst yönetimi genişlemeyi sürdürüyor. Barış Doğan GROHE Türkiye’de Proje Kanalı Satış Müdürü olarak göreve başladı.

ASELSAN'da Genel Müdür görevine Faik Eken getirildi!

Yaş haddi nedeniyle görev süresi dolan ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman'ın yerine Faik Eken'in getirilmesi dolayısıyla tören düzenlendi. Cengiz Ergeneman tören sırasında konuşma yaptı...

ASELSAN gelen müdürü kim Haberi

ASELSAN gelen müdürü kim

Yaş haddi nedeniyle görev süresi dolan ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman'ın yerine Faik Eken'in getirilmesi dolayısıyla tören düzenlendi.


Törende konuşan Ergeneman, ASELSAN'da iyi bir ekiple çalıştığını ve bu ekipten ayrıldığı için hüzünlü olduğunu söyledi. 


ASELSAN çalışanlarına işlerini severek yapmaları tavsiyesinde bulunan Ergeneman, "Rahmetli Hacim Kamoy'un söylediği 'Birinci sınıf adamlar yanlarına birinci sınıf adamları alırlar. İkinci sınıf adamlar ise üçüncü sınıf adamları alırlar' öğretisini hiç unutmadım. ASELSAN'da biz hiç çekinmeden hep birinci sınıf adamları aldık" ifadelerini kullandı.


Ergeneman'dan görevi devralan Faik Eken de 28 yıl önce Ar-Ge mühendisi olarak çalışmaya başladığını belirterek, "ASELSAN, bana ülkeme hizmet etme imkanı verdi" dedi.


Uzun süre yurt dışında bulunduğunu ifade eden Eken, şöyle konuştu:


"Orada da çalışabilirdim ama ASELSAN’da olmak istedim. Türkiye’nin en zeki, yetenekli insanlarıyla birlikte çalıştım. Onlarla...