23 / 04 / 2024

asfalt çalışmaları yavaşladımı

asfalt çalışmaları yavaşladımı

Belediye'deki tadilatlar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yağışların uzun süreli olması nedeniyle inşaat sezonun ilkbaharda kısmen başlayabildiğim, geçen yıllara göre asfalt dökümünde yüzde 70'lik düşüş yaşandığını açıkladı.

7 bin 500 TL maaş alan emeklilere yüzde 37.76'lık zam sürprizi geldi! Çalışmalar başladı, refah payı, seyyanen zam...

Milyonlarca emekliyi kapsayan maaş iyileştirme çalışmaları başladı. 7 bin 500 TL maaş alan emeklilere yüzde 37.76'lık zam sürprizi geldi. İşte emekli maaş zammına ilişkin tüm detaylar...

O ildeki yapı stoku riskli mahallede yıkım çalışmaları başladı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Kocaeli'de yapı stoku açısından riskli bölgeler arasında yer alan Derince ilçesi Deniz Mahallesi'nde yıkım çalışmaları başladı...

İzmir'de kayma meydana gelen apartmanda çalışmalar başladı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde önceki gece bir apartmanın temelinde kayma meydana geldi. Tahliye edilen apartmanda ölçüm için çalışmalar başladı. 

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

Mersin Akdeniz'de yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Mersin'in Akdeniz ilçesinde bölge sakinleri tarafından uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Bölge sakinleri çalışmalardan çok memnun. 

KİPTAŞ We Haliç'te geoteknik çalışmalar başladı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde ince imalat ve geoteknik çalışmalar başladı.

Antalya Demre'deki kaçak villa için yıkım çalışmaları başladı! 

Antalya Demre Üçağız Yarımadası'nda İngiliz Cloudya Jamey Hankes'in 10 yıl önce satın aldığı villanın yıkım çalışmaları başladı. Villa kısa süre içerisinde yıkılacak.

Bağcılar kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar başladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'ın Kirazlı Mahallesi'nde hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları başladı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projeyle ilgili son durumu aktardı.

İzmir'de yıkılan 71 binada çalışmalar başladı! 

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin ardından yıkımı gerçekleşen 71 binada çalışmalar başladı. 

Sakarya'da 48 derslikli okul için kazı ve dolgu çalışmaları başladı!

Yıkımı yapılan Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan  48 derslikli okul projesinde kazı ve dolgu çalışmaları başladı.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Ayder'de öncelikle kanalizasyon, su, elektrik gibi alt yapı çalışmaları yol altına alınacak ve 1.600 araç kapasiteli otopark inşaatına başlanılacak...

Antalya'da 19 ilçeyi kapsayacak Yeni Ulaşım Ana Planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı planlı, kurallı, kimlikli bir şehir yapma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mevcut Ulaşım Ana Planı’nın 19 ilçenin tamamını kapsayacak biçimde yeniden yapılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

Atatürk Havalimanı'nda bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Ticari uçuşlara kapanan Atatürk Havalimanında TAV Havalimanları ile DHMİ Genel Müdürlüğü arasındaki devir teslim işlemleri bitti. DHMİ'ye teslim edilen mevcut terminal binasında bakım onarım çalışmaları başladı.

asfalt çalışmaları yavaşladımı Haberi

asfalt çalışmaları yavaşladımı

İnşaat sezonu doğrultusunda Belediye birimlerinin durumu hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar'ın mevsim itibariyle 12 ay çalışma yapılabilen bir il olmadığını hatırlattı. Genellikle Belediye'nin ve diğer inşaat yapan kurumların inşaat çalışmalarına Nisan ayı gibi başladıklarını belirten Çoban; "Bu sene hem kışın uzun sürmesi hem de yağışların sürekliliği nedeniyle inşaat sezonunda gerçekten büyük bir sıkıntı var. Şunu söyliyeyim; Biz normalde 10-15 Mart gibi asfalt sezonumuza başlar ve binlerce ton asfalt dökerdik. Biz asfalt sezonuna Nisan ayında kısmen başlayabildik. Ama yağışlar nedeniyle geçmiş yıllara oranla yüzde 70 oranında asfalt metrekaremiz de düşüklük var. Tabii bu da yağışlara bağlı olan bir hadise. Cenab-ı Allah'tan gelen bir konu ve bereket olduğu için elbette buna da hamd ve şükür etmemiz gerekiyor." dedi. 


BELEDİYE'NİN...