25 / 04 / 2024

Aslanlı Köşkü nerede

Aslanlı Köşkü nerede

Remzi Gür, “Ticaret korkaklığı sevmez ama yavaş ve akıllı gitmekte fayda olduğuna inanıyorum” dedi. Adabank’ta BDDK onayını alamamasını ise bir özeleştiri ile özetledi: “Beceremedik demek lazım.”

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Çayınızı kahvenizi 1 TL’ye alın! Böyle indirim görülmedi! Yetişen kapıyor!

Enflasyonun artması gıda sektörünü fena vurdu. Vatandaşlar artık nerede indirim görse oraya akın ediyor. Öyle bir indirim haberi yapıldı ki! Yetişen alıyor! İşte detaylar!

Huawei Watch GT 3 Pro da şaşırtan fiyatlar! 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Sağlamlığı ile öne çıkanTitanyum gövdeli Huawei Watch GT 3 Pro’nun fiyatı en düşük seviyeye geldi. Muadilleri arasında en sağlamı olarak bilinen Titanyum gövdeyle gelen Huawei Watch GT 3 Pro modelinin fiyatı en düşük nerede ve kaç lira?

Madnasa Türkbükü nerede?

Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Nidapark Bomonti nerede? İşte açık adresi!

36 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği Nidapark Bomonti projesinde 536 konut, 102 ofis ve 12 mağaza yer alıyor. Peki Nidapark Bomonti nerede? İşte açık adresi!

Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi!

Ağaoğlu İnşaat tarafından 3 milyar dolar yatıırm bedeliyle hayata geçirilecek olan Ağaoğlu Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi..

Kadıköy Transform Fikirtepe nerede?

4 blok şeklinde yükselen Transform Fikirtepe projesi 2019 yılı içerisinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Kadıköy Transform Fikirtepe nerede?

Adam Kule nerede? Açık adres!

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

Halis Toprak'ın ünlü Aslanlı Köşk'ü fahri konsolosluk oldu!

Toprak Holding'in kurucusu Halis Toprak ile özdeşleşen Aslanlı Köşk, Fahri Konsolosluk oldu. TMSF tarafından RAMSEY'in sahibi iş adamı Remzi Gür'e satılan köşk, Gür'ün Güney Afrika Fahri Konsolos'u olmasının ardından konsolosluk binası oldu.

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası nerede?

Çekiliş listesinin açıklandığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası nerede?

Elysium Es Kavacık nerede?

Elysium Es Kavacık nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kavacık Elysium Es projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 1 oda 1 salon dubleks, 2 oda 1 salon dubleks konut tipleri bulunuyor.

Aslanlı Köşkü nerede Haberi

Aslanlı Köşkü nerede

Gürmen Group Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Gür’ün ajandasında henüz etüt aşamasında 3 önemli iş var. Bunlardan biri Çin ve Hindistan’da mağazalaşmak. Diğeri yabancı ortakla enerjide büyümek ve sonuncusu da TMSF’den alınan Aslanlı Köşk’ü 7 yıldızlı otel yapmak. Tarım ve hayvancılıkta istediği hedefl ere henüz tam olarak ulaşmasa da ‘devam’ diyen Gür, perakende de yeni bir markanın peşinde koşmadıklarını da söylüyor. Siyasi gündemle ilgili ‘istikrar’ mesajları veren Gür, dünyadaki gelişmeleri de değerlendirdiğinde ‘borcu kaldıraç yapmamanın’ önemine inanıyor. Gür, “Bunlar geçici gelişmeler ama yatırım için havanın açmasını beklemek lazım” diyor. 


Remzi Gür, Gürmen Group Yönetim Kurulu Başkanı. Markası Ramsey. Başbakanları giydiren isim olarak anılıyor. Gür, Osmanlı padişahlarına ait ferman ve beratlardan oluşan koleksiyonunu Londra’da sergileyen bir koleksiyoner ayrıca. Remzi Gür ile hem...