19 / 04 / 2024

Asma Bahçeler inşaatı malzemeleri

Asma Bahçeler inşaatı malzemeleri

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, gerçekleştirdikleri inşaatlarda her zaman teknolojiyi ön planda tuttuklarını ve güçlü bir makine parkına sahip olduklarını söyledi. Asma Bahçeler'de kullanılan yapım tekniği dikkat çekiyor...

Konya Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesi inşaatında son aşamaya gelindi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesinin Konya halkı için büyük önem taşıdığını dile getirdi. 

2023'e kadar 404 millet bahçesinin inşaatı tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye'de millet bahçesi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2023'e kadar 404 millet bahçesinin inşaatının tamamlanacağını dile getirdi. 

Van Edremit Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Van'ın Edremit ilçesinde hayata geçirilecek millet bahçesi projesi için düğmeye basıldı. Proje dahilinde millet bahçesinin inşaatı başladı. 

340 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni için kente ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet bahçesi inşaatları hakkında açıklamalarda bulundu.

70 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yaptığı açıklamada, 70 millet bahçesinin inşaatının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

264 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Türkiye'de hayata geçirilen millet bahçesi projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Murat Kurum, 264 millet bahçesinin inşaatının sürdüğünü söyledi.

Kırıkkale Millet Bahçesi'nin inşaatı tam gaz!

Kırıkkale'de Kızılırmak'ın kenarında 500 dönümlük arazi üzerinde inşaatı süren millet bahçesinin inşaatı son sürat devam ediyor...

Antalya Serik Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Antalya'nın Serik ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yüklenici firmaya inşa ettirilecek olan Millet Bahçesinin inşaatına başlandı.

Konya Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Konya'ya kazandırılan millet bahçesinin inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte devam eden millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Mersin Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Mersin'de devam eden millet bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Mersin Valisi Ali İhsan Su, millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Kütahya'da millet bahçesi inşaatı için düğmeye basıldı!

Kütahya'da yapılacak olan millet bahçesi için inşaat çalışmaları başlıyor. İhalesi gerçekleşen projenin 400 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Canik millet bahçesi inşaatından kablo çalan 3 şüpheli yakalandı!

Samsun Canik'te millet bahçesi inşaatındaki şantiyeden kablo çaldıkları iddiasıyla 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemleri devam ediyor...

Gül Bahçesi İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Bahçesi İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL TL sermaye bedeli ile Nedal Jamal Habeeb Sawalha tarafından kuruldu.

Asma Bahçeler inşaatı malzemeleri Haberi

Asma Bahçeler inşaatı malzemeleri

Narlıdere’de yapımı devam eden Asma Bahçeler projesini zor ve eğimli bir arazi üzerine inşa ettiklerini söyleyen Tanyer, “İksaları dikey ve yatay olarak zemin çivileri ve fore kazıklarla araziye sabitliyoruz. Böylece zemin daha sağlam oluyor. Ayrıca; bina yükünden daha fazla bir ağırlıkta toprak yükünü hafriyatla kaldırdığımız için zemine gelen yükte bir artış olmadığından herhangi bir risk söz konusu değil” dedi.

Kendi makine parklarını oluşturmanın maliyet ve hız anlamında büyük avantaj sağladığını belirten Münir Tanyer, şirketlerinin bünyesinde bulunan ve 35 metre kazı derinliğine ulaşan 21.5 metrelik kule yüksekliğine sahip kazık makinası kullandıklarını ayrıca kazı derinliği 12 metre olan ankraj çivisi ve kazı derinliği 16 metreye ulaşan mini kazık uygulamaları için  Casagrande C6 makinalarıyla çalıştıklarını vurguladı. 

Bugüne dek projelerinde insanların yaşam konforu ve yapı...