23 / 04 / 2024

Asortie Mobilya yatak odası

Asortie Mobilya yatak odası

Türkiye’de lüks mobilya ve dekorasyon alanında akla ilk gelen markalardan olan Asortie Mobilya, Ukrayna’da mağaza açıyor. Sırbistan ve Dubai’den sonra 3. yurtdışı mağazasını Ukrayna’da açacak

Şok'ta hafta sonu mobilya ve beyaz eşya rüzgarı esecek. Sallanan koltuk 1999 TL. İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi

Şok Market 17 Aralık 2022 fiyat listesi yayımlandı. Şok marketlerde hafta sonu mobilya rüzgarı esecek. Evini yenilemek isteyenler, yatak, koltuk, baza, çalışma masası ve çalışma koltuğu, ankastre set, çamaşır makinesi, değişik markalarda bulaşık makinesi, kurutma makinesi indirimli fiyatlarla Şok Ma

2 gün sonra bitecek yüzde 10 indirimi kaçırmayın! Doğtaş Mobilya 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doğtaş Mobilya, muhteşem bir kampanya ile yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezon lansmanında koltuk takımlarında, yatak odası takımlarında ve yemek odası takımlarında fiyatlarda anında yüzde 10 indirim mağazalarda yerini aldı. İşte indirimli fiyatıyla Doğtaş 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Loda Mobilya'dan kaki yatak odası serisi!

Kaki Yatak Odası, sizlere masalsı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ile güzel bir güne başlayın!

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ihtiyacınız olan enerjiyi evinize yansıtıyor ve size aradığınız sebebi sunuyor.

İder Mobilya'dan birbirinden güzel berjerler!

İder Mobilya’nın birbirinden şık ve tarz berjerlerini salon ya da oturma takımınızla bir arada kullanabileceğiniz gibi, yatak odasında, evinizin girişinde ya da giyinme odanızda keyifli dinlenme alanları yaratmak için tercih edebilirsiniz.

Loda Mobilya'ya En İyi Modern Yatak ve Concept ödülü verildi!

Bu yıl 13.’sü düzenlenen mobilya sektörünün uluslararası ve Türkiye’nin en büyük fuarı olan CNR İMOB, kapılarını ziyaretçilerine açtı. CNR İMOB fuarında, Loda Mobilya “En İyi Modern Yatak ve Concept Ödülü”ne layık görüldü.

İder Mobilya Flora Yatak Odası ile rahat bir atmosfer sunuyor!

İder Mobilya, Flora’nın yalın estetiği ve konforu ile hayatın tüm stresini dışarıda bırakıp yeni bir güne mutlu uyanmak için huzurlu ve rahat bir atmosfer sunuyor.

İder, Kanyon Naturel Yatak Odası ile sizi huzurlu uykuya davet ediyor!

Dingin ve huzurlu yaşam alanları yaratma mottosuyla tasarımlarına yön veren İder Mobilya, özgün koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. Her detayı incelikle düşünülen, Kanyon Naturel Yatak Odası kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Konforu odanıza taşır…

Yataş, Karadağ'da 2'nci Enza Home mağazasını açtı!

Enza Home, Karadağ'ın Podgorica şehrinin mobilya merkezi olarak bilinen Donja Gorica caddesindeki 4 katlı ve 2 bin 80 metrekare alanında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak.

Loda Mobilya Kaki Yatak Odası ile sonbahar esintisi odanızda!

aki Yatak Odası vazgeçilmez bir tasarım. Bu sonbaharın tatlı esintisini odalarınıza taşıyacak olan Loda mobilya, beyazın ve meşenin hafifletici ahenginden ilham alarak tasarladığı Kaki Yatak Odası ile sizlere şık bir koleksiyon ürünü sunuyor.

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

İde Mobilya ile çizgilerin dinamizmi yaşam alanında!

İder Mobilya, Pedesa yatak odası takımıyla çizgilerin enerjisini evlerinize taşıyor. Koleksiyonu oluşturan parçaların her birinde kullanılan pastel renkler, hem şık hem de huzur verici bir uyum sağlıyor.

Yataş, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı!

Yataş Grup, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı. Enza Home, iki katlı, bin 50 metrekarelik yeni konseptteki mağazasıyla mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini Bolulu tüketicilerin beğenisine sundu.

Asortie Mobilya yatak odası Haberi

Asortie Mobilya yatak odası

Yaklaşık 2 yıldır Rusya ile savaş hali yaşayan ve ciddi ekonomik darbeler ile zor günler yaşayan Ukrayna’da zengin kesime hitap eden lüks mobilyaları ile Asortie Mobilya mağaza açıyor. Sırbistan ve Dubai’den sonra 3. yurtdışı mağazasını Ukrayna’da açacak olan Asortie Mobilya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat ERAT “ Her kriz bir fırsatı barındırır. Eğer biz bugün Ukrayna’ya gidersek savaştan sonra orada daha kalıcı olacağız” dedi.



Türkiye’de ürettiği lüks mobilyaları 32 farklı ülkeye gönderen ve klasik mobilya denildiğinde sadece Türkiye’nin değil, dünyanın önemli markaları arasında yer alan Asortie Mobilya, uluslararası yatırımları ile dikkat çekiyor. Daha önce Sırbistan mağazasını açan ve başarılı sonuçlar alan Asortie, bu yılın başında Dubai mağazası ile hedefini büyüttü. Ortadoğu ve Afrika pazarına Dubai mağazası ile daha etkili olacak...