19 / 04 / 2024

Asrın Konutlarında yeni yıl kampanyası

Asrın Konutlarında yeni yıl kampanyası

Kuran İnşaat, Asrın Konutları’ yla ev almayı düşünenlere çağrıda bulunuyor. Asrın Konutları, yatırımları kazanca dönüştürürken özel ödeme koşullarıyla kişiye özel planlamalar ile dikkat çekiyor. Asrın Konutları'nda yeni yılın ilk kampanyası...

1941'de kiralar hakkında yeni karar! Yeni yapılan konutlar için kira düzenlemesi!

1941 yılında yeni yapılmış veya tadilattan geçen konutların kiraları için yeni bir düzenlemenin yapılması kararlaştırılmış.

İslam Memiş'ten altın fiyatlarında yeni rekor tahmini: Bu kez hem tarih verdi, hem rekoru açıkladı

Son dakika haberlerine göre, altın piyasası uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları için yeni değerlendirmelerde bulundu. Altın fiyatlarında yaşanan düşüş sonrasında piyasalardaki gelişmeleri inceleyen Memiş, önemli tahminlerde bulundu.

Altın fiyatlarında şahin Fed etkisi görüldü! Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı

Altın fiyatlarında şahin fed etkisi görüldü! Altın fiyatlarında yeni rekorlar beklenirken düşüşe geçen altın fiyatları vatandaşları şaşırttı. Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı...

Altın fiyatlarında yeni senaryo! Altın alev alev! Elinde altını olan hemen baksın! 26 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yeni güne yeni bir rekorla başladı. Ons altın 1946 dolara kadar yükseldi. Gram altın ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarında yeni senaryo! Altın alev alev! Elinde altını olan hemen baksın! 26 Ocak 2023 canlı altın fiyatları...

Altında yeni rekor! Bu rakamlar ilk kez görüldü! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 23 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yaşanıyor. Altın fiyatları yakından takip edilirken, bugün altında yeni rekor görüldü. Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 23 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında yeni rekor! Bu rakamları görenlerin eli ayağına dolaşacak! 3 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında bugün yeni rekor görüldü. Yükselmeye devam eden altın fiyatları yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira?  Bu rakamları görenlerin eli ayağına dolaşacak! 3 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Markalı konutların satışında peşinat kullanımı yüzde 68'e çıktı!

Merakla beklenen ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Haziran 2021 sonuçları resmen açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre, Markalı konutların satışında peşinat kullanımı yüzde 68'e çıktı...

Ataşehir'de 36 hak sahibi Atapark Konutları’nda yeni evlerine kavuştu!

Ataşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği çekilişle 36 gecekondu sahibini Atapark Konutları’ndaki yeni evlerine kavuşturdu...

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son fırsatlar!

Ceylan İnşaat’ın Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında devam eden projesi Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son dairelerde satışlar sürüyor. 

Salih Tatlıcı'nın mirasında 7.7 milyarlık yeni dava!

Gayrimenkul kralı merhum Mehmet Salih Tatlıcı'nın mirası paylaşılamıyor. Tatlıcı'nın mirasında yeni bir dava daha ortaya çıktı. Bu dava, Tatlıcı'nın vefatından önce ikinci eşi ve oğluna aktardığı mallarla ilgili. 

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda teslimler Aralık 2018'de!

Ceylan İnşaat tarafından Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de inşa edilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor. Projede teslimler Aralık 2018'de.

Barbaros Üsküdar Konutları'nda ön talep zamanı!

Yeşil Gayrimenkul yeni projesi Barbaros Üsküdar Konutları'nda ön talep toplamaya başladı. Barbaros Üsküdar Konutları 4 katlı 6 blok olarak yükselecek.

İzmir Buca Konutları'nda yeni fırsat!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da inşa ettiği konutların 71 dairesini ihale yoluyla satışa sunuyor. Satışlar için son başvuru tarihi 6 Şubat 2017. 3+1 dairelerin fiyatları, 167 bin ile 204 bin TL arasında değişiyor.

Asrın Konutlarında yeni yıl kampanyası Haberi

Asrın Konutlarında yeni yıl kampanyası

2014 yılı için ev dileğinde bulunanlara ilk müjde konfor, güven ve sosyal yaşamın adresi Kuran inşaat’tan geldi…  


İmza attığı konut projeleri ile dikkat çeken ve aynı zamanda ekonomik değeri yüksek projeler tasarlayan Kuran İnşaat, Asrın Konutları’yla ev almayı düşünenlere çağrıda bulunuyor. Asrın Konutları, yatırımları kazanca dönüştürürken özel ödeme koşullarıyla kişiye özel planlamalar ile dikkat çekiyor. 2014’te ev dileğinde bulunanlara hemen tapu teslim fırsatı sunulan projede hayaller gerçeğe dönüşüyor. 


Asrın Konutları’nda her şey mutluluğunuz için tasarlanıyor.


Yeni yıla birbirinden özel ödeme seçeneği ile giren Kuran İnşaat, yatırımcıları heyecanlandıran Asrın Konutları projesinde dairelerin içerisine ankastre ocak, fırın, davlumbaz ve portmanto standart olarak yerleştirmektedir. Alışveriş merkezlerinde kullanılan ileri teknoloji ürünü akıllı yangın söndürme sistemine sahip Asrın Konutları,  can ve mal güvenliğinizi de koruma altına...