26 / 04 / 2024

Assos Eko Turizm adres

Assos Eko Turizm adres

Assos Eko Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Halisdemir ve Nevra Halisdemir ortaklığıyla kuruldu.

Assos Nusratlı Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Assos Nusratlı Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sebaye Yavuz tarafından kuruldu.

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Can    Bozkurt tarafından kuruldu.

Assos Ekolojik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Assos Ekolojik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necati Yılmaz tarafından kuruldu.

Antalya Çukurbağ Yarımadası imara açıldı!

Antalya’nın Kaş ilçesindeki doğal sit alanı statüsünde olan Çukurbağ Yarımadası'ndaki iki büyük parsel, geçtiğimiz ay çıkan yangından sonra, ‘eko-turizm’ niteliği verilerek imara açıldı.

Assos Eko Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Assos Eko Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Halisdemir ve Nevra Halisdemir ortaklığıyla kuruldu.

Aydın Turizm Master Planı tanıtıldı!

Eko turizm olarak bilinen doğa turizminin geliştirilmesi amacıyla Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4. Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan Aydın İli Tabiat Turizm Master Planı düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı.

Şimşekoğulları İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimşekoğulları İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Şimşek, Mehmet Şimşek tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Kadıköy, Acıbadem Mahallesi'nde kuruldu.

Nevşehir'de eko turizm sertifikalı çiftlik ilgi odağı oldu!

Nevşehir'in Avanos ilçesinde, 95 çeşit sertifikalı organik ürünün yetiştirildiği "eko turizm" sertifikalı çiftlik, bölgeye gelen turistlerin uğrak yeri oldu Çiftliğin sahibi Yüksel: "insanlar doğayla iç içe tatil yapmak istiyor" dedi.

Şemsi Bayraktar: Kırsal turizme acılan köy sayısı artmalı!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, eko turizm ve köy turizm olarak da adlandırılan kırsal turizmin kırsal ekonomiye can veren ana sektörlerden birisi olduğunu, tüm yıla yayıldığını ve kırsalda tarım dışı istihdam ve gelir

Hasankeyf'teki 100 mağara apart otel oluyor!

Hasankeyf'teki proje tanıtım toplantısına katılan Hasankeyf Kaymakamı Temel AYCA, Üçyol köyünü 'Eko Turizm Projesi'yle yeni bir turistik alan yapacaklarını ve köydeki 100'e yakın mağaranın Apart Otellere dönüştürüleceğini söyledi.

Kabakdağı Organik Turizm Merkezi Japon turistleri büyüledi!

Organik tarım ve eko turizm ile yerli ve yabancı turistlerin günden güne ilgisini çeken Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Kabakdağı Mahallesi’nde en son Japon konukların 3 gece 4 gün konaklama yapması sevince neden oldu...

Kumluca alternatif turizmde rota arıyor!

Adrasan'daki Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Avrupa Akdeniz Gençlik Eğitim ve Dinlenme Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, " eko turizm ve turizmin sorunları " değerlendirildi. Kumluca alternatif turizmde rota arıyor.

Ordu'da köylü kadınlar eko turizm ile hizmet veriyor!

Eko Turizm kapsamında köye gelenler, süt sağma, yumurta toplama, yün yataklarda yatma, doğa yürüyüşü imkanının yanında odun ateşi ile Karadeniz'e özgü kuzine sobalar üzerinde pişen yemeklerden de yeme imkanı buluyor...

Assos Eko Turizm adres Haberi

Assos Eko Turizm adres

Assos Eko Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Halisdemir ve Nevra Halisdemir ortaklığıyla kuruldu.

Assos Eko Turizm Anonim Şirketi konusu: 

Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır, Turizm ve Otel İşletmeciliği 1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. 2. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 4. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 5. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 6. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri vermek. 7. Her türlü hava, deniz,...