24 / 04 / 2024

astro türk tütün

astro türk tütün

Beşiktaş sahil silüetinin değişmez parçalarından biri olan, Deniz Müzesi ile Başbakanlık Çalışma Ofisi arasında kalan tarihi Astro Türk Tütün Deposu 5 yıldızlı otel oluyor.

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Türk tarımının Mavi Gücü New Holland’ın TR5 Electro Command modelinin fiyatı açıklandı. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Türk tarımının 'Mavi Gücü' New New Holland’ın TR5 Electro Command modeli, gücü teknolojiyle harmanlayan üstün tasarımıyla tarıma yeni bir vizyon getiriyor. Çiftçinin dijital dönüşümünün öncü markası New Holland’ın TR5 Electro Command serisinin Eylül ayı fiyatları ise şöyle…

Türk Hava Yolları en az lise mezunu 1250 kabin memuru alacak! Başvurular ne zaman? İşte bütün detaylar...

Türk Hava Yolları Kurumu tarafından yayınlanan ilana göre en 2022 senesinde az lise mezunu bin 250 kabin memuru alımı gerçekleştirilecek! Peki, Başvuru koşulları nelerdir? Başvurular ne zaman? İşte bütün detaylar...

Akaryakıtta yeni dönem! Yakıtını şimdi al sonra öde dönemi başladı!

Akaryakıta gelen zamlar sonrası yeni dönem başladı. Bu bağamda Türk Petrolleri akaryakıt istasyonlarında şimdi yakıtını al sonra ödeme dönemi başladı.

Türk Vatandaşlarının Yurt Dışında Geçen Sürelerinin Değerlendirilmesi Hakkında Kanunda Değişiklik!

3201 Sayılı Yurt Dışında Bulunan Türk Vatandaşlarının Yurt Dışında Geçen Sürelerinin Sosyal Güvenlikleri Bakımından Değerlendirilmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

Türk tarımının Silikon Vadisi kuruluyor!

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Menemen Çiftliği’nde tarım teknoparkı oluşturma çalışmalarında sona yaklaşıldığından bahseden İTB Başkanı Işınsu Kestelli, “Bu çiftlik Türk tarımının Silikon Vadisi olacak. Tarımla teknolojiyi birleştiren tüm girişimlerin çekim merkezi haline gelecek” diye konuştu.

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

Tarihi Cevizli Tütün Araştırma Enstitüsü hakimevi oluyor!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’nin bahçesinde yer alan tarihi "Cevizli Tütün Araştırma Enstitüsü" binası Hakimevi oluyor. Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcılığı hazırlattığı proje ile binanın çok yönlü sosyal tesis olarak kullanılması için harekete geçti...

Bergama’nın 150 yıllık tütün deposu restore ediliyor!

İzmir'in Bergama ilçesinde 150 yıllık bir tütün deposu öğrenciler tarafından restore ediliyor.

Bergama'daki 150 yıllık bir tütün deposu okula dönüştü!

İzmir’in Bergama ilçesinde yer alan 150 yıllık bir tütün deposu, İspanyol ve İtalyan iki akademisyen ile Türk öğrenciler tarafından elbirliğiyle restore ediliyor.

Türk şirketi Özbekistan'ın en yüksek gökdeleni için kolları sıvadı!

Türk şirketi, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te hayata geçirilecek 266,5 metre yüksekliğindeki gökdelen için kolları sıvadı.

Türk-İş binasının yapımını AID karşıladı!

Türk-İş’in bugün halen kullandığı genel merkez binasının yapımında harcanan 3.6 milyon liralık bölümünün, 2 milyon lirası ABD’de bir devlet örgütü olan Agency for International (AID) tarafından verildi.

Cumhurbaşkanı olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık!

Galatasaray eski başkanı Polat, "Ali Sami Yen Stadyumu kötü vaziyetteydi, çökme ihtimali vardı. Seyrantepe'nin yapılması için çok uğraştık. Yeni stadyum için Cumhurbaşkanı çok büyük destek oldu. O olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık" dedi...

astro türk tütün Haberi

astro türk tütün

1930'lu yıllarda Avusturyalı Astra firması tarafından inşaa edilen ve önce tütün deposu sonra da el değiştirerek televizyon fabrikası olarak kullanılan yapı, dış cephesi korunarak kimlik değiştirecek. 20 yıldır atıl olan bina, bir çok el değiştirdikten sonra son olarak Tanrıverdi Holding tarafından Tekfen Holding'den 3 yıl önce satın alındı. Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkan Asistanı Aziz İba, 200 odalı 5 yıldızlı otel olarak planladıkları, ikinci derecede tarihi eser kabul edilen binanın restorasyon çalışmalarına ve otel inşaatına başladıklarını söyledi. Oteli İstanbul'un kültür başkenti olacağı 2010 yılına yetiştirmeyi amaçladıklarını belirten İba, projeye yaklaşık 50-60 milyon dolar arası bir yatırım yapmayı planladıklarını ifade etti.


BVLGARİ İLE GÖRÜŞÜYORUZ


İba, otelin işletmesi için ise dünyanın önde gelen otel işletmecileriyle görüştüklerini, 1 ay içerisinde görüşmelerin sonuçlanacağını söyledi. İba,...