24 / 04 / 2024

Astrum Towers ev alımı

Astrum Towers ev alımı

Regnum - Opet işbirliği ile gerçekleştirilen kampanyada, Haramidere'de yer alan Astrum Towers projesinden ev alan herkese 3.000 YTL'ye kadar Opet Yakıt Kartı hediye ediliyor.

Çiftçi Towers’ta sular durulmuyor!

Kaçak yapılaşma sebebiyle mühürlenen, daha sonra imar barışı düzenlemesiyle yasal hale getirilen Çiftçi Towers’ta sular durulmuyor. Ev sahiplerine mektup yazan proje ortakları teslimdeki gecikme sebebiyle birbirini suçladı.

Harmony Towers’dan kaçırılmayacak bahar fırsatı!

Bursa’da yükselen Harmony Towers, yatırımcılarını sunduğu bahar kampanyası ile peşinatsız 2 bin 400 TL taksit ve hemen teslim avantajı ile ev sahibi yapıyor..

Bursa Harmony Towers'ta peşinatsız 1.900 TL taksitle!

Bursa'nın Nilüfer bölgesinde hayata geçirilen Harmony Towers projesi Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor. Projede peşinatsız 1.900 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. 

Mina Towers'tan ev alanlar tatil kazanıyor!

Başaran Yatırım Holding tarafından Fikirtepe'de inşa edilen Mina Towers projesinden 30 Eylül’e kadar daire satın alanlar, Ramada Resort Bodrum veya Ramada Plaza Trabzon’da 4 gün 3 gece keyifli bir tatil şansı kazanıyor.

Mina Towers ve Art On İstanbul iş birliğiyle sanat her evde!

Mina Towers, “Evde Sanat” sergisini Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mina Başaran ev sahipliğinde ziyaretçilere açtı.

Mina Towers’ta keyifli buluşma!

Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mina Başaran’ın ev sahipliğinde Mina Towers’ta keyifli gibi bir davet gerçekleştirildi.

Mina Towers Kadıköy ev fiyatları!

Mina Towers Kadıköy ev fiyatları 520 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Mina Towers Kadıköy projesi Aralık 2018'de teslim ediliyor...

Fikirtepe Mina Towers ev fiyatları!

Başaran İnşaat tarafından hayata geçirilen Fikirtepe Mina Towers ev fiyatları 520 bin TL'den başlıyor...

Referans Kartal Towers ev fiyatları 338 bin TL'den başlıyor!

Kiler GYO imzası taşıyan Referans Kartal Towers ev fiyatları 338 bin TL'den başlıyor. Projenin 2019 yılının yaz aylarında teslim edilmesi planlanıyor...

Söğütlü Ak Towers ev fiyatları 2017!

Ak İnşaat tarafından hayata geçirilen Ak Towers Söğütlü projesi Trabzon'un Söğütlü bölgesinde yükseliyor. İşte, Söğütlü Ak Towers ev fiyatları 2017...

Denge Towers'ta kaçırılmayacak fırsat!

Denge Towers, yılsonuna özel peşin alımlarda yüzde 15 indirim fırsatı sunuyor. 339 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Denge Towers’ta, sadece 18 bin TL peşinat ödeyerek ev sahibi olunabiliyor. Üstelik bir süredir uygulanan 120 ay vade kampanyası da devam ediyor.

Mina Towers ev fiyatları!

Başaran İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Mina Towers Kuleleri 1.500 adet daire ve 95 ticari alandan meydana geliyor. Mina Towers ev fiyatları...

Söğütlü Ak Towers ev fiyatları!

Söğütlü Ak Towers ev fiyatları 108 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ak Towers projesi bu yıl sonunda teslim edilecek...

Astrum Towers ev alımı Haberi

Astrum Towers ev alımı

Gayrimenkul sektörüne yeni bir canlılık getiren Regnum, "Herkes Ev Sahibi Olacak" sloganı ile satışa sunduğu Astrum Towers projesinden ev alanlara Opet Yakıt Kartı hediye ediyor.

Regnum'un, kardeş kuruluşu Opet ile gerçekleştirdiği bu kampanya kapsamında, 1+1 ev alanlar 1.000 YTL, 2+1 ev alanlar 2.000 YTL ve 3+1 ev alanlar 3.000 YTL değerinde Yakıt Kart almaya hak kazanacaklar. Satış işleminin hemen ardından tapu ile birlikte teslim edilecek Opet Yakıt Kart'ı, ev sahipleri diledikleri zaman ve istedikleri Opet istasyonunda kullanabilecekler.

Kampanya kapsamında yer alan Regnum'un Astrum Towers projesi, 1285 daireden oluşuyor. Proje, stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 (dubleks) seçenekleriyle her...