29 / 03 / 2024

Ata Corner kiralık dükkan

Ata Corner kiralık dükkan

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Lüleburgaz Ata Corner projesindeki 4 bin 878 metrekarelik kiralanabilir alanın, 156,70 metrekaresinin D&R'a kiraya verdi...

Lüleburgaz Ata Corner'e Burger King geliyor!

Ata GYO'nun projelerinden Kırklareli'de yer alan Ata Corner Lüleburgaz'daki 4 bin 878 metrekarelik kiralanabilir alanın, 435,60 metrekaresini Burger King'e kiraya verildi...

Ata Corner Lüleburgaz'ın cephe mantolama işlerini Çelebi Grafik İnşaat yapacak!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Kırklareli  ili Lüleburgaz ilçesinde yer alan Ata Corner Lüleburgaz projesinin cephe mantolama işleri 315 bin TL + KDV ile Çelebi Grafik İnşaat'a yaptırılacak...

Kahve Dünyası, Lüleburgaz Ata Corner'den dükkan kiraladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alanLüleburgaz Ata Corner projesini 252,60 metrekarelik kısmını Kahve Dünyası kiraladı...

Kiralık evde aile konutu şerhi!

Aile konutu, resmi olarak evli olan ailelerin yaşamını sürdürdükleri mekan olup, tapu üzerine aile konutu şerhi konulabiliyor. Peki, kiralık evde aile konutu şerhi olur mu? Aile konutu ile ilgili kira sözleşmesi nasıl feshedilir?

Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Apartmanda, hayvan beslemek ile ilgili kanunen herhangi bir yasak bulunmuyor. Ancak, bu yasağı koyma hakkı kat maliklerine veriliyor. Peki, kiralık evde evcil hayvan beslenir mi? Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Ataşehir Belediyesi, Küçükbakkalköy'de 3 milyon TL'ye konut arsası satıyor!

Ataşehir Belediye, Küçükbakkalköy Mahallesi 15 pafta 2601 parselde bulunan 1.050,26 metrekare konut arsasını 3 milyon 45 bin 754 TL muhammen bedelle ihaleye çıkardı. İşte Ataşehir Belediyesi konut arsası satış ihalesinin tarihi...

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Ata Corner kiralık dükkan Haberi

Ata Corner kiralık dükkan

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Lüleburgaz Ata Corner projesi kiraya verilmesi hakkında güncelleme yayınladı.

Ata GYO portfünde yer alan, Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesinde inşaatı devam eden Ata Corner Lüleburgaz Projesindeki 4 bin 878 metrekarelik kiralanabilir alanın, 156,70 metrekaresinin D&R olarak işletilmesi amacıyla 5 yıllığına Turkuvaz Müzik Kitap Mağazacılık Pazarlama A.Ş.'ye kiraya verildi. Kira bedeli aylık işletme cirosu üzerinden hesaplanacak olup, her halükarda minumum aylık kira bedeli 13 bin 500 TL + KDV.


Ata GYO'nun KAP açıklaması: 
Portföyümüzde yer alan, Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesinde inşaatı devam eden Ata Corner Lüleburgaz Projesindeki 4.878 m²'lik kiralanabilir alanın, 156,70 m²'sinin D&R olarak işletilmesi amacıyla 5 yıllığına Turkuvaz Müzik Kitap Mağazacılık Pazarlama A.Ş.'ye kiraya verilmiştir.   

Kira bedeli aylık işletme cirosu üzerinden...