19 / 04 / 2024

Ata Yeddiemin inşaat iletişim

Ata Yeddiemin inşaat iletişim

Ata Yeddiemin Otomotiv ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Seramik Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon sermaye bedeli ile Şaban Türk tarafından açıldı.

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çivi ve Koray Berber ortaklığında kuruldu.

Ata GYO Çanakkale projesi için Ru İnşaat'la 1.7 milyon TL'lik sözleşme imzalayacak!

Ata GYO, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi 175 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün zemin iyileştirme ve kaba inşaat işlerinin toplam 1 milyon 750 bin lira+KDV bedelle Ru İnşaat'a yaptırılmasına karar verdi. 

Enka İnşaat, gayrimenkul ve inşaat faaliyetlerinde atağa geçti!

Yatırım Finansman Araştırma Müdürü Serhan Gök, Enka İnşaat'ın inşaat ve gayrimenkul sektöründeki konumuna ilişkin açıklamalar yaptı. Enka İnşaat'ın net kar oranına ve projelerine değinen Serhan Gök, Enka İnşaat'ta karın beklenenin üzerinde olduğuna dikkat çekti.

Ataşehir Modern inşaatında son durum ne?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, inşaatı devam eden Ataşehir Modern projesi hakkında bilgi verdi. 

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıracettin Atakur tarafından kuruldu.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile ergün Ata, Sezai Ata ve Sukan Ata ortaklığında kuruldu.

Mega projelerde yerli malzeme kullanımı inşaat sektörüne olumlu yansıyor!

Yurt içinde mega projelerde yerli inşaat malzemesi kullanımı sektöre pozitif olarak yansıyor. Dünyanın önemli ihracatçılarından Türkiye, ‘yeni normal’de de global tedarikte rakiplerinden önde olmak için atağa geçiyor. 

İstanbul'da 21.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Maltepe, Ataşehir, Pendik ve Tuzla'da arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Türk inşaat şirketlerinin gözü Sahra Altı Afrika'da!

Türk inşaat şirketleri son dönemde Sahra Altı Afrika'ya yatırım atağına başladı. Türk şirketleri, bölgede raylı taşımacılık alanında ihaleler alıyor, en modern stadyumlar inşa ediyor ve altyapıda bir çok projeye imza atıyor.

Ata Yeddiemin Otomotiv ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Seramik Şubesi açıldı!

Ata Yeddiemin Otomotiv ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Seramik Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon sermaye bedeli ile Şaban Türk tarafından açıldı.

ZFS Ata Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZFS Ata Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bilen tarafından kuruldu.

Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu'nun inşaatı yeniden başladı!

44 bin yolcu kapasiteli Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı. 13 kilometre uzunluğundaki hattın 2022 yılında tamamlanması planlanıyor.

Ata Yeddiemin inşaat iletişim Haberi

Ata Yeddiemin inşaat iletişim

Ata Yeddiemin Otomotiv ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Seramik Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon sermaye bedeli ile Şaban Türk tarafından açıldı.

Ata Yeddiemin Otomotiv ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi konusu:

OTOPARK VE YEDİEMİN A- T.C. Hudutları dahilinde otoparklar işletmek, yönetmek ,kiralamak, kiraya vermek B- Her türlü otopark sistemlerini ithal etmek, C- Konusu ile ilgili her türlü parkomat cihazları ile yedek parçalarının ithalatını yapmak, satın almak, kiralamak veya kiraya vermek, D- Otopark ve bina güvenliği ile ilgili bilgisayarlı otopark sistemlerinin, geçiş kontrol ve bina güvenlik sistemlerinin bilgisayar ve donanımının ithali, işletmesi ve kiralanması E- Gerek turizm alanında gerek otoparklarla ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının açacağı ihalelere girmek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer...