20 / 04 / 2024

ataç inşaat Antalya Koleji

ataç inşaat Antalya Koleji

500 milyon doları aşan Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş.’nin en önemli kuruluşlarından Antalya Koleji icra yoluyla satılığa çıkarıldı. Antalya Koleji'nin ihalesi 28 Ocak'ta gerçekleştirilecek...

Antalya Koleji icradan satılıyor: 19.7 milyon TL'ye!

ATAÇ A.Ş. bünyesindeki Antalya Koleji, yöneticilerden bazılarının kestiği 19.7 milyon TL’lik çekler nedeniyle Antalya 6’ncı İcra Dairesi tarafından 18.3 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Ataç İnşaat ve Anteks'e mahkeme 'koruması'

Alman ve İsviçre polis teşkilatlarının gömlekçisi olan Antalyalı Anteks ve Ataç İnşaat için iflas erteleme istendi; mahkeme tedbir kararı verdi. Kapalı durumdaki Anteks ihracata hazırlanıyor.

VG Ata İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

VG Ata İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile, Kağıthane Ortabayır Mahallesi'nde, Vedat Gökalp Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ataç İnşaat'ta 3 istifa!

Antalya'da 1960 yılında yüzde 75'i Hikmet Ataman, yüzde 25'i Hüseyin Çalık'a ait ortaklıkla kurulan ve bugünkü varlıkları 500 milyon doları aşan Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş.'de istifa şoku yaşandı.

Ataç İnşaat'ta 49 milyon TL'lik sahte imza skandalı!

ATAÇ İnşaat A.Ş.'nin yüzde 75 hissesine sahip büyük ortağı 2005'de vefat eden Hikmet Ataman'ın kızı Sevinç Ataman, sahte imzayla iki bankadan 49 milyon TL tutarında kredi çekildiği gerekçesiyle kardeşleri ve annesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

ATAÇ İnşaat A.Ş.'nin alacaklıları iflas istedi!

Varlıkları 500 milyon doları aşan, Deniz Baykal'ın damadınında ortağı olduğu ATAÇ İnşaat A.Ş.'nin alacaklıları iflas isterken, şirketi iflastan kurtarmak için yönetime gelen fon şirketinin yönetim kurulu da iflas erteleme istedi.

Ataç İnşaat A.Ş. iflas erteleme istedi!

Bir dönem Türkiye’nin en büyükleri arasında yer alan ve varlıkları 500 milyon doları aşan ATAÇ İnşaat A.Ş.’nin alacaklıları iflas isterken, şirketi iflastan kurtarmak için yönetime gelen fon şirketinin yönetim kurulu da iflas erteleme istedi.

Ataç İnşaat iflas erteleme istedi!

BİR dönem Türkiye’nin en büyükleri arasında yer alan ve varlıkları 500 milyon doları aşan ATAÇ İnşaat A.Ş.’nin alacaklıları iflas isterken, şirketi iflastan kurtarmak için yönetime gelen fon şirketinin yönetim kurulu da iflas erteleme istedi...

Hatip İnşaat Antalya'da 2 yeni projeye başladı!

SEKTÖRÜN önde gelen firmalarından Hatip İnşaat, güçlü projelerine iki yeni inşaat ekledi. Yeni biten Kartal Residance'ın ardından, LalePark Yaşam Evleri ve Beykonak Konyaaltı isimli iki projenin inşaatına başlandı...

ataç inşaat Antalya Koleji Haberi

ataç inşaat Antalya Koleji


Antalya’da 1960 yılında yüzde 75’i Hikmet Ataman, yüzde 25’lik hissesi Hüseyin Çalık’a ait olarak kurulan ve bugünkü varlıkları 500 milyon doları aşan Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş.’nin en önemli kuruluşlarından Antalya Koleji icra yoluyla satılığa çıkarıldı. 1980 yılında 56 ortakla Antalya’nın ilk özel okulu olarak kurulan Özel Antalya Koleji, 2013’ün sonunda Doğa Koleji A.Ş.’ye 150 aylığına kiralanmıştı. 

28 Ocak’ta ihale var

Savcılığın başlattığı ve halen devam eden soruşturma Antalya Koleji adına kesilen dört adet çekin usulsüz olduğu yönünde iddiaları da içeriyor. Cumhuriyet savcılığı tarafından yönetim kurulu üyeleri hakkında soruşturma devam ederken, özellikle suça konu olduğu iddia edilen çekler nedeniyle Antalya 6’ncı İcra Müdürlüğü Antalya Koleji’ni satışa çıkardı. 

Antalya 6’ncı İcra Müdürlüğü’nün 2014-1688 talimat sayılı dosyasıyla satışa çıkarılan Bayındır Mahallesi’nde dört blok bina...