16 / 04 / 2024

atakan kula kim

atakan kula kim

Dünyada arsası en pahalı 5 şehirden birinin İstanbul olduğunu belirten KLK Yapı Başkan Yardımcısı Atakan Kulak, bu durumun maliyeti artırdığını söyledi. Kulak, “5 dönüm için 20 milyonu gözden çıkarmanız gerek” dedi.

Yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanma izni, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belediyenin ilgili birimleri tarafından düzenlenen belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Yapı kullanma iznini kim alır?

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

Kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder?

Noter onayı ile yapılan bir taşınmaz kira sözleşmesi için damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor. Peki, kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder? Ödenecek damga vergisi nasıl hesaplanır?

Tapu harçlarını kim öder?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi halinde devir işlemi gerçekleşiyor. Peki, tapu harçlarını kim öder?

Muğla Kula Beyler Evi restore edilecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Fen İşleri Daire Başkanlığı; Kula Beyler Evi restorasyon işini ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale usulü yapılacak ve iş 250 günde tamamlanacak.

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

atakan kula kim Haberi

atakan kula kim

Taahhüt ve proje geliştirme alanında 70 yıldır faaliyet gösteren Adanalı Kulak İnşaat, İstanbul pazarında emin adımlarla ilerliyor. İstanbul’da KLK Yapı markası ile çalışmalarını sürdüren şirket, ilk büyük projesi Büyükçekmece’deki 44 villalık Valle Lacus’u teslim ettikten sonra, şimdi de Sarıyer, Etiler ve Beykoz’da yeni projeler geliştirmeyi hedefliyor.


1 YILDA 100 MİLYON DOLAR

İstanbul’un dünyada arsası en pahalı 5 şehirden biri olduğunu belirten Atakan Kulak, “Proje yapmayı düşünmediğiniz bir yerde bile 5 dönüm için 15-20 milyon lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor” dedi. KLK Yapı’nın yeni projeleri hakkında bilgi veren Atakan Kulak, Türkiye’nin mevcut koşullarını düşünerek sağlam adımlarla ilerlemeye çalıştıklarını söyledi. Kulak, “Bir yıl içinde 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor olacağız. 5 yıl içinde de yine senelik 100-150 milyon dolarlık yatırım ve projelerle ilerleyeceğiz” diye...