25 / 04 / 2024

Atakule GYO davası

Atakule GYO davası

Ata GYO, yapı ruhsatı işleminin iptaline dair karar aleyhine şirket ve idare tarafından yürütmenin durdurulması talepli olarak istinaf yoluna başvurulduğu ve Ankara Bölge İdare Mahkemesi 5. İdari Dava Dairesi'nin kararıyla, iptal kararının yürütmesinin durdurulmasına karar verildi.

Atakule GYO davası ne durumda 2020!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün 13/11/2015 tarih ve 2015/14 sayılı işleminin yürütmesinin durdurulması ve iptali talebi hakkında açıklama yaptı...

Atakule GYO davasının temyiz talebi reddedildi!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün 21 Kasım 2013 tarih ve 66770991-1649 sayılı işleminin yürütmesinin durdurulması ve iptali talebi hakkında bildiri paylaştı. 

Atakule GYO davasında son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün 18 Eylül 2014 tarih ve 22975 sayılı işleminin yürütmesinin durdurulması ve iptali talebi hakkında açıklama yaptı. 

Atakule GYO davasında, davacı tarafından istinaf yoluna başvuruldu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) dava süreci hakkında açıklama yaptı.

Atakule GYO davası süre aşımı nedeniyle bozuldu!

Atakule GYO'nun da davalı Ankara Valiliği yanında müdahil olarak yer aldığı davanın temyiz incelemesi sonucunda, Ankara Valiliği Mimari Estetik Komisyonu'nun kararının iptaline ilişkin kararının süre aşımı nedeniyle bozulmasına karar verildi.

Atakule GYO dava sürecinde son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı dava süreci hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Atakule GYO davasının reddine karar verildi!

Atakule AVM'nin eski müellifi tarafından Atakule GYO aleyhine açılan davanın bugünkü duruşmasında davanın reddine karar verildi..

Atakule GYO davası bilirkişi raporunda ne yazıyor?

Atakule GYO, Atakule AVM davası için 26 Aralık 2017 tarihli bilirkişi raporu bugün tebliğ edildi. 

Atakule GYO davasında kararın düzeltme sonucu bekleniyor!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ortaklık aleyhine açılan davasında kararın düzeltme sonucu bekleniyor...

Atakule GYO ortaklık davasında son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule GYO ortaklık davasında son durum bildirisini yayınladı.

Atakule GYO'dan ortaklık davası gelişmesi!

Atakule Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule GYO'dan ortaklık davası gelişmesini yayınladı.

Atakule GYO dava süreci gelişmesi!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Atakule GYO dava süreci gelişmesini yayınladı.

Atakule GYO dava süreci bilgilendirmesi yayınlandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Atakule GYO dava süreci bilgilendirmesi yayınlandı...

Atakule GYO'nun davasında son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na Ali Ragıp Buluç tarafından aleyhine Ankara 3. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nin 2015/328 E. sayılı dosyasında açılan dava hakkında açıklama yaptı.

Atakule GYO 2021 yılı bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Atakule GYO'nun 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Eren Bağımsız Denetim Anonim Şirketi'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak görevlendirilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Atakule GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Atakule GYO, 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020  dönemine ilişkin finansal raporunu, sorumluluk beyanını ve faaliyet raporunu KAP'ta yayınladı. 

Atakule GYO'nun çıkarılmış sermayesi 263.3 milyon TL'ye artırıldı! 

Atakule GYO'nun 300 milyon Türk Lirası kayıtlı sermaye tavanı içinde 231 milyon Türk Lirası olan çıkarılmış sermayenin, tamamı nakden (bedelli) karşılanmak suretiyle yüzd 14 oranında arttırılarak 263 milyon 340 bin Türk Lirası'na çıkarılmasına karar verildi.

Atakule GYO 2020 yılı kurum geçici vergi beyannamesi!

Atakule GYO tarafından Vergi Usul Kanunu hükümlerine göre hazırlanmış 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait gelir tablosu, kurum geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine sunuldu. 

Atakule GYO'dan olağanüstü fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Atakule GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağanüstü fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor.

Atakule GYO, 2020 yılında Atakule AVM'den 19.1 milyon TL gelir elde etti!

Atakule GYO'nun Atakule Alışveriş Merkezi'nden 2020 yılında elde edilmesi öngörülen yıllık kira bedeli 19 milyon 175 bin 856 TL oldu, şirketin Atakule Alışveriş Merkezi'nden elde ettiği yıllık toplam kira geliri 11 milyon 532 bin 721,49 TL olarak gerçekleşti.

Atakule GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Atakule GYO, 2021 yılında portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti alınacak şirket olarak REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Atakule GYO'nun kısa çalışma uygulaması 28 Şubat'a kadar devam edecek!

Atakule GYO'nun kısa çalışma uygulamasına Genel Müdürlük Şoförü ve Genel Müdürlük Sekreteri bakımından 1 Ocak 2021 - 28 Şubat 2021 tarihleri arasında devam edilmesine karar verildi. 

Atakule GYO'dan 2.3 milyon TL'lik kiralama işlemi!

Atakule GYO tarafından 2020 yılı içerisinde yapılan yüzde 2'sini geçmeyen kiralama işlemlerinin yıllık toplamının 2 milyon 350 bin 254 olarak gerçekleştiği ve 2020 yılı içerisinde şirket tarafından herhangi bir gayrimenkul alım ve satım işlemi yapılmadığı açıklandı.

Atakule GYO Kuleli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi, 13583 ada, 2 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.  

Atakule GYO Atakule AVM gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi, 13583 Ada, 2 Parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Çankaya arsası gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Mühye Mahallesi, 29519 ada 1 numaralı parselin 105136/5277299'u ve 29521 ada 4 numaralı parsel için hazırlatılan yıl sonu  gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Kocaeli parseli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, Köseler Mahallesi, 224 ada, 16 nolu parsel için hazırlatılan yıl sonu  gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Atakule GYO davası Haberi

Atakule GYO davası

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sayılı dava süreci hakkında açıklama yayınladı. 

Ata GYO tarafından daha önce 27.01.2020 tarihinde yapılan özel durum açıklamasında, Ankara 6. İdare Mahkemesi'nin 2016/2881 Esas sayılı dosyasında görülen ve şirketin davalı Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yanında müdahil olarak yer aldığı davada Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün 13/11/2015 tarih ve 2015/14 sayılı yapı (tadilat) ruhsatı işleminin iptaline dair karar aleyhine şirket ve idare tarafından yürütmenin durdurulması talepli olarak istinaf yoluna başvurulduğu ve Ankara Bölge İdare Mahkemesi 5. İdari Dava Dairesi'nin 2020/48 E. sayılı ve 15/01/2020 tarihli kararıyla, iptal kararının yürütmesinin durdurulmasına karar verildiği bildirildi, istinaf başvurumuz kabul edildi ve Ankara Bölge İdare Mahkemesi 5. İdari Dava Dairesi'nin 2020/255...