26 / 04 / 2024

ataşehir Galatasaray Taç Spor Salonu

ataşehir Galatasaray Taç Spor Salonu

Sarı-Kırmızılı kulüp, voleybol maçlarının oynanacağı Taç Spor Salonu'nu Sevgililer Günü'ndeki maçla taraftarlarıyla buluşturacak. Galatasaraylılar, erkek ve kadın voleybol takımlarının maçlarını artık bu tesiste oynayacak.

Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışta! 1,99 faiz oranıyla 36 ay vade!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışa çıktı. Nidapark Ataşehir'den 1,99 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Dap Gayrimenkul'den Ataşehir'e yeni proje geliyor! Sağlıklı ev konsepti Ataşehir'e taşınıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ataşehir ihalesine en yüksek teklifi DAP Gayrimenkul Geliştirme verdi. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Ataşehir'deki 28 bin metrekarelik taşınmazın satışa çıkarılması teklifi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbul Ataşehir'de imar planlarında metro istasyonu ve park şeklinde görülen taşınmazı satışa çıkarılması teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle reddedildi.

Ataşehir Modern satışta!

Ataşehir Modern İzmir projesi bugün satışa çıkıyor. Gergül İnşaat imzasını taşıyan projede toplamda 1.094 daire bulunuyor. 

Ataşehir Zübeyde Hanım Kültür Evi 19 Mayıs'ta açılacak!

Ataşehir Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde Ataşehir Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi'ni inşa etti. Merkez, Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Kibariye Ataşehir'deki lüks evinden taşınma kararı aldı!

Ünlü şarkıcı Kibariye, Erenköy'deki eski mahallesine olan özlemine daha fazla dayanamadı ve Ataşehir'deki lüks evinden taşınma kararı aldı.

TOKİ Ataşehir çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta!

TOKİ'nin İstanbul Ataşehir'de Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Hizmet Binası ve çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta yapılacak.

Ataşehir sebze ve meyve hali taşınıyor!

İBB, 1970 yılından beri Anadolu Yakasında hizmet veren, günümüz ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma gelen Ataşehir Meyve Sebze Halini, Adapazarı, Kocaeli ve Gebze bölgesine de hizmet verecek modern bir komplekse taşıyacak.

Ataşehir Taçspor Tesisleri Altyapı Voleybol Salonu açıldı!

GS voleybol altyapı sporcularının kullanacağı Ataşehir'deki Taçspor Tesisleri Altyapı Voleybol Salonu'nun açılışı yapıldı. Başkanı Özbek:"Galatasaray'ı büyütmek, geliştirmek ve Galatasaray'ın yatırımlarını çoğaltmak amacı prensiplerimizin başında geliyor

Ataşehir Atapark Rekreasyon Alanı ihalesi 22 Mart'ta!

Atapark Rekreasyon Alanı yapılması ve intifa hakkı kaşılığı işletilmesi işi 22 Aralık 2015 ve 23 Şubat 2016 tarihlerinde ihale edilmişti. Ataşehir Belediye Başkanlığı projeyi 22 Mart'ta tekrar ihaleye çıkarıyor.

İller Bankası Ataşehir'den hizmet verecek!

‘İller Bankası İstanbul Bölge Müdürlüğü Binası’ Ataşehir’e taşındı. Proje, Türkiye’nin en yeşil ve akıllı binalarından biri olma özelliğini taşıyor.

Ataşehir Düştepe Oyun Müzesi 19 Mayıs'ta açılıyor!

Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve Sunay Akın yönetiminde hayata geçen “ Düştepe Oyun Müzesi” 19 Mayıs’ta Ataşehir’de açılıyor.

Ataşehir Cep Otogarı'nı İSPARK işletecek!

Yaklaşık yarım asırdır İstanbul’a hizmet veren Harem Otogarı Ataşehir'e taşınıyor. 2017 yılında tamamlanması ve 10 bin otobüs seferi yapılması hedeflenen Cep Otogarı'nı İSPARK işletecek.

ataşehir Galatasaray Taç Spor Salonu Haberi

ataşehir Galatasaray Taç Spor Salonu

Ataşehir’de yapımı tamamlanan Taç Spor Voleybol Salonu 14 Şubat’ta Galatasaray HDI Sigorta-İnegöl Belediye maçıyla açılacak. Sarı-Kırmızılılar, erkek ve kadın voleybol takımlarının maçlarını artık bu tesiste oynayacak. Ayrıca hem erkek hem kadın takımları maç kamplarını da bu tesiste gerçekleştirecek. Galatasaray yönetimi böylece, voleybol branşında maç ve antrenmanlar için kullandığı Burhan Felek Spor Salonu’na ödediği yıllık 1 milyon TL'lik giderden tasarruf yapmış olacak.



Cumhur Önder...