19 / 04 / 2024

ataşehir gayrimenkul sektörü

ataşehir gayrimenkul sektörü

Gayrimenkul sektörünün dev firmalarının kentsel dönüşüm için gün saydığı Yenisahra ve Barbaros Mahallesi'nin imar planları onaylandı. Ataşehir emlakta ikinci baharını yaşayacak.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

İzmir'de gayrimenkul sektörüne altı maddelik yol haritası!

Mimar ve mühendislerle sektörün beş temel sorununu masaya yatıran İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suphi Şahin gayrimenkul sektörü için 6 maddelik yol haritası hazırladıklarını söyledi.

Gayrimenkul sektörü Türkiye’yi besliyor!

Gayrimenkul sektörü 2002 yılından sonra atağa geçti. 15 yılda ev almak isteyenler statüleri doğrultusunda markalı konut projelerine yöneldi.

Gayrimenkul sektörü Ağustos'ta atağa geçiyor!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri ağustos ayında satışları artırmak ve ekonomiye katkı sunmak için elini taşın altına koyuyor! Pek çok firma yeni kampanya ve istihdam modellerini uygulamaya başladı.

Gayrimenkul sektörünün 2016'dan beklentileri ve öngörüleri!

Gayrimenkul sektörü 2016 yılında hareket kazanacak. 2015’i durgun geçiren sektör bu yıl hem iç piyasa ve yabancıya satışta hem de kentsel dönüşümde atağa kalkacak.

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Aliye Belma Saraç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Alzambak Sokak Varyap Meridian Sitesi'nde kuruldu.

Bodrum gayrimenkul sektöründe atağa geçti!

Turizmden sonra konutta atak yaptı Yerli ve yabancı turistin gözdesi Bodrum, gayrimenkul sektöründe de gelişiyor, İstanbul'a alternatif arayan inşaat firmaları bölgeye yöneldi.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 2. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Rapora göre gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor..

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Türk gayrimenkul sektörü İsveçlilere tanıtıldı!

TURYAP, İsveç gayrimenkul kooperatiflerinden HSB Stockholm’ün, yaklaşık 60 kişiden oluşan orta ve üst düzey yöneticilerine Türk gayrimenkul sektörünü tanıttı. Program kapsamında Ağaoğlu'nun Maslak 1453 ve Eroğlu'nun Skyland projeleri de gezildi.

Gayrimenkul sektöründe pazarlama noktası geliştirilmeli!

Keller Williams Ülke Direktörü Emre Erol’a göre gayrimenkul sektörü Türkiye’de çok gelişti ancak pazarlama noktasında hala alınması gereken yol var.

Altınhas Holding gayrimenkul sektöründe kalıcı olmak istiyor!

Altınhas Holding, uzun süredir girmeyi planladığı gayrimenkul sektörüne İş Bankası iştirakleriyle ortak şirket kurarak start verdi. İş Altınhas şirketini kuran ortaklık Ömerli'de 'Kasaba'nın 3'üncü etabını yapacak.

ataşehir gayrimenkul sektörü Haberi

ataşehir gayrimenkul sektörü

İstanbul Anadolu Yakası'nda Fikirtepe, Bağdat Caddesi ve Kartal'da yoğunlaşan kentsel dönüşüm hareketine yeni bir durak ekleniyor. Ataşehir'de yer alan Yenisahra ve Barbaros Mahallesinde kentsel dönüşümünde kritik kavşak nihayet geçildi. 2012 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi tarafından onaylanan Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı'nın mahkeme tarafından iptalinin ardından, yeni bir plan hazırlanmış ve İBB Meclisi tarafından Ekim 2014'te onaylanmıştı. Ancak, planın hukuki açıdan sorunlu olması nedeniyle 1/5000'lik planın yemlenmesi kararlaştırılmıştı. 1 yıldır İBB Meclisi'nin günde»mine gelmesi beklenen Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin 1/5000'lik İmar Planları 18 Aralık'ta İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi. Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlancak Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin 1/1000'lik planlarının İBB Meclisi'ne onaylanmasının ardından bölgede yeni bir dönem de başlamış olacak.

HANGİ FİRMA NE YAPACAK

Yenisahra...