28 / 03 / 2024

ataşehir tatar yapı

ataşehir tatar yapı

Ataşehir Tatar Yapı projesi lansmanı yarın Çırağan Sarayı'nda gerçekleşecek. Toplamda 20 adet plaza ve 6 adet home ofisin yer aldığı proje 7 blok halinde hayata geçiriliyor.

Ataşehir Tatar Yapı projesi ne zaman teslim?

22 Nisan Çarşamba günü görücüye çıkacak olan Tatar Yapı Ataşehir projesi 2 adet plaza bloğu ve 5 adet home office bloğundan meydana geliyor. Peki Ataşehir Tatar Yapı projesi ne zaman teslim edilecek?

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Ataşehir İçerenköy Mahallesindeki 458 bin metrekarelik rezerv yapı alanın planı notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi II. Etap Yaklaşık 45,8 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Ataşehir'deki 200 bin 700 metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı plan notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallesi Yaklaşık 20,07 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Şahin tarafından açıldı. 

Ataşehir Modern’in lansmanı yapıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilecek olan 'Ataşehir Modern'in lansmanı yapıldı. Projedeki konutlar metrekaresi ortalama 15 bin TL’den, 0.99 faiz oranı, 120 aya varan vade imkanı ve lansmana özel yüzde 10 indirimle satışa sunuldu.

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

Kapan Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Kapan Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Arslan tarafından açıldı.

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Ataşehir Sitespor sahasının yurt yapılması kararı iptal edildi!

Ataşehir Sitespor sahası önce iki seçim arası İBB'nin kayyım yönetimince Gençlik Spor Bakanlığı'na devredildi. Sonra KHK ile öğrenci yurdu yapılması karar verilmişti. O karar iptal edildi..

Ataşehir İçerenköy imar bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Uzun zamandır çözülemeyen Ataşehir İçerenköy Mahallesi’nin imar planlarıyla ilgili bir toplantı yapıldı.

Ataşehir Belediyesi'nden Yarbay Ali Tatar Parkı açıklaması!

Ataşehir Belediyesi Kayışdağı Mahallesi Yarbay Ali Tatar Parkı’nın imara açıldığı haberleri ile ilgili bir açıklama yaptı.

Pana, KentPlus Ataşehir'deki gayrimenkullerini Pana Yapım'a sattı!

Denge Yatırım Holding iştirak şirketi Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları, Ataşehir'de bulunan Kent Plus projesindeki bloklarını 35 milyon TL bedelle Pana Yapım Sinema Prodüksiyon'a sattı...

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

ataşehir tatar yapı Haberi

ataşehir tatar yapı

Ataşehir Tatar Yapı projesi lansmanı yarın saat 10:00'da Çırağan Sarayı'nda yapılacak. Detayları henüz netleşmeyen projede 2 plaza ve 5 home ofis olmak üzere 7 bloktan oluşuyor.


Home ofis blokları 10 katlı, plaza bloğu ise 3 katlı olarak tasarlanan Tatar Yapı Ataşehir projesinde resepsiyon, fitness center, ticari alanlar, otopark, jenaratör, toplantı odası gibi olanaklar da mevcut.


Home ofislerin isteğe bağlı olarak 145 metrekare, 170 metrekare ve 195 metrekare şeklinde birleştirilebildiği Ataşehir Tatar Yapı projesinin plaza bloğunun 5 ay sonra, home office bloğunun ise 12 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 


Ataşehir Tatar Yapı projesi iletişim

Tel: 444 7 594

Web: http://www.tataryapi.com/

Özge...