25 / 04 / 2024

atatürk kent meydanı ne zaman açılacak aydın

atatürk kent meydanı ne zaman açılacak aydın

Atatürk Kent Meydanı’nda bitme aşamasına gelen çalışmaları Efeler Belediye Başkan adayı Özakcan ile birlikte yakından inceleyen Başkan Çerçioğlu, “Atatürk Kent meydanı inşaatımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Aydın’a yakışan bir kent meydanı olacak." dedi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Ankara Atatürk Orman Çiftliği'nde son durum ne?

Atatürk Orman Çiftliği'nde son durum ne? AOÇ arazisi yapılaşmaya açılacak mı? Aynı zamanda Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, tamamen kurumun tapulu malı olan Bademlik’teki 750 dönümlük alanı kent ormanı yapmaya hazırlanıyor. Ankaraya yeni AOÇ geliyor...

Atatürk Kent Ormanı'nın tüm etapları açıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde Sarıyer’deki Atatürk Kent Ormanı’nın açılışını yaptı. İmamoğlu, “Şehrin gerçekten kaybedilmiş yılları, kaybedilmiş alanları var. Daha önce bu alanlar niçin İstanbulluların olamadı? Herkesin oturup düşünmesi lazım” dedi.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı kaçak inşaat açıklaması!

İBB tarafından ilk etabı 19 Mayıs tarihinde açılan Hacıosman Atatürk Kent Ormanı’ndaki tüm çalışmalar, imar planlarına uygun olarak  yürütülüyor. İBB, imar planlarına göre yapılaşma hakkı yüzde 5 olmasına rağmen, bu hakkın sadece yüzde 1,5’lik kısmını kullanıyor.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak inşaat!

İBB'nin Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi. Geçtiğimiz aylarda yandaş bir şirkete 26 milyon TL'lik ihale veren İBB yönetimi, proje onay merci olan İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nden izin almadan kaçak yapı inşaatlarına başladı.

Atatürk Kent Ormanı açıldı!

İBB Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Başkan Ekrem İmamoğlu’nun 12 Ekim 2019’daki ziyaretinde, “19 Mayıs’ta açacağız” sözünü verdiği Hacıosman’daki Atatürk Kent Ormanı’nı hizmete açtı.

Atatürk Kent Ormanı 19 Mayıs’ta açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Atatürk Kent Ormanı’nı 19 Mayıs'ta açacaklarını müjdeledi...

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatı uçuş trafiğini etkileyecek mi?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Atatürk Havalimanı’na, yeni iniş-kalkış izni verilmeyeceği hakkında açıklama yaptı. DHMİ'den gelen bu açıklamayı uzmanlar, "Meydan kapanmayacak ama yeni uçuş planlarına da izin verilmeyecek" şeklinde yorumladı...

Atatürk Havalimanı 1953 yılında yapıldı!

Bayındırlık Bakanlığı, Yeşilköy'de bulunan Tayyare Meydanı'nın modern bir hava limanı haline getirilmesine 1938 yılında karar vermiş ancak Atatürk Havalimanı, Yeşilköy Havalimanı adıyla 1 Ağustos 1953 yılında hizmete açılmış.

Bursa Atatürk Kent Ormanı ticari alana dönüştü!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Atatürk Kent Ormanı'nın ticari alana dönüştüğünü söyledi. Bozbey, "Atatürk Kent Ormanı maalesef ticari bir alan haline geldi. Yapılan yanlıştan geri dönülmesi gerekiyor'' diye konuştu.

Bursa Atatürk Stadyumu yerine dev meydan geliyor!

Bursa Atatürk Stadyumu’nun yıkımının ardından yeşil alan olarak değerlendirilen 30 bin metrekarelik meydan 15 Mayıs'ta açılacak. 

Çankaya Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Çankaya Belediyesinin yatırımları ilçenin dört bir yanında yükselirken, görünümü ve işlevi ile Başkent’in en önemli yapıları arasına girecek Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Altıparmak Atatürk Meydanı son halini aldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün konuşma yapacağı Altıparmak Atatürk Meydanı ile ilgili bilgi verdi. Altepe, üst kolonlardaki yıkımların tamamlandığını, tüm beton alanların düzenlemesinin ve dış bölgedeki zemin kaplamalarının bittiğini söyledi.

atatürk kent meydanı ne zaman açılacak aydın Haberi

atatürk kent meydanı ne zaman açılacak aydın


Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Atatürk Kent Meydanı projesi kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.


Atatürk Kent Meydanı’nda bitme aşamasına gelen çalışmaları Efeler Belediye Başkan adayı Özakcan ile birlikte yakından inceleyen Başkan Çerçioğlu, “Atatürk Kent meydanı inşaatımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Aydın’a yakışan bir kent meydanı olacak. Yeni Atatürk Kent Meydanı düzenleme kapsamında 35 bin kişinin aynı anda faydalanabileceği bir meydan haline geldi. Kentler meydanları ile anılır. Bugüne kadar Aydın'ın gerçek anlamda bir kent meydanı yoktu. Artık bir kent meydanı olacak” diye konuştu.


Başkan Çerçioğlu ile birlikte Atatürk Kent Meydanı inşaatını yerinde inceleyen Efeler Belediye Başkan Adayı Mesut Özakcan da, “Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile Aydın modern ve çağdaş bir kent haline geldi. Atatürk Kent Meydanı projesi ile de Aydın halkı kendine...