18 / 04 / 2024

atik üyeleri 3. köprü

atik üyeleri 3. köprü

Atılımcı İş Adamları Derneği, yapımına yaklaşık iki yıl önce başlanan 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun çalışmalarını yerinde inceledi. Dernek Başkanı Ulaş Erenkaya, Türk mühendislerle gurur duyduğunu söyledi.

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni şirket kuruldu. 

MATSO yöneticileri kiracılarından 3 ay kira almayacak!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu üyeleri kendi özel mülklerinde bulunan kiracılarından 3 ay kira bedeli almayacağını açıkladı. 

İBB Meclis Üyeleri Saadetdere Termal Tesisleri'ni ziyaret etti!

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan kaplıca termal tesislerinin ziyaretçileri İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3’ncü bölge meclis üyeleri oldu.

Kırşehir Meclisi'nde İmar Komisyonu’na havale edilen talepler görüşüldü!

KIRŞEHİR Belediye Meclisi’nin Mart ayı toplantısı yapıldı. Belediye Meclis üyeleri, 3 Mart Perşembe günü Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin başkanlığında bir araya geldi.

2005 yılında 3. Boğaz Köprüsü teklifine onay!

2005 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri, İstanbul'da yapılması planlanan, güzergahını dahi bilmedikleri 3. Boğaz Köprüsü teklifine 'evet' oyu vermiş. Bu onay büyük tepkilere de yol açmış.

Sakarya Erenler'deki kentsel dönüşüm 3,5 yılda bitecek!

Erenler Belediyesi Meclis Üyeleri Kentsel Dönüşüm Projesi birinci etap 280 konut ve 2 ticaret merkezi inşaat çalışmalarını yerinde incelediler. Cavit Öztürk: "Kentsel Dönüşüm Projemizi 3,5 yılda bitirmeyi hedefliyoruz." dedi.

ATİK üyeleri 3. Köprü çalışmalarını inceledi!

Atılımcı İş Adamları Derneği, yapımına yaklaşık iki yıl önce başlanan 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun çalışmalarını yerinde inceledi. Dernek Başkanı Ulaş Erenkaya, Türk mühendislerle gurur duyduğunu söyledi.

Beykoz Kent Konseyi 3. Dönem üyeleri belli oldu!

Beykoz Kent Konseyi 3. Genel Kurulu ile yeni dönem çalışmalarına başladı. Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, Kent Konseyi Başkanı olurken yeni yönetim kurulu üyeleri ve çalışma grupları da belirlendi.

KASİAD üyeleri, İstanbul'da yapımı süren 3. köprüyü yerinde inceledi!

KASİAD üyeleri 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi inşaat sahasına teknik gezi düzenledi. 70 kişilik bir heyet, önce proje hakkındaki teknik detaylardan oluşan bir sunum izledi...

Kasiad üyeleri 3.köprüyü gezdi!

Kasiad üyeleri yeni sezona ICA'nın hayata geçirdiği 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'ne ziyaretle başladı. Kasiad üyelerinden 20 kişilik bir heyet, 3. Köprü inşaat sahasına teknik gezi düzenledi.

İMSİAD üyeleri Kuzey Marmara Otoyolu projesini inceledi!

Bursa- İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği, İMSİAD üyeleri İstanbul'da yapım aşamasındaki 3'üncü köprü olarak bilinen, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'ne teknik inceleme gezisi düzenledi.

3. Köprü inşaatının ilk ziyaretçileri YTÜ Yapı Kulübü üyeleri oldu!

Yıldız Teknik Üniversitesi Yapı Kulübü üyesi 30 kişilik öğrenci kafilesi ve akademisyenler, 3. Boğaz Köprüsü inşaatının ilk misafirleri oldu. Bu ziyaretin öğrencilik hayatı boyunca yerinde görülmesinin önemli olduğu belirtildi..

atik üyeleri 3. köprü Haberi

atik üyeleri 3. köprü

2013 yılında yapımına başlanan ve bu yıl tamamlanması beklenen 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu yapım çalışmalarını, Atılımcı İş Adamları Derneği (ATİK) üyeleri yerinde inceledi. Ziyaret sırasında dernek başkanı Ulaş Erenkaya'nın yanı sıra Vural Altın, Tunca Kılıçoğlu, Melih Ertuğ, A.Fatih Baysungur, Yasin Akyol, Özcan Aygün, Çağrı Çakıcı, İsmet Temizel, Murat Yazıcı, Günay Köse,Uğur Keylan ve Sinan Şenyürek de hazır bulundu. 


GURUR DUYDUK 


Şantiye yetkililerinden köprü yapım ve inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan iş adamları, merak ettikleri sorulara da cevap aradı. Türk mühendislerle gurur duyduklarını söyleyen dernek başkanı Erenkaya, "Dünya çapında özel tasarım özellikleri bulunan ve Türkiye'nin önümüzdeki dönemde sembolü olacak olan 3. Boğaz Köprüsü projesinin yapım ve tasarım özelliklerini yerinde görüp, Türk mühendisliğinin geldiği noktayla gurur duyduk" dedi. 


HAYATA GEÇSİN 


Hedeflenen sürede köprü...