20 / 04 / 2024

ATİK üyeleri 3. Köprü çalışmalarını inceledi!

ATİK üyeleri 3. Köprü çalışmalarını inceledi!

Atılımcı İş Adamları Derneği, yapımına yaklaşık iki yıl önce başlanan 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun çalışmalarını yerinde inceledi. Dernek Başkanı Ulaş Erenkaya, Türk mühendislerle gurur duyduğunu söyledi.



2013 yılında yapımına başlanan ve bu yıl tamamlanması beklenen 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu yapım çalışmalarını, Atılımcı İş Adamları Derneği (ATİK) üyeleri yerinde inceledi. Ziyaret sırasında dernek başkanı Ulaş Erenkaya'nın yanı sıra Vural Altın, Tunca Kılıçoğlu, Melih Ertuğ, A.Fatih Baysungur, Yasin Akyol, Özcan Aygün, Çağrı Çakıcı, İsmet Temizel, Murat Yazıcı, Günay Köse,Uğur Keylan ve Sinan Şenyürek de hazır bulundu. 


GURUR DUYDUK 


Şantiye yetkililerinden köprü yapım ve inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan iş adamları, merak ettikleri sorulara da cevap aradı. Türk mühendislerle gurur duyduklarını söyleyen dernek başkanı Erenkaya, "Dünya çapında özel tasarım özellikleri bulunan ve Türkiye'nin önümüzdeki dönemde sembolü olacak olan 3. Boğaz Köprüsü projesinin yapım ve tasarım özelliklerini yerinde görüp, Türk mühendisliğinin geldiği noktayla gurur duyduk" dedi. 


HAYATA GEÇSİN 


Hedeflenen sürede köprü çalışmalarının tamamlanması gerektiğini ifade eden başkan Ulaş Erenkaya, "Bize gösterilen özel haritalarda Kocaeli'nin önümüzdeki yıllarda Türkiye'nin en önemli bölgesi olması kesin gibi gözükmektedir. Ülkemizin trafik yoğunluğu ve dolayısıyla trafikte kaybedilen zaman açısından önemli olan bu projenin, hedeflenen sürede hayata geçmesini diliyoruz" ifadelerini kullandı. 


ATİK Başkanı Ulaş Erenkaya ve üyeler, 3. Köprü'yü yerinde inceledi ve bilgilendi. Dernek yöneticileri günün anısına fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. 


Bizim Kocaeli


Geri Dön