28 / 03 / 2024

atik üyeleri inceleme

atik üyeleri inceleme

Atılımcı İş Adamları Derneği, yapımına yaklaşık iki yıl önce başlanan 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun çalışmalarını yerinde inceledi. Dernek Başkanı Ulaş Erenkaya, Türk mühendislerle gurur duyduğunu söyledi.

Adana Şehir Stadyumu inşaatında inceleme!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nce (TOKİ) tarafından yapımına devam edilen Adana Şehir Stadyumu inşaatında inceleme yapıldı. 

Avrasya GYO'nun Denetimden Sorumlu Komite üyeleri seçildi!

Avrasya GYO, 29 Mayıs 2017 tarihli toplantısında Denetimden Sorumlu Komite üyeleri olarak Saliha SASA ve Ahmet Fatih TAMAY'ı seçti.

Özak GYO'nun yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi!

Özak GYO'nun 25 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda alınan kararı ile yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi.

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri bir araya geldi!

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri bir araya geldi. Toplantıda, İstanbul Boğazı kıyılarında hayata geçirilebilecek yeni projeler ve yeni yılda atılması gereken adımlar masaya yatırıldı.

Akfen GYO kurumsal yönetim komitesi üyeleri atama bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO kurumsal yönetim komitesi üyeleri atama bildirisini yayınladı.

İzmir Pasaport'taki seyir terası inşaatına inceleme!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pasaport’taki seyir terasını yeniden inşa ediyor. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri bölge için inceleme başlattı.

Gürpınar Sahili yaza hazır!

Gürpınar Sahili’nde inceleme gezisinde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu; meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte sahil şeridini baştan sona değerlendirdi ve sahilin yaza hazırlığı konusunda talimatlar verdi.

Akiş GYO yönetim kurulu üyeleri bildirisini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO yönetim kurulu üyeleri bildirisini yayınladı.

Aziz Kocaoğlu’nun İzmir Urla'daki villasına inceleme!

İzmir Urla’da binlerce ağaç kesilerek, CHP’li Aziz Kocaoğlu’nun da oturduğu 36 lüks villa inşa edilmişti. İçişleri Bakanlığı’nın konuya ilişkin inceleme süreci başlattığı öğrenildi.

Validei Atik Otelcilik İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Validei Atik Otelcilik İnşaat Turizm Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Abdunnur Yalçın, Murat Sezegen ve Mustafa Sezegen imzasıyla kuruldu.

Altınordu'da sahil dolgusu için açılan davalarda bilirkişi inceleme yaptı!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde sahil dolgusu için açılan davalarda bilirkişi heyeti yerinde inceleme gerçekleştirdi.

İmar Komisyonu üyeleri Altınok Öz'ü ziyaret etti!

Kartal Belediyesi bünyesinde bulunan İmar Komisyonu ve Estetik Kurulu üyeleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Balıkesir Altın Otel açıldı!

Dün Sabah saatlerinde Altıeylül Belediye Zabıtası ve Komisyon üyeleri gelip inceleme yaptıktan sonra Otelin ruhsatını verilerek mühürlerde açıldı.

atik üyeleri inceleme Haberi

atik üyeleri inceleme

2013 yılında yapımına başlanan ve bu yıl tamamlanması beklenen 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu yapım çalışmalarını, Atılımcı İş Adamları Derneği (ATİK) üyeleri yerinde inceledi. Ziyaret sırasında dernek başkanı Ulaş Erenkaya'nın yanı sıra Vural Altın, Tunca Kılıçoğlu, Melih Ertuğ, A.Fatih Baysungur, Yasin Akyol, Özcan Aygün, Çağrı Çakıcı, İsmet Temizel, Murat Yazıcı, Günay Köse,Uğur Keylan ve Sinan Şenyürek de hazır bulundu. 


GURUR DUYDUK 


Şantiye yetkililerinden köprü yapım ve inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan iş adamları, merak ettikleri sorulara da cevap aradı. Türk mühendislerle gurur duyduklarını söyleyen dernek başkanı Erenkaya, "Dünya çapında özel tasarım özellikleri bulunan ve Türkiye'nin önümüzdeki dönemde sembolü olacak olan 3. Boğaz Köprüsü projesinin yapım ve tasarım özelliklerini yerinde görüp, Türk mühendisliğinin geldiği noktayla gurur duyduk" dedi. 


HAYATA GEÇSİN 


Hedeflenen sürede köprü...