16 / 04 / 2024

Süleyman Soylu Elazığ'da konteyner kent kurulacak alanda inceleme yaptı!

Süleyman Soylu Elazığ'da konteyner kent kurulacak alanda inceleme yaptı!

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından evleri ağır hasar alan vatandaşlar için bölgede konteyner kent çalışmları başladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'da konteyner kent kurulacak alanda inceleme yaptı...



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'da konteyner kent kurulacak alanda incelemelerde bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 24 Ocak Cuma günü meydana gelen merkezi Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından depremzedelerin mağduriyet yaşamalarını önleyecek tedbirler için başlatılan çalışmalar kapsamında şehirdeki temaslarını sürdürüyor.

Süleyman Soylu, depremzedeler için geçici barınma olarak kullanılacak konteyner kentin kurulacağı arazide de incelemede bulundu.

Süleyman Soylu Elazığ da konteyner kent kurulacak alanda inceleme yaptı!

Depremzedeler için geçici barınma alanı olarak kullanılması planlanan, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinin faaliyete geçmesinin ardından kullanılmayan Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi binasında da inceleme yapan Süleyman Soylu, daha sonra Boğaziçi Havacılık ve Teknoloji Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne geçti, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 Süleyman Soylu Elazığ da konteyner kent kurulacak alanda inceleme yaptı!

Soylu, depremzedeler için geçici barınma olarak kullanılacak konteyner kentin kurulacağı arazide de incelemede bulundu.

Bakan Soylu'ya Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş ve AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu eşlik etti.

Süleyman Soylu: Kira ve eşya yardımlarına başlandı!


Geri Dön