27 / 04 / 2024

atila menevşe

atila menevşe

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, 200'ün üzerinde sektöre yön vermesi bakımından ülke ekonomisinin lokomotifi sayılan inşaat sektöründeki sıkıntıların sona erdirilebilmesi için çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Atila Menevşe: Kentsel düzenlemelerde ekonomi göz ardı edilmemeli!

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimin birinci unsurunun modern kentleşme olduğunu belirtti. Menevşe, 'Adana'yı her alanda gelişmeye açık hale getirmelidir' dedi.

Atila Menevşe: Kentsel düzenlemelerde ekonomi gözardı edilmemeli!

Adana Ticaret Odası ( ATO ) Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe Adana için ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimin birinci unsurunun modern kentleşme olduğunu belirtti.

Atila Menevşe: Kredi paketi inşaat sektörünü canlandıracak!

Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atila Menevşe yaptığı açıklamada, inşaat, otomotiv, beyaz eşya, mobilya ve turizm gibi sektörlerde direkt, diğer sektörlerde ise dolaylı olarak canlılık sağlanacağını söyledi.

Çeşme Paşalimanı Koyu'ndaki yapılaşma meclis gündeminde!

Çeşme Paşalimanı Koyu'nda yapılan bir projenin imara ve deniz kıyı kenar yapılaşmasına aykırı olduğu iddiası meclis gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Atila Aydıner kimdir?

Atila Aydıner'in 2019 yerel seçimlerinde yeniden AKP'den Bayrampaşa İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Atila Aydıner kimdir? Atila Aydıner bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

İzmir'de Başbakan fotoğrafıyla konut dolandırıcılığı!

İzmir'in Bornova ilçesinde yaşayan Menevşe Kar, oturduğu eve karşılık yeni yapılacak apartmandan kendisine 2 daire verilme vaadiyle dolandırıldı.

Bitlis Güroymak, Atila Aydıner’in projeleri ile imar edilecek!

İçişleri Bakanlığı’nın Kanun Hükmünde Kararnamesi (KHK) kapsamında, Bitlis Güroymak Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e nezaket ziyaretinde bulunarak, Aydıner’den projeleri hakkında bilgi aldı.

Çukurova Havalimanı Adana ve Mersin'i kalkındıracak!

Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, inşaatı devam eden Çukurova Uluslararası Havalimanı'nın Adana ve Mersin'i birçok alanda geliştirip, kalkınma sürecini hızlandıracağını belirtiyor.

Bayrampaşa Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi açıldı!

Down sendromlu ve otistik çocuklar için Bayrampaşa Şehir Parkı’nda inşa edilen Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in katıldığı törenle hizmete açıldı.

CHP, Altınordu ve Gülyalı imar planı iptali için dilekçe verdi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin ve beraberindeki partililer Altınordu ve Gülyalı ilçelerine ait imar planı revizyonlarının iptal edilmesi talebiyle Ordu Büyükşehir Belediyesine dilekçe verdiler.

Folkart'ın Çeşme Paşalimanı Koyu’ndaki projesi mecliste!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, Folkart A.Ş.’nin Çeşme’nin Paşalimanı Koyu’ndaki imara ve deniz kıyı kenar yapılaşmasına aykırı olarak yapılan projesini Meclis’e taşıdı.

Atila Menevşe: Adana İnşaat Fuarı sektörün vitrini olacak!

Adana İnşaat Fuarı'nın bu yıl 10'uncu kez kapılarını açtığını anlatan Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, "18-21 Şubat tarihleri arasında inşaat sektörünün vitrini olacak bu fuar bölgemizin istikrarlı fuarı olacak." dedi.

Atila Menevşe Adana'nın 2016 yılı projelerini anlattı!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Adana’nın üretimini en iyi şekilde değerlendiren ve daha yaşanılabilir bir kent olmasına yönelik olarak hazırladıkları projelerin 2016 yılında hayata geçirilmesi için önemli mesafeler kat ettiklerini belirtti.

Olgun Atila: İzmir Bornova'yı geleceğe hazırlıyoruz!

Yenigün Gazetesi Haber Koordinatörü Özgür Coşkun'un sorularını yanıtlayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, gençlere ve çocuklara yönelik yatırımları anlattı.

Adana'da tarıma dayalı ihtisas OSB'si kuruluyor!

Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, tarım potansiyeli yüksek olan Adana'da "Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi" kurma çalışmalarına başladıklarını belirtti.

atila menevşe Haberi

atila menevşe

Atila Menevşe, "İnşaat sektörünün durumu sağlıklı işleyen ekonominin temel göstergesidir. Bu sektörün önünün açılması ile Türk ekonomisi her zaman daha ileri noktalara ulaşabilecektir" diye konuştu.Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu'nun, Meclis üyelerinin faaliyet gösterdikleri sektörlere göre gruplandırılarak yurt dışı fuarlara katılımlarının sağlanmasına yönelik kararının son durağı Rusya Federasyonu oldu.Katılımcı ve ziyaretçilerine, son 20 yıldır inşaat ve dekorasyon pazarındaki son ürün ve teknolojileri sunarken, 24 ülkeden 900'den fazla uluslararası firma ile bağlantı kurma fırsatını sağlayan MOSBUILD Moskova Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katılan ATO üyeleri yeni iş fırsatları peşinde koştu. Rusya Federasyonu'nun en büyük inşaat fuarı olmasının yanında, kendi alanında dünyanın da önemli fuarları arasında yer aldığından sektördeki önemini ve konumunu günden güne artıran MOSBUILD Fuarı'na katılan Adana firmaları, dünyanın dört...