26 / 04 / 2024

Atın Alüminyum iletişim

Atın Alüminyum iletişim

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alımı yapacak! 2023 İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

İletişim Başkanlığı, "iletişim uzman yardımcısı" unvanıyla 30 personel alımı yapacağını ilan etti. Peki, İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Almis İnşaat Maltepe iletişim!

Almis İnşaat Maltepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Almis Maltepe projesinde 692 daire ve 2 dükkan olacak...

Akzirve İnşaat Ambarlar iletişim!

Karma proje olarak dizayn edilen Akzirve İnşaat Ambarlar projesi 1850 konuttan meydana gelecek. Projenin yapımına 2017 yılı Kasım ayında başlanacak. İşte Akzirve İnşaat Ambarlar iletişim bilgileri

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Toya Next Basın Ekspres iletişim!

Toya Next Basın Ekspres iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Güneşli Basın Ekspres bölgesinde yükselen Toya Next projesi için ön talep süreci başladı...

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim!

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı tarafından inşa edilecek proje Marriott Hotel'e yakın bir konumda yer alıyor.

Küçükköy Gül İnşaat projesi iletişim!

Küçükköy Gül İnşaat projesi iletişim için 0212 573 03 19 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön satışların başladığı proje 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

AC Yapı'nın PR ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

Fikirtepe Şua İnşaat Konutları iletişim!

İçerisinde konut ve ticaret alanları olacak olan projenin 4 bin 500 metrekare ticaret alanı bulunacak. Fikirtepe Şua İnşaat Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 782 olarak belirlendi.

Fikirtepe Şua İnşaat Evleri iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Fikirtepe'de yükselecek projede 4 bin 500 metrekare ticaret alanı yer alıyor. Fikirtepe Şua İnşaat Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 782 olarak belirlendi.

Atın Alüminyum iletişim Haberi

Atın Alüminyum iletişim

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi konusu:
HER NEVİ ALÜMİNYUM ÜRÜNLERİ TOPTAN ALIM SATIMINI YAPMAK HER NEVİ METAL ÜRÜNLERİ TOPTAN ALIM SATIMINI YAPMAK HER NEVİ ELEKTRİK MALZEMESİ TOPTAN ALIM SATIMINI YAPMAK HER NEVİ İNŞAAT MALZEMESİ TOPTAN ALIM SATIMINI YAPMAK HER NEVİ AHŞAP ÜRÜNLERİ TOPTAN ALIM SATIMINI YAPMAK

Adres: YAKUPLU MAH.HÜRRİYET BUL. SKYPORT SİT.NO:1/70 BEYLİKDÜZÜ