20 / 04 / 2024

atinadaki pazaryeri projesine türk mimarlardan proje

atinadaki pazaryeri projesine türk mimarlardan proje

Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık öğrencileri Yunanistan'daki tarihi pazaryeri Dimotiki Agora Kypseli için proje hazırladı. Hazırlanan proje Atina Belediyesi'ne sunuldu.

Atina'daki tarihi pazaryeri projesine Yaşar Üniversitesi'nden proje!

Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık öğrencileri Yunanistan'daki tarihi pazaryeri Dimotiki Agora Kypseli için proje hazırladı. Hazırlanan proje Atina Belediyesi'ne sunuldu.

Düzce'ye Kapalı pazar alanı yapılacak!

Düzce Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesine yapılacak olan Kapalı Pazar Alanı Yapım İşinin ihalesi tamamlandı. Düzce Belediyesi, yeni kapalı pazaryeri projesine başladı.

Karaman Pazaryeri ve Tesislerinin temeli atıldı!

Nilüfer Belediyesi tarafından karaman Mahallesi’nde yapılacak olan Karaman Pazaryeri, Otoparkı ve Dernekler Yerleşkesi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kayaşehir Kapalı Pazaryeri temel atma töreni 24 Mayıs'ta!

Avrupa ve İstanbul’da bir ilk olan kapalı pazaryerlerinin ikincisinin temelini Kayaşehir’de atılıyor. Kayaşehir Kapalı Pazaryeri temel atma töreni 24 Mayıs 2015 Pazar günü saat 16:30 da gerçekleşecek.

Demir İnşaat 4 projesine 1 milyar 500 milyon liralık yatırım yapacak!

Demir İnşaat, 2015 yılında planladığı yurtiçi ve yurtdışındaki dört projesine toplam 1 milyar 500 milyon liralık yatırım yapacak.

Manisa Turgutlu'da katlı otopark, pazaryeri ve kent meydanının temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Turgutlu'da katlı otopark, kapalı pazaryeri ve yeni yaşam alanlarını içeren projede ilk kazma vuruldu. Büyükşehir, 17 ilçede otopark, pazaryeri ve yeşil alanları hayata geçirecek..

Turgutlu'da katlı otopark ve pazaryeri projesi start aldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Turgutlu'da katlı otopark, kapalı pazaryeri ve yeni yaşam alanlarını içeren projede ilk kazma vuruldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu'ya prestij katacak projenin müjdesini verdi.

Süzer Grubu, Miami’deki otel projesine başlıyor!

ABD’deki yatırımlarını sürdüren Süzer Grubu, New York’taki rezidans projesinin ardından bu kez Miami’de 105 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek yeni bir otel projesine start verdi.

Marty Markowitz İstanbul 216 projesine tam not verdi!

New York’un Brooklyn bölgesini Manhattan’a dönüştüren efsane Belediye Başkanı Marty Markowitz, Baysaş’ın İstanbul 216 projesine ve Fikirtepe’nin geleceğine, tam not verdi.

AE Mimarlık 2 yılda 200 kentsel dönüşüme projesine imza attı!

2 yılda 200 kentsel dönüşüm projesine imza attığını dile getiren AE Mimarlığın sahibi mimar Ahmet Erkurtoğlu, "Para kazanmak için proje yapmak zorundayım. " dedi..

Elit Yapı Beytepe'de butik residence projesine başlıyor!

Geçen yıl Ankara'ya Beytepe'deki Elit Royal Residence'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Royal Residence ile Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, Beytepe'de butik residence projesine başlı

Altunbüken Ümraniye'de ofis, Ataşehir'de rezidans projesine başladı!

Altunbüken Holding, gayrimenkul sektörüne Relux markasıyla girdi. Projelerini konseptlere ayıran Relux, Ümraniye’de ofis, Ataşehir’de rezidans projesine başladı.

Asset İnşaat Yenibosna projesine hazırlanıyor!

Beylikdüzü ve Bağcılar'da konut projelerine devam eden Asset İnşaat, Yenibosna'da konut projesine hazırlanıyor. 230 dairelik olarak planlanan Asset İnşaat Yenibosna projesi Eskidji'nin otopark alanına yapılacak.

atinadaki pazaryeri projesine türk mimarlardan proje Haberi

atinadaki pazaryeri projesine türk mimarlardan proje

Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarım Bölümü öğrencileri Yunanistan'daki tarihi pazaryeri Dimotiki Agora Kypseli işlevlendirildi ve iç mekanı tasarladı. Özmehmet'in önderliğinde proje yapan Yaşarlı öğrenciler tarihe hizmet etmekten memnun olduklarını söylediler Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, Yunanistan'ın Atina kentindeki tarihi pazaryeri Dimotiki Agora Kypseli'nin yeniden işlevlendirilmesi ve iç mekânın tasarlanması Atina Belediyesi ve Atina Technological Educational Institute ile işbirliği yaptı. 


Yrd. Doç. Dr. Ecehan Özmehmet, öğretim görevlileri Ceren Polat, Orlin Pontremoli, Haluk Tatari ve Araştırma Görevlisi Müge Sever'in yürütücülüğündeki ders kapsamında, akademisyenler ve öğrenciler Atina'ya teknik gezi yapıp proje alanım inceledi. Yrd. Doç. Dr. Özmehmet, "1935 yılında inşa edilen, Dimiotiki Agora Kypseli, 2003 yılında fonksiyonunu yitirmiş, 2005 yıllında bölge halkı ile ünlülerin seferberliği sonunda yıkımdan kurtulmuş...