25 / 04 / 2024

Atlantik Konseyi İstanbul Zirvesi

Atlantik Konseyi İstanbul Zirvesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "Kanal İstanbul Projesinde de finans modelini çalışıyoruz. Taraflarla, kamu adına bu işin paydaşları olanlarla çalışıyoruz" dedi.

Türkiye Otobüsçüler Konseyi'nden arazi tahsisi açıklaması!

Türkiye Otobüsçüler Konseyi, sektörün İstanbul Anadolu Yakası'ndaki otogar ihtiyacını karşılayacak çözüme yaklaşıldığını dile getirdi. 

İstanbul Kent Konseyi'nden Yerebatan Sarnıcı açıklaması: Endişeliyiz!

İstanbul Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu, İBB’nin Yerebatan Sarnıcı’nı güçlendirmek için Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’na gönderdiği projenin reddedilmesiyle ilgili açıklamada bulundu. Açıklamada "Yerebatan Sarnıcı için endişeliyiz" denildi.

İstanbul Havalimanı Terminali, dünyanın en büyük LEED sertifikalı binası oldu!

İstanbul Havalimanı, başarılarına bir yenisini daha ekledi ve “LEED Altın” sertifikası aldı. Amerikan Yeşil Bina Konseyi, İstanbul Havalimanı terminalini dünyanın en büyük LEED sertifikalı binası oldu. 

Uluslararası yatırımcılar İstanbul'a geliyor!

Yenilenebilir enerji alanında bölgesel iş birliği ve yatırım fırsatları Atlantik Konseyi ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası tarafından düzenlenecek konferansta masaya yatırılacak.

İstanbul Kent Konseyi açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kent Konseyi'ni hayat geçirdi. Konseyin ilk başkanı Mimar Tülin Hadi oldu. Konseyin açılışında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşma yaptı...

Türkiye ve ABD LNG ticaretini görüşecek!

Atlantik Konseyi Türkiye Temsilcisi ve İcra Direktörü Arslan, "Türkiye ve ABD, sıvılaştırılmış doğal gaz ticareti üzerine 2020'nin başında bir toplantı yapmayı planlıyor." dedi.

Türk Akımı'nın inşaatı 2020'ye kadar bitecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Atlantik Konseyi İstanbul Zirvesi'nde konuştu. Albayrak, Türk Akımı Projesi'nin 2020'ye kadar biteceği müjdesini verdi.

Atlantik Fly görselleri!

İstanbul Pendik'te hayata geçirilen Atlantik Fly projesi 4 bin 200 metrekare alan üzerinde yayılıyor. İşte Atlantik Fly görselleri...

Atlantik Fly'da yeni yılın ilk avantajları!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Fly projesinde yılın ilk avantajlarını yatırımcılara sunuyor. Atlantik Fly’da 2+1 daireler 265 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Pendik Atlantik Fly satış fiyatları!

İstanbul Pendik'te yükselen Atlantik Fly'da anahtar teslimlerin 2019 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Pendik Atlantik Fly satış fiyatları...

Pendik Atlantik Fly daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Pendik Atlantik Fly daire fiyatları 265 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 10 katlı tek blok şeklinde yükseliyor.

Atlantik Fly ne zaman teslim?

İstanbul Pendik'te inşa edilen Atlantik Fly projesinde ön satış dönemi devam ediyor. Peki Atlantik Fly ne zaman teslim edilecek?

Atlantik Fly telefon!

İstanbul Pendik'te inşa edilen Atlantik Fly projesinin lansmanı Ocak ayında yapılacak. Atlantik Fly telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Atlantik Konseyi İstanbul Zirvesi Haberi

Atlantik Konseyi İstanbul Zirvesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Yakın gelecekte ülkemizin en büyük projelerinden olacak Kanal İstanbul Projesinde de finans modelini çalışıyoruz. Taraflarla, kamu adına bu işin paydaşları olanlarla çalışıyoruz." dedi.


Arslan, Atlantik Konseyi İstanbul Zirvesi 2017'de yaptığı konuşmada, Türkiye'nin Asya ile Avrupa arasında köprü konumunda olduğunu, bu özelliğin hakkını vermek için tüm ulaşım türlerinde projeler hayata geçirdiklerini söyledi.


Bugüne kadar yapılan projelere yenilerinin ekleneceğini dile getiren Arslan, Türkiye'den 3-4 saatlik uçuş mesafesinde ulaşılan insan sayısının 1,5 milyar olduğunu, bunların 31 trilyon dolarlık gayri safi yurt içi hasıla oluşturduğunu bildirdi.


Arslan, bütün projeleri bu rakamdan pay almak için hayata geçirdiklerini kaydederek, "Son 14 yılda ulaştırma alanında yaptığımız yatırımın bedeli yaklaşık 100 milyar dolar. Türk parası olarak da 320 milyar TL." diye konuştu.


Bunların hepsini...