20 / 04 / 2024

atlasın yeni halı modelleri

atlasın yeni halı modelleri

Atlas Halı, görme engelliler için özel halı üretti. Braille alfabesi ile hazırlanan özel tasarımlı bu halılar ile görme engellilerin dünyasına da girilecek. Bu halı içeriğinde çeşitli mesajlar taşıyacak.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor!

6 bin metrekarelik alan üzerinde 80 dükkanın yer aldığı Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor...

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nde çelik montajlar başladı!

Yeni Hal Kompleksi’yle ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bölgedeki altyapı işlemlerimizi tamamlamıştık. Şuan yapıların kirişleri devam ediyor. Kirişlerin tamamlandığı bölümlerde ise çelik montajlara başladık. İdari bina kısmında da işlemlerimiz sürüyor” dedi.

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi!

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi sloganıyla basına tanıtılıyor. Ankara Çukurambar'a bağlı Mevlana Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi 123 ofisten meydana geliyor.

Çorum Osmancık'ın yeni imar planları askıya çıktı!

Çorum Osmancık'ın yeni imar planı Osmancık Belediye Meclisi tarafından onaylanarak ilan panosunda yayınlandı.

Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak!

Yaklaşık 102 dönüm arazide 43 dönüm üzerine inşa edilen Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak.

Kuveyt Havalimanı'nın yeni binasının temeli atıldı!

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminal binasının temeli atıldı. Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el-Sabah'ın katılımıyla yapıldı.

Isparta'nın yeni otogarında son durum!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yeni Otogar Yaşam Alanı'nda incelemelerde bulundu. Günaydın, otogarda şantiye kurma çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve inşaata başlanacağını söyledi.

Alanya'nın yeni imar yolları hizmete giriyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Oba'nın yeni imar yollarını denetleyerek , yetkililerden bilgi aldı.

Zagreb Havalimanı'nın yeni terminali açıldı!

Zagreb Havalimanı'nın yeni yolcu terminali hizmete başladı. Yemi terminal binası Zagreb Havalimanı'nın yolcu kapasitesini yıllık 5 milyona çıkardı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın yeni binası açıldı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın yeni binası hizmete açıldı. Yoğun ilgi gösterilen açılışa Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldı.

Maketten konut satışında firmaların yeni hakları!

Maketten konut satışları hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte yönetmelik kapsamında yer alan maketten konut satışında firmaların yeni hakları..

Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu!

Boğaz'ın en gözde klasik Osmanlı yalılarından biri olan Komodor Remzi Bey Yalısı'nın icradan satışı 28 Şubat'ta durdurulmuştu. Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu.

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İBB yapacak!

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) inşa edecek. İhalesi gerçekleşen projenin 62 Milyon 270 bin TL'ye mal olması planlanıyor.

atlasın yeni halı modelleri Haberi

atlasın yeni halı modelleri

Kişiye ve mekana özel halılar üretmeyi mümkün kılan robotik kontrollü halı üretim tekniği ile tasarlanan bu halı içeriğinde çeşitli mesajlar taşıyacak. İstenilen ebatta ve renkte üretilen bu halılarda, kişisel mesajlar yer alabilecek. Halıya kazandırılan üçüncü boyut özelliği ile Braille alfabesindeki kabartma yazı tekniği birleştirilerek kısa şiir ve metinler de işlenebilecek. Bu kapsamda üretilen ilk halının üzerinde de ‘Rengim Sensin’ mesajı verildi. Tasarım ödüllerine adaylığı da bulunan halı, Gaziantep’te düzenlenen dünyaca ünlü Domotex Halı Fuarı’nda da sergilendi.


Yeni inovatif çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu, “2011 yılından beri sektör içinde sergilediğimiz inovatif yaklaşımımızı şimdi de görme engellilere yönelik yaptığımız halıyla pekiştirmek istedik. Proje, aslına bakarsanız, markamızın tüketiciler arasında duygusal bağ oluşturmak amacıyla yola çıkarak geliştirdiğimiz bir...