24 / 04 / 2024

Avangarde Collection otelleri

Avangarde Collection otelleri

Lucis Global ve Avangarde Collection Yönetim Kurulu Başkan Yarduncısı İsmet Öztanık, yeni işlere girdiklerini söylüyor. Öztanık, İstanbul'da üç otel daha açmayı istediklerini belirtiyor.

Ant Yapı, Radisson Collection’ı Bodrum’a getiriyor!

Ant Yapı, beşinci turizm yatırımını, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection ile Bodrum’da gerçekleştiriyor. Radisson Collection Resort & Spa Bodrum 2021 yılında faaliyete geçecek...

Kervansaray Otelleri Anadolu'da 2 yeni otel açacak!

Kervansaray Otelleri hedef büyüttü. Kervansaray Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tümer, ''Sorunlu dönemi geride bıraktık. Turizmde yeniden atağa kalkacağız'' dedi.

Radisson’un Collection dönüşümü!

İstanbul'un en güzel boğaz manzaralarından birine sahip Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul, 2019 yılında Radisson Hotel Group bünyesindeki en lüks marka olan Radisson Collection'a dönüşmeye hazırlanıyor…

Barut Otelleri Fethiye'deki ikinci otelini 2019'da açacak!

47 yıldan beri turizm sektröünde faaliyet gösteren Barut Otelleri, yatımlarına hız verdi. Şirket,  Mayıs 2019'da Fethiye'deki ikinci, toplamda ise 13'üncü otelini açacak. 

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Titanic Otelleri’nden Mardan Palace'a yılda 8 milyon Euro!

Almanya ve Türkiye’de toplam 13 otel ile hizmet veren Titanic Otelleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace ile ilgili bazı detayları paylaştı.

Titanic Otelleri, Mardan Palace'a talip oldu!

TİTANİC Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace'a talip olduklarını söyledi...

Delphin Otelleri’nin sahiplerinden 4 kişi gözaltında!

Antalya'daki Delphin Otelleri’nin sahipleri arasında bulunan Ufuk Cömertoğlu, oğlu Alper Cömertoğlu, Mine Cömetoğlu ve Egemen Çömertoğlu FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Yeni kongre otelleri yapılıyor!

Kongre turizmine yönelik yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.  Elite World Hotels CEO’su Ünsal Şınık, oteller hakkında bilgi verdi. İşte yeni kongre otelleri...

Rixos Hotels 2017'nin en iyi otelleri listesinde!

Oteller zinciri, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor ve Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme platformlarından Holiday Check'in 2017'nin en iyi otelleri listesinde yer aldı.

Sultanahmet’teki Curio A Collection by Hilton'un açılışı 2018'de!

Türkiye’ye bundan 61 yıl önce ilk 5 yıldızlı oteli getiren Hilton Worldwide Grubu, Sultanahmet’te restorasyonu süren Curio A Collection by Hilton açılışını 2018 yılına erteledi.

Martı La Perla Otelleri'nin yeni Genel Müdürü Serdar Rasim Sazalan oldu!

Martı Otel İşletmeleri tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Martı Resort ve Martı La Perla otelleri genel müdürünün görevden ayrılması ve vekaleten atama bildirisi yayınlandı.

The Marmara Collection otellerine ID-ISTANBUL eli değiyor!

İç Mimar İdil Özbek ve İç Mimar Muhammet Taşlı ortaklığındaki ID-ISTANBUL, The Marmara Collection bünyesindeki otellere stil danışmanlığı hizmeti veriyor.

Avangarde Collection otelleri Haberi

Avangarde Collection otelleri

İstanbul'daki Golden Age ve Cyrstal otellerinin sahibi olan Öztanık Ailesi'nin ikinci kuşağından dört kardeş üç yıl önce işlerini ayırdı. Grup içinde yer alan Avangarde Collection otellerini bünyesine alan Lütfi Öztanık ile oğulları, ayrılık sonrası Lucis Global'i faaliyete geçirdi. Lucis Global şu an dört otelle faaliyet gösteriyor. Lucis Global ve Avangarde Collection Yönetim Kumlu Başkan Yardımcısı İsmet Öztanık, gnıbun İstanbul'da üç otel yatırımı üzerinde çalıştığını söylüyor. Öte yandan Lucis Intiative şirketiyle sektöre nitelikli işgücü kazandıracak bir akademi kuran Öztanık, bu girişim için Kadir Topbaş'ın oğlu Ömer Topbaş ile ortaklık yaptı. Ardından Murat ve Ayşecan Özyeğin ile Soluto adıyla entegre tesis yönetimi şirketi kuruldu. Önümüzdeki beş yılda yeni girişimlerin gelirlerinin otelcilik gelirlerini geçebileceğini söyleyen İsmet Öztanık, sonılanmızı aşağıdaki gibi yanıtladı: 


Öztanık Ailesi'nde...