26 / 04 / 2024

Avcılar Ambarlıda satılık binalar

Avcılar Ambarlıda satılık binalar

İstanbul Avcılar'da Baler Havuz restorant No:9 adresinde bulunan 8 bina, Küçükçekmece 1. Satış Memurluğu tarafından 13 Mayıs 2015 günü saat 14:40 ile 14:45 arası ihale ediliyor.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Bankalardan 100 bin TL'ye satılık daireler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Türkiye İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için satışa çıkarıyor.

Bankalardan 135 bin TL'ye satılık konutlar!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için satışa çıkarıyor.

Beykoz'daki satılık yalılar sahiplerini bekliyor!

İstanbul'un sahil bölgelerinden Beykoz'da yalı piyasasında canlılık yaşanıyor. Bu sene 85 satılık yalı ilanı bulunuyor. Yalıların fiyatı 3 milyon TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 78 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Fatih, Küçükçekmece, Sarıyer, Silivri ve Şişli İlçelerinde yer alan 78 gayrimenkulü satıyor...

Avcılar Ambarlı 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Avcılar ilçesi, Ambarlı Mahallesi, ( Kreş Alanı ) 20585 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 74 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait taşınmazlar 32 milyon 515 bin 724 TL'ye satılıyor. 

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

Avcılar Ambarlıda satılık binalar Haberi

Avcılar Ambarlıda satılık binalar

İstanbul Avcılar'da Baler Havuz restorant No:9 adresinde bulunan 8 bina, Küçükçekmece 1. Satış Memurluğu tarafından 7 milyon 552 bin TL'ye satışa çıkarılıyor.



1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri: İstanbul ili Avcılar ilçesi Ambarlı mahallesi 412 pafta 6637 parselde kayıtlı 7.352 m2 alana sahip tapu kaydına göre motel olarak görülen, Anbarlı Tesisleri yolu üzerinde Baler havuzlu restorant No: 9 adresinde bulunan, üzerinde kısmen yıkık durumda bulunan 8 adet bina mevcut olup binaların bir çoğunun yıkık olduğu ve 2 nolu 150 m2 alanlı mutfak ve WC nin bulunduğu, 3 nolu yerin pansiyon olarak gösterildiği ancak tamamen yıkıldığı, 4 nolu pansiyon olarak kullanılan kısmın yarı yıkık durumda olduğu ve 50 m2 yerin mevcut olduğu, 5 nolu yerin pansiyonlar olup, takribi olarak 325 m2 alanlı olduğu, 6...