26 / 04 / 2024

avcılar belediyesi çalışmaları

avcılar belediyesi çalışmaları

Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısına katılan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Avcılar halkının tam katılımıyla belediyeyi yöneterek dünyaya tanıtacaklarını söyledi. Sosyal belediyecilik politikaları geliştirmeye devam ediyor...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Avcılar Belediyesi'ne ait sosyal tesis alanları 65 bin TL’ye kiraya veriliyor! 17 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Avcılar Belediye Başkanlığından Kiralama İlanı duyurusu geldi. Belediyeye ait sosyal tesisler 17 Şubat 2023’te ihale edilerek kiraya verilecek.

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçe genelinde çarpık kentleşmenin önüne geçmek için yıkım çalışmalarına bugün itibariyle başlıyor. 

Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar halkının en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz sürüyor. Peki çalışmalar nasıl ilerliyor? Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

İlçede hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için toplantı gerçekleştiren Bağcılar Belediyesi, uzlaşma görüşmelerine başladı.

Avcılar’daki kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i iptal edildi iddiası!

İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanı Serkan Yalım, ilçedeki çalışmalarla ve parti vaatleriyle ilgili açıklamalar yaptı. Serkan Yalım, kentsel dönüşümle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Avcılar Belediyesi’nde kentsel dönüşüm fırsatçılığı mı yapıldı?

Avcılar AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul Avcılar Belediyesi’nin ‘artık parsel’ şeklinde isimlendirilen arsaların vatandaşa fahiş fiyatlarla geri satıldığını iddia etti...

Avcılar Belediyesi'nde arazi tazminatı krizi!

Avcılar Belediyesi önünde işçiler ile birlikte grev yapan TÜM BEL- SEN 1 No'lu Şube Başkanı İbrahim Sönmez, 2017 yılından bu yana belediyede çalışan teknik personelin arazi tazminatının ödenmediğini dile getirdi. 

Avcılar'da kentsel dönüşümde KDV oranı yüzde 18’den yüzde 1'e düşürüldü!

Avcılar Belediyesi, kentsel dönüşüm konutlarına ilişkin inşaat taahhüt işlerinde KDV yüzde 18’den yüzde 1'e düşürdü.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi imar planına kavuşuyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde 1/5000 ölçekli imar planını hayata geçiriyor.

Avcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Depremin Avcılar için ne kadar tehditkar olduğunun farkındayız. Başkan'ımız çok yoğun çalışıyor. Biz de takip ediyoruz. Hem kentsel dönüşüm hem de bir yandan yapı tespitleri yapılıyor" dedi.

avcılar belediyesi çalışmaları Haberi

avcılar belediyesi çalışmaları

Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısına katılan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, oluşturulacak Kadın-Gençlik-Engelli ve Çocuk meclisleriyle Avcılar Kent Meclisinin ortaya çıkacağını ve Avcılar halkının tam katılımıyla belediyeyi yöneterek dünyaya tanıtacaklarını söyledi.Mart ayı seçimlerinden bu yana Avcılar Belediyesi, 'Sosyal Belediyecilik'politikalarını geliştirmeye devam ediyor. 


Dün akşam Zübeyde Hanım Nikah Salonu'nda Başkan Benli nin katılımıyla Kent Konseyi Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri belirlendi. Belediyenin idaresinde halkın katılımına özel önem gösteren Toprak, Avcılar'ı hem dünyanın gözdesi ilçeleri arasına sokmak hem de demokratik bir yerel yönetimin gereği olarak halkla birlikte hareket etmenin şart olduğunu vurguladı. Siviller tarafından oluşturulan meclislerin önemine dikkat çekerek, kent konseyinin yetmeyeceğini vurgulayan Benli, "Kentimize hep birlikte sahip çıkacağız. Kadın meclisi, gençlik meclisi, engelli meclisi ve mutlaka çocuk meclisi de...