20 / 04 / 2024

Avcılar daire fiyatları

Avcılar daire fiyatları

Marmara Depremi ’nden sonra emlak piyasası duran Avcılar, metrobüs hattı sayesinde ayağa kalktı. Markalı ve yeni deprem yönetmeliğine göre inşa edilmiş sitelerle fiyatlar yukarı çıktı.

Avcılar Merkez'de kentsel dönüşüm krizi: Dönüşüme karşı çıkan mülk sahiplerine pankartlı tepki!

Avcılar'da 4 katlı binada, 3 daire sahibinin kentsel dönüşüme engel olmasına tepki gösteren binadaki diğer sakinler, "Bu binanın yıkılıp yenilenmesine engel olan içinde oturan ve 35 yıllık sağlam olduğunu iddia eden 3 daire sahibidir" yazan bir pankartı binaya astı. İşte ayrıntılar...

Avcılar'da akılalmaz tapu dolandırıcılığı!

Avcılar’da 4 bloklu siteden daire satan bir firma 52 hak sahibine daire teslimi yapmadı. Mağdur olan vatandaşlar devletten yardım istedi.

Avcılar'da ‘paylaşımlı daire’ diye tanıtılan kaçak apart mühürlendi!

İstanbul Avcılar'da 'bayana kiralık, paylaşımlı daire' olarak tanıtılan apartman dairelerinin, apart olarak kullanıldığı ve kaçak işletildiği öğrebildi. Zabıta, söz konusu mekanları mühürledi. 

Avcılar İnşaat'tan erken anahtar teslimi!

Sektörün önde gelen isimlerinden Avcılar İnşaat , Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nde erken anahtar teslimi yapacaklarını duyurdu. 2021 Aralık ayında daire teslimi planlanan projede teslim tarihinin 2020 yılı Kasım ve Aralı ayları içerisinde gerçekleşeceği belirtildi...

Avcılar'da ilk daire mühürlendi!

Avcılar’da kolonları çatlayan ve büyük risk oluşturan 5 katlı binanın tahliye işlemlerine başlandı.

İzmir Avcılar Caddebostan'da 72 ay vadeyle!

İzmir Avcılar Caddebostan'da 72 ay vadeyle ödemeler yapılıyor. Toplamda 202 daireden meydana gelen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Collet Avcılar ödeme bilgisi!

Collet Avcılar ödeme bilgisi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 396 bağımsız birime yer verilen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. 

Avcılar Caddebostan'da yüzde 1 peşinatla!

Avcılar Caddebostan'da yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. İzmir Bornova'da inşa edilen Avcılar Caddebostan'da 202 adet daire yer alıyor. 

Avcılar Caddebostan'da 12 ay kur garantisi!

İzmir Bornova'da inşa edilen Avcılar Caddebostan'da 12 ay kur garantisi sunuluyor. Projede 202 adet daire yer alıyor...

Avcılar Caddebostan nerede?

Avcılar Caddebostan projesi 202 adet daireden meydana geliyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede satışlar devam ediyor. Peki Avcılar Caddebostan nerede?

Mars 19 Avcılar'da 48 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Firuzköy-Avcılar'da yükselen Mars 19'da  48 ay vade farksız ödeme fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. Daireleirn yılın son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor...

Collet Avcılar fiyat listesi!

Collet Avcılar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 1+1 , 2+1 , 3+1 şeklinde daire tiplerine yer verilen proje İstanbul Avcılar'da inşa ediliyor. 

Avcılar 3S Firuze Konakları güncel daire fiyatları 2018!

1+1 ile 4+1 arasında daire seçenekleri sunulan Avcılar 3S Firuze Konakları'nda teslimlerin Eylül 2018’de yapılması planlanıyor...

Avcılar daire fiyatları Haberi

Avcılar daire fiyatları


Marmara Denizi’ne kıyısı bulunan, çarpık yapılaşmadan uzak bir görünümü olan Avcılar, 99 depreminden önce İstanbul’un en fazla ilgiyi gören ve tercih edilen semtlerinden birisiyken, depremde ilçede bazı binaların yıkılması bölgeye olan güveni azalttı. Deprem sonrasında bölgede ev ve kira fiyatları neredeyse yarıya inerken, emlak piyasası durma noktasına geldi. Ancak, depremden sonra çıkan yönetmelikle yeni binalar inşa edildikçe bölge, yeni projelerle gündeme gelmeye başladı. 

Metrobüs bereketi

2009 yılında metrobüs hattının devreye girmesiyle, Avcılar’da emlak piyasası hareketlenmeye başladı. Metrobüsün ardından merkezi bir yerleşim alanı olarak kabul edilen Avcılar, yeni projelerin de tercihi olmaya başladı ve depreme dayanıklı, sosyal alanları geniş siteler hayata geçirilmeye başlandı. Deniz ve göl manzarasına sahip olan ilçe, yeniden eski değerine kavuşmaya başladı. Bu gelişmelerin ardından da İstanbul’da markalı konut...