28 / 03 / 2024

Avcılar Exclusive bayraklı

Avcılar Exclusive bayraklı

Avcılar İnşaat tarafından İzmir'in Bayraklı ilçesinde hayata geçirilen Avcılar Exclusive projesi tanıtıldı. Peşin alımlarda yüzde 30 indirim fırsatı uygulanan projede fiyatlar 892 bin TL'den başlıyor.

Exclusive Bayraklı'da kira garantisi!

Avcılar İnşaat projelerinden Exclusive Bayraklı’dan konut sahibi olanlara, 5 yıl boyunca ayda 7 bin lira garantili kira desteği sağlanıyor...

Avcılar İnşaat'tan erken anahtar teslimi!

Sektörün önde gelen isimlerinden Avcılar İnşaat , Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nde erken anahtar teslimi yapacaklarını duyurdu. 2021 Aralık ayında daire teslimi planlanan projede teslim tarihinin 2020 yılı Kasım ve Aralı ayları içerisinde gerçekleşeceği belirtildi...

Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi 6 ay erken teslim edilecek!

Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nin inşaatını sürdüren Avcılar İnşaat, dört ayda ilk altı katın yapımını tamamladı. Proje, belirtilen tarihten altı ay önce sahiplerine teslim edilecek...

Avcılar İnşaat'tan İzmir'e üç yeni proje geliyor!

Avcılar İnşaat, kuruluşunun 30’uncu yılını Bayraklı, Gaziemir ve Çeşme’de hayata geçireceği toplam değeri 925 milyon TL olan üç yeni projeyle kutlayacak.

Avcılar Exclusive'de 892 bin TL'ye 3+1! Yeni proje!

Avcılar İnşaat tarafından İzmir'in Bayraklı ilçesinde hayata geçirilen Avcılar Exclusive projesi tanıtıldı. Peşin alımlarda yüzde 30 indirim fırsatı uygulanan projede fiyatlar 892 bin TL'den başlıyor.

Avcılar İnşaat Bayraklı projesi geliyor! Yeni Proje!

Avcılar İnşaat İzmir'de 54 milyon 691 bin TL yatırımla 274 konutun yer aldığı yeni bir proje inşa edecek.

Avcılar İnşaat Bayraklı'da otistik çocuklar için okul yaptıracak!

Avcılar İnşaat, Bayraklı'da otistik çocuklar için 7 katlı bir okulun kaba inşaatını yaptıracak. Okulun protokolü İzmir Valiliği'nde imzalandı Avcılar İnşaat, 'Eğitime % İ00 Destek Projesi' kapsamında otistik çocuklar için bir okul yaptırıyor.

Avcılar Office 10 İzmir Bayraklı'da yükselecek!

İzmir Bayraklı'da konut, ofis ve alışveriş merkezi olarak yükselecek olan Avcılar Office 10 projesi, Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilecek..

Avcılar Effect Bayraklı satılık daire!

Toplam 322 adet home officeden oluşan proje İzmir İl' i Bornova'da inşa ediliyor. Avcılar Effect Bayraklı satılık daire teslimleri 2017 yılı Ekim ayında yapılması planlanıyor.

Avcılar İnşaat, Ofis 10 projesini hayata geçiriyor!

Yatırım değeri sürekli yükselen ve hızla gelişen yeni kent merkezi diye adlandırılan Bayraklı'da, yılların deneyimi Avcılar İnşaat Ofis 10 adında yepyeni bir projeye başlıyor.

Avcılar İnşaat İzmir'de 6 yeni projeye hazırlanıyor!

Avcılar İnşaat 6 yeni proje hayata geçirecek. İzmir'de inşa edilecek olan projeler Bayraklı, Bornova, Konak'ta yer alacak. Projelerin yapım çalışmaları sürüyor.

Avcılar İnşaat çıtasını yükseltiyor!

25 yıl önce Hikmet Avcı tarafından kurulan Avcılar inşaat, her geçen gün çıtasını yükseltiyor. Bugün idris Avcı başkanlığında başarılı projeleri hayata geçiren şirket, Bornova ve Bayraklı'daki konutlarıyla göz dolduruyor.

Avcılar İnşaat'tan Bayraklı'ya dev proje!

İzmir'de özellikle Bayraklı ve Bornova'da hayata geçirdiği modem projelerle adından söz ettiren Avcılar İnşaat, şimdi de kentin siluetini değiştirmeye hazırlanıyor. Yeni kent merkezi Bayraklı'da yapılacak projenin zemin etütleri tamamlandı.

Avcılar Exclusive bayraklı Haberi

Avcılar Exclusive bayraklı

İzmir’in en değerli bölgesinde Bayraklı Manhattan bölgesinde hayata geçirilen Avcılar Exclusive projesi 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Proje konut, ofis ve alışveriş merkezleri alanlarından oluşuyor. 

8 katlı Avcılar Exclusive Bayraklı projesinde geniş balkon alanları, sosyal donatı alanları, kapalı otopark ve özel yaşam alanları bulunacak. Yeni proje, Avcılar Exclusive Satış Ofisi'nde düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. 

274 konut ve 33 dükkandan meydana gelen Bayraklı Avcılar Exclusive projesinin 36 ayda tamamlanması planlanıyor. 

Özel peşin alımlarda yüzde 30 indirim fırsatı uygulanan Avcılar Exclusive projesinde 72 ay vade ve sıfır faiz imkanı sunuluyor. Projede  0.98 faiz oranıyla 120 ay vade ile banka kredisi kullanarak ev sahibi olunabiliyor.

Avcılar Exclusive projesinde 3+1 dairelerin büyüklükleri 100-148 metrekare arasında, 4+1 dairelerin büyüklükleri 167-173 metrekare arasında değişiyor. Projede ofisler...