26 / 04 / 2024

Avcılar Ispartakule Bahçeşehir bağlantı yolu Kadir Topbaş

Avcılar Ispartakule Bahçeşehir bağlantı yolu Kadir Topbaş

Ispartakule - Bahçeşehir Bağlantı Yolu inşaatına devam edilmesi için İstanbul Arkeoloji Müdürlüğü'nün tayin edeceği arkeolog bekleniyor. EPP, İstanbul Arkeoloji Müdürlüğü ve Anıtlar Kurulu ile yazışmalarını tamamladı. İşte inşaatı durduran o karar...

Ispartakule – Bahçeşehir Bağlantı Yolu inşaatı neden durduruldu?

Avcılar Ispartakule – Bahçeşehir Bağlantı Yolu, yol inşaatı durduruldu. Ispartakule sakinlerini 4,5 km'lik yoldan kurtaran bağlantı yolunda inşaat neden durdu? 4,5 milyon TL’lik projede çalışma ne zaman başlayacak? Emlakkulisi.com açıklıyor...

Asmalı Bahçe Şehir Projesi'nin satışları tamamlandı! 

Dekar Yapı imzasıyla Bahçeşehir’de hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir projesinin satışları tamamladı.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattında son durum!

18,50 kilometre uzunluğundaki Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı, Bağcılar, Küçükçekmece, Başakşehir, Avcılar ve Esenyurt ilçelerine hizmet verecek. Peki, Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattında çalışmalar ne durumda?

Atmaca Bahçeşehir Hayat satışları Eylül'de!

Atmaca Bahçeşehir Hayat satışları Eylül'de başlıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Asmalı Bahçe Şehir'de ön satışlar başladı!

Dekar "Asmalı" markasıyla yeni projeler inşa etmeye devam ediyor. Dekar Gayrimenkul ve Demiröz işbirliğinde yükselen Asmalı Bahçe Şehir'de ön satışlar başladı.

Ispartakule-Bahçeşehir markalı konutta değer artış şampiyonu oldu!

Markalı konut projelerinde 2016 yılında en fazla değeri artan bölge Ispartakule-Bahçeşehir oldu. Rapora göre ise en az değer artışının ise Zekeriyaköy’de gerçekleşti.

Referans Bahçeşehir'de inşaat ve satışlar sürüyor!

Kiptaş arazisi üzerinde Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Bahçeşehir projesinde inşaat ve satışlar sürüyor. 465 konutluk projeden 300 milyon lira hasılat bekleniyor.

Strada Akzirve Bahçeşehir satışları 2016!

3 etap şeklinde yükselen Strada Akzirve projesinde peşin ödemelere yüzde 10 indirim yapılıyor. İşte Strada Akzirve Bahçeşehir satışları 2016!

Bahçeşehir, yatırımcıların gözdesi haline geldi!

İnşaat faaliyetlerinin hızla devam ettiği Türkiye’nin ilk uydu kenti Bahçeşehir, yatırımcıların gözdesi haline geldi. Bahçeşehir hem konut hem de ticari ünitelere yatırım yapmak isteyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Referans Bahçeşehir Kiler GYO satışları 12 Nisan'da başlıyor!

Referans Bahçeşehir Kiler GYO satışları 12 Nisan'da başlayacak. Kiptaş ve Kiler GYO işbirliğiyle yükselen Referans Bahçeşehir projesinde 465 konut ve 34 dükkan yer alıyor...

Teknik Yapı'dan Bahçeşehir'e residence otel!

İstanbul'da Metropark, Concord İstanbul ve Evora İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Teknik Yapı Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Uphill Court projesinin yanına rezidans otel inşa ediyor.

Bahçeşehir Luxist Rezidans satışları!

Bahçeşehir 1. Kısım' da inşa edilecek olan proje toplam 630 daire ve 380 dükkandan oluşacak. Bahçeşehir Luxist Rezidans satışları bu yıl sonunda başlaması planlanıyor.

Luxist Bahçeşehir Rezidans iletişim!

Luxist Bahçeşehir Rezidans iletişim için 0212 663 25 75 telefon numarasını arayabilirsiniz. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede satışların bu yıl sonu itibariyle başlaması planlanıyor.

Avcılar Ispartakule Bahçeşehir bağlantı yolu Kadir Topbaş Haberi

Avcılar Ispartakule Bahçeşehir bağlantı yolu Kadir Topbaş


İstanbul'un Avrupa yakasındaki ilçesi Avcılar'da bulunan Ispartakule – Bahçeşehir Bağlantı Yolu'nun temeli 16 Mart 2014'te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından atılmıştı. 4,5 kilometrelik yolu 700 metreye düşürecek olan bağlantı yolunun inşaatı, sit alanı bölgesi içinde olduğu gerekçesiyle 28 Mart 2014'te durduruldu.


Koruma Kurulu, Ispartakule - Bahçeşehir Yolu için ne karar verdi?





“Avcılar TOKİ Bizimevler 2 Sitesi Fırat Caddesi Arası (İmar Yolu) Yol, Kavşak İşi”, T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı iştiraki olan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetim ve Tic. A.Ş. (EPP) tarafından Özyurt Madencilik İnş. San. ve Tic. A.Ş.’ye verilmiş; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Fen İşleri Daire Başkanlığı Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü kontrolünde sürüyordu.


Yol inşaatının tekrar başlaması için 2 Nisan 2014 tarihinde İstanbul Arkeoloji Müdürlüğü'ne yazılı...