16 / 04 / 2024

avcılar kaçak apartı

avcılar kaçak apartı

İstanbul Avcılar'da 'bayana kiralık, paylaşımlı daire' olarak tanıtılan apartman dairelerinin, apart olarak kullanıldığı ve kaçak işletildiği öğrebildi. Zabıta, söz konusu mekanları mühürledi. 

Avcılar'da akılalmaz tapu dolandırıcılığı!

Avcılar’da 4 bloklu siteden daire satan bir firma 52 hak sahibine daire teslimi yapmadı. Mağdur olan vatandaşlar devletten yardım istedi.

Antalya'da arsa avcılarından akılalmaz tuzak! 

Antalya'da sağlık turizmi alanında faaliyet gösteren iş insanı Tuncay Küçükyılmaz,  arsa avcıları tarafından tam dört kez dolandırıldı. Antalya’da bulunan piyasa değeri 50 ile 30 milyon TL'yi almak isteyen iş insanı dolandırıcılardan bir türlü kurtulamadı. 

Avcılar'da ‘paylaşımlı daire’ diye tanıtılan kaçak apart mühürlendi!

İstanbul Avcılar'da 'bayana kiralık, paylaşımlı daire' olarak tanıtılan apartman dairelerinin, apart olarak kullanıldığı ve kaçak işletildiği öğrebildi. Zabıta, söz konusu mekanları mühürledi. 

İğneada'daki kaçak yapılar yıkıldı!

Kırklareli'nde yer alan ve doğal güzellikleriyle ünlü longoz ormanlarındaki kaçak yapılar yıkıldı...

Kapalıçarşı'daki döviz bürosunda kaçak yapılar söküldü!

Kapalıçarşı’da, kaçak tadilat yapıldığı bildirilen döviz bürosunda sonradan eklenen yapılar belediye ekipleri tarafından söküldü.

Alanya'nın sahilindeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Alanya Belediyesi tarafından sahilde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor.  Bölgede gecekondu kanuna muhalefet eden yapı ve uzantılar tek tek yıkılarak cezai işlem uygulandı.

Antalya'da kaçak yapıların yıkımına devam ediliyor!

Antalya Kaş'ta kaçak olması nedeniyle yapıların yıkımına devam ediliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müfettişleri, uydu üzerinden ve sahada incelemeler gerçekleştirdi.

Antalya'daki kaçak yapılar yıkılıyor!

Antalya Kaş'ta kaçak olduğu belirlenen yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor...

Pursaklar'da kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Ankara Pursaklar Belediyesi'nce imara aykırı  ve izinsiz yapıldığı tespit edilen kaçak yapıların yıkımına başlandı. 

Kemer'de kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Antalya'nın Kemer ilçesinde kaçak yapıların yıkımı sürüyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede kaçak yapılarla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Alanya Avsallar’da 2 otelin kaçak yapıları yıkıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Avsallar’da yer alan otel iskeleleri üzerinde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor. Başkan Yücel, “Kaçak konusunda taviz yok” diye konuştu.

Bitlis Tatvan'daki kaçak yapılar yıkılıyor!

Bitlis'in Tatvan ilçesinde belediyeye ait arsa üzerinde kaçak olarak yapılan yapılar tek tek yıkılıyor.

Antalya Kemer'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada Antalya Kemer'de yer alan kaçak yapıların yıkıldığını söyledi.

avcılar kaçak apartı Haberi

avcılar kaçak apartı

İstanbul Avcılar, Firüzköy Mahallesi Şafak Sokak’ta bulunan binada yaşanan hırsızlık olayının ardından binada inceleme yapan polisler, belli bir bölümünün apart olarak kullanıldığını, onlarca kadın çalışan ve öğrencinin ikamet ettiğini belirledi. Sözcü'de yer alan habere göre; binada ikamet edenler şüpheli işletmeden şikayetçi oldu.

YURT DİYE AYRI AYRI KİRAYA VERİLMİŞ

Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü işletmeciler hakkında ruhsat denetimi başlattı. Söz konusu binanın belli bölümlerinin apart olarak kullanıldığı, kadın öğrenci ve çalışanlara ayrı ayrı kiralandığı ortaya çıktı. 

KAPISI MÜHÜRLENDİ

İlgilisi olduğunu beyan eden Cemil Akgün’ün kira sözleşmeleri dışında herhangi bir resmi belge ibraz edememesi sebebiyle iş yeri açma ve çalışma yönetmeliğinin 32. Maddesine istinaden bahçe katında bulunan apartlar her iki giriş kapısından mühürlendi ve faaliyetine son verildi.

PAYLAŞIMLI DAİRE DİYE TANITILIYOR

Kaçak işletmenin yaklaşık 4 yıldır bu şekilde...