07 / 05 / 2024

avcılarpark projesi teslim tarihi

avcılarpark projesi teslim tarihi

Avcılarpark projesi fiyatları, teslim tarihi ve proje hakkındaki detayları haberimizden öğrenebilirsiniz...

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar Firuzköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Şirketten konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar projesi fiyat!

Emlak Konut GYO Avcılar projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Avcılar projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Emlak Konut GYO Avcılar projesi nerede?

Emlak Konut GYO Avcılar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Avcılar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Avcılar Next 2021'de teslim edilecek!

Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Avcılar Next projesi büyük ilgi görüyor. Konutların yüzde 85'i satılan projede teslim tarihi 2021 olarak hedeflendi.

Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi 6 ay erken teslim edilecek!

Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nin inşaatını sürdüren Avcılar İnşaat, dört ayda ilk altı katın yapımını tamamladı. Proje, belirtilen tarihten altı ay önce sahiplerine teslim edilecek...

Yeni nesil konut anlayışı Mars 19'la hayat buldu!

Avcılar’da teslim için gün sayan Mars 19 projesi, yeni nesil konut anlayışının en iyi örneklerinden biri olarak müşterilerinden takdir görüyor.

TOKİ Bursa Nilüfer projesi teslim ediliyor!

TOKİ  Bursa Nilüfer projesi teslim ediliyor. Emekli vatandaşlar için yapılan bin 201 konutluk projede yaşam başlıyor. 

Collet Avcılar nerede?

Batı Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da hayata geçirilen Collet Avcılar projesi 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki, Collet Avcılar nerede?

Katal İnşaat Menemen projesi teslim tarihi!

Katal İnşaat, İzmir'in Menemen İlçesi'nde yeni projesine başlıyor. Katal İnşaat Menemen projesinde inşaat çalışmalarının ortalama 36 ay sürmesi planlanıyor..

Aston Avcılar Projesi için düğmeye basıldı!

İstanbul Avcılar İlçesi'ne bağlı Firüzköy Mahallesi'nde yükselecek Aston Avcılar Rezidans ve Ticaret Merkezi Projesi için çalışmalar başladı. Projenin 2020 yılı Aralık ayı gibi tamamlanması planlanıyor..

Zekeriyaköy Dereköy projesi teslim tarihi!

MASS Architects tarafından tasarlanan Dereköy projesi İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Proje 12 bin metrekare arsa alanına sahip..

Atış Yapı Bursa Projesi teslim tarihi!

Atış Yapı Bursa projesinde 800 - 900 daire olması planlanıyor. Atış Yapı Bursa Projesi teslim tarihi ne zaman?

Teknik Yapı Suadiye Sahil projesi teslim için gün sayıyor!

Teknik Yapı tarafından İstanbul’un Anadolu yakasında Kadıköy Suadiye’de hayata geçirilen Suadiye Sahil projesi teslim için gün sayıyor.

avcılarpark projesi teslim tarihi Haberi

avcılarpark projesi teslim tarihi


Gül İnşaat ve Toya Yapı işbirliği ile Avcılar'da hayata geçirilen Avcılarpark projesi 275 adet daire ve 50 adet ticari birimden meydana geliyor. Avcılarpark projesi 9 blok olarak inşa ediliyor. Projede bloklar 4 katlı.


2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Avcılarpark projesinde daire teslimlerinin Nisan 2013'te yapılması hedefleniyor. Avcılarpark projesinde daireler bahçe ve deniz manzarasına hakim konumda bulunuyor.


Avcılarpark projesi fiyatları 2+1 dairelerde 400 bin TL ile 435 bin TL arasında , 3+1 dairelerde 525 bin TL ile 600 bin TL arasında değişiyor. Avcılarpark projesi fiyatları kapsamında 4+1 daireler ise 655 bin TL ile 685 bin TL , 3+1 dubleksler 540 bin TL ile 600 bin TL, 4+1 dubleksler 645 bin TL ile 700 bin TL, 5+1 dubleksler 825...