26 / 04 / 2024

AVM haberleri

AVM haberleri

İçerisinde 350 adet mağaza bulunan ve 656 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen Mall Of İstanbul Alışveriş Merkezi'nde 21 Haziran günü Ahmet ümit söyleyişi yaptı.

TESK: AVM'ler günde 10 saat açık olmalı!

TESK'e göre; alışveriş merkezleri günde 10 saat açık olmalı ve pazar günü çalışmamalı. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'nun (TESK) önerisi dikkate alınırsa haftanın 6 günü çalışanlar bugün bile alışveriş yapma imkanı bulamayacak.

Kayseri Park, 20 şanslı ziyaretçisini Samsung Galaxy ile ödüllendirdi!

Kayseri Park’ın “Baharda Galaxy Yağmuru Kayseri Park’ta” kampanyasının talihlileri belli oldu. Bugün yapılan çekilişle beş kişi Samsung Galaxy Note 3, beş kişi Samsung Tab 3, beş kişi Samsung Note 8 ve beş kişi de Samsung Note 10.1 Tablet PC kazandı.

AVM ciroları arttı!

Yatırımcılar Derneği (AYD) 'den gelen açıklamaya göre AVM ciroları 2013 yılının ilk çeyreğine göre artış gösterdi. Yatırımcılar Derneği (AYD) AVm cirolarının 2013 yılının ilk çeyreğin göre 3.7 arttığını açıkladı.

AVM haberlerinde yüzde 15 artış var!

Medya Takip Ajansı Interpress'in ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile dergileri tarayarak yaptığı araştırma sonuçlarına göre, 2013 yılında yayınlanan AVM haberlerinin toplam da 75.119'a ulaştığı belirlendi.

Pasifik İnşaat'tan Next Level AVM hakkında açıklama!

Pasifik İnşaat ''Ziraat Bankası Next Level AVM'nin satılmayan ofislerine el koydu'' haberleri hakkında açıklama yayınladı. Açıklamada, haberlerin tamamen mesnetsiz, asılsız ve yalan haber niteliği taşıdığı belirtildi.

AVM arzı 2020 sonunda toplam 14 milyon metrekare olacak!

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2018 4. Çeyrek Raporu'na göre; 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor. Gelecek arzın yüzde 80’ini İstanbul, Ankara ve Bursa’daki AVM projeleri oluşturacak.

2020 sonunda toplam AVM arzı 14 milyon metrekare olacak!

2017 yılı 4. çeyrek Gayrimenkul Haberleri Türkiye Gayrimenkul Sektörü Raporu'na göre 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor.

AVM kiralarındaki TL'ye dönüşte kavram karmaşası!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı ve kimi zaman doğrudan müdahalesiyle özellikle AVM'lerde kiraların birer ikişer dövizden Türk Lirası'na döndürüldüğü haberleri geliyor. Ama durun! Öyle hemen avuçlarımız patlarcasına alkışlamadan önce biraz düşünelim...

Nurettin Canikli'den AVM açıklaması!

Pazar günleri ve resmi tatillerde alışveriş merkezleriyle (AVM) büyük mağazaların kapalı olacağına yönelik yeni kanun teklifinin hazırlandığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. İşte Nurettin Canikli'den AVM açıklaması...

Kriz haberleri AVM'lere olan ilgiyi azaltmadı!

AYD Başkanı Hakan Kodal, AVM cirolarının 2011 Haziran ayında, 2010 yılı Haziran ayına göre metrekare bazında yüzde 17 arttığını belirterek, "Tüketiciler kriz  haberlerine odaklanıp tüketimi kısmadılar" dedi

Levi's, Forum İstanbul ve Ankara Gordion AVM'de mağaza açtı

Levi's, Forum İstanbul ve Ankara Gordion AVM'de açılan iki büyük ve yeni konseptli mağaza ile Türkiye'deki satış noktalarının sayısını artırmaya devam ediyor

Tantitoni, Ankara'daki Cepa AVM'de açılacak!

Son yıllarda zücaciye sektöründe  markalaşmaya çalışan Türk firmaları AVM'lerde açılmaya başlandı

Pendorya AVM 17 Aralıkta Pendik'te açılıyor

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk yatırımı olan Pendorya AVM, ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor

AVM ciroları Ekim'de yüzde 12 azaldı!

Fatoş Karahasan bugünkü köşesinde AVM cirolarındaki son duruma yer veriyor

AVM ciroları geçen yıla oranla yüzde 12,6 arttı!

AVM Endeksi'nin Ekim ayı sonuçları açıklandı

AVM ciroları son iki yılın zirvesinde!

Fatoş Karahasan köşesinde bugün AVM cirolarından söz etti

AVM'lerde 10 binden fazla yeni mağaza açılacak!

Ekrem Akyiğit, yeni AVM'lerde önümüzdeki dönemde 10 binden fazla mağaza açılacağını söyledi

AVM haberleri Haberi

AVM haberleri


Torunlar Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Mall Of İstanbul projesi 656 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerine inşa ediliyor. 23 Mayıs'ta kapılarını açan Mall Of İstanbul'da  rezidans, otel, ofis ve gözteri merkezi yer alıyor.


İstanbul'da yükselen Mall Of İstanbul projesi MOİ Park bir eğlence alanı sahip.  MOİ Park haricinde MOİ Sahne ve MOİ Sanat bölümlerinin de yer aldığı projede MOİ Sahnenin 700 kişilik bir kaapsitesi mevcut iken, MOİ Sanatın ise 1200 metrekarelik bir sergi alanı bulunuyor. 


Başakşehir Basın Ekspres yolu üzerinde konumlandırılan Mall Of İstanbul projesinde 3.050 koltuk kapasiteli 16 adet sinema salonu ve interaktif Osmanlı Müzei yer mevcut.


42 adet asansr, 83 adet yürüyen marpenin de olduğu Mall Of İstanbul projesinde Pierre Cardin, Home Store, Atalar gibi çeşitli mağazalara yer veriliyor.


Mall Of...