25 / 04 / 2024

avon temsilcilik

avon temsilcilik

Avon, temsilcilerine ev kazanma şansı veriyor. Her 100 TL'lik satışa 1 adet çekiliş şansı veriliyor.

Dışişleri Bakanlığı temsilcilik gayrimenkulleri için ne kadar kira ödüyor?

Dışişleri Bakanlığı’nın yurt dışı temsilcileri için ödediği kira bedellerinin toplamı 5 senede yaklaşık 3 kat yükseldi. Dışişleri Bakanlığı’nın yurt dışındaki temsilcilikler için kullandığı gayrimenkullere ödediği kira bedeli 2020'nin sonu itibariyle 305 milyon Türk Lirası'na yükseldi. 

2021 yılı gayrimenkul sektöründe büyük değişim ve dönüşüm yılı olacak!

Temelleri 23 yıl önce atılan Altın Emlak, 2021'de 30 yeni temsilcilik açmayı hedefliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "2021 yılının gayrimenkul sektöründe büyük değişimin ve dönüşümün yılı olacağını söyleyebiliriz" dedi.

Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor!

Mekan Gayrimenkul, uzun yıllar ardından emlak piyasasında edindiği tecrübeyi bayilerle paylaşıyor. Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 5 ülkede temsilcilik açıyor!

Türkiye'de gayrimenkul almak isteyen yurt dışındaki Türk vatandaşları ve yabancı uyruklu kişiler, artık Türkiye'ye gelmeden tapu ve kadastro işlemlerini 5 ülkede açılacak temsilciliklerde yapabilecek...

TURYAP iki temsilcilikle İngiltere emlak piyasasında!

Türkiye’de ilk kez franchising sistemi kuran TURYAP, İngiltere’nin başkenti Londra'nın Bloomsbury ve Wood Green bölgesinde bugün iki temsilcilik açtı. TURYAP, İngiltere emlak piyasasına hızlı bir giriş yaptı.

Karabüklü Kardemir işçilerine konut müjdesi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Özçelik İş Sendikası temsilcilik binasında ziyarette bulundu. Vergili, DDY lojmanlarında yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinin Kardemir işçileri için değerlendirilebileceğini söyledi.

MÜSİAD Cezayir'de ofis açtı!

Yıl sonuna kadar 100 ülkede teşkilatlanmaya ulaşmayı hedefleyen MÜSİAD, Cezayir’de temsilcilik açılışını gerçekleştirdi.

MÜSİAD Umman'da ofis açtı!

Yıl sonuna kadar 100 ülkede teşkilatlanma hedefleyen MÜSİAD, Umman'da temsilcilik açtı. Dernek, Umman'daki açılışla 83 ülkede 213 temsil noktasına ulaştı.

Turyap'tan master franchise atağı!

Turyap, Türkiye’de franchise sistemini başlattı. Son iki yılda ABD, İngiltere , Yunanistan, Romanya, Azerbaycan, KKTC, İspanya, Hollanda’ya temsilcilik açan şirket Birleşik Krallık’ta Master Franchise açıyor.

TURYAP İngiltere emlak piyasasında!

Türkiye’de ilk kez franchising sistemini kuran Turyap, busene 33. yaşını dolduruyor.  Yurt içi ve yurt dışında 300’ü aşkın temsilcilik ağı bulunan firma 2018 itibariyle yurtdışı yatırımlarına da ağırlık veriyor. 

Türk konut sektöründen yurt dışına kurumsal açılım!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, yurt dışında temsilcilik açma gibi bir düşünceleri olduğunu aktardı..

Emlak Konut yurt dışına açılıyor!

Emlak Konut Genel Müdürü Gedikli, "Yurt dışında birkaç noktada temsilcilik açmayı düşünüyoruz. Emlak Konut olarak birkaç nokta belirleyeceğiz. Bununla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz" ifadelerini kullandı...

Turyap'ın Girne Liman temsilciliği açıldı!

Turyap'ın Girne Liman temsilciliği açıldı. Turyap, Girne Liman temsilciliği ile KKTC’deki temsilcilik sayısını 3’e çıkarmış oldu...

avon temsilcilik Haberi

avon temsilcilik

Avon Kozmetik ürünleri tarafından, Avon temcilcileri arasında yapılacak olan  çekilişte 1 kişiye İstanbul Beyzade Konaklarında 3+1 daire kazanma şansı veriyor. Avon temsilcisi olmak isteyenlere ücretsiz kayıt fırsatı başladı. Ev alma şansı 12 Ekim'e kadar sürecek.



0800 211 44...