16 / 04 / 2024

avrasya gyo gayrimenkul değerleme şirketi hangisi

avrasya gyo gayrimenkul değerleme şirketi hangisi

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, 2014 yılı için gayrimenkul değerleme hizmetinin Alan Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş'den ve Aktif Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş'den alınacağını açıkladı...

Avrasya GYO, İstanbul Arnavutköy'deki 7 gayrimenkulünü satıyor!

Avrasya GYO İstanbul Arnavutköy ilçesindeki 5 adet bir katlı, 1 adet iki katlı betorname işyeri ve arsası ile iki katlı ve üç katlı 2 adet kargir işyeri ve arsasını satıyor. 

Avrasya GYO 108 rezidansı 652 bin 855 dolara kiraya verdi!

Avrasya GYO'nun bağlı ortaklığı Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC'ye ait 108 adet rezidansın 5+5 yıl olarak 10 yıl süre ile yıllık brüt 652 bin 855 USD bedelle kiralanmasına karar verildi. 

Avrasya GYO Metrocity'deki gayrimenkulünü aylık 12.7 bin TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Şişli Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci kattaki 187 numaralı bağımsız bölümün mevcut kiracısı olan Metro Portföy Yönetimi A.Ş. ile yapılan kira sözleşmesi 14 Ağustos'tan başlayarak 1 yıl uzatıldı; aylık 12 bin 711 TL + KDV bedelle kiraya verildi. 

Avrasya GYO 2021 yılı için değerleme firmasını seçti!

Avrasya GYO, portföyümüzde mevcut bulunan varlıklar için "Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş."den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Avrasya GYO Antalya Alanya 4 gayrimenkul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Antalya İli, Alanya İlçesi, Türkler Mahallesi sınırları içerisinde  bulunan 18.676,78 m2 yüzölçümlü 320 Ada 1 Parsel üzerinde, tapu kaydında  "21 Bloklu İki Katlı Betonarme Bina ve Arsası" ana taşınmaz, "mesken" ve  "dubleks mesken" bağımsız bölüm vasıflı 4 adet taşınmazın yılsonu değerl

Avrasya GYO İstanbul Şişli gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 1946 ada 132  parselde yer alan; A Blok 17. Normal katta konumlu 187 bağımsız bölüm  numaralı "OFİS" ve C Blok 5. Normal katta konumlu 316 bağımsız bölüm  numaralı "MESKEN" nitelikli taşınmazın yılsonu değerleme raporunu yayınladı .

Avrasya GYO Samsun İlkadım 2 Akaryakıt İstasyonu 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Samsun ili İlkadım ilçesi 2 Adet Akaryakıt İstasyonu Yılsonu Değerleme raporunu yayınladı .

Avrasya GYO Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası Yılsonu Değerleme raporunu yayınladı .

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Kirazlıkçay okul binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Kirazlıkçay Mah. 1151 ada 1 Parsel numarasında yer alan okul binasına ait değerleme raporunu yayınladı .

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı'na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı'na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO'nun Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO, ''Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin ''Boen İnşaat ve Buryap İnşaat İş Ortaklığı '' ile yüklenici ön sözleşmesi imzaladı. 

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 1,83 oldu! 

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,13-2,14 TL fiyat aralığından 3 milyon 500 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 1,83 oldu.

avrasya gyo gayrimenkul değerleme şirketi hangisi Haberi

avrasya gyo gayrimenkul değerleme şirketi hangisi


Avrasya GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Seri III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul Değerleme Şirketinin Seçimi" başlıklı 35.maddesi gereği; 2014 yılına ilişkin olarak, halihazırda portföyümüzde bulunan varlıklar için "Alan Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş."den değerleme hizmeti alınmasına ve 2014 yılı içerisinde portföye alınabilecek varlıklar için de "Aktif Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş." ile  "Alan Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş."'den değerleme hizmeti alınmasına karar...